Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έκλαιγα από το πρωί μέχρι το βράδυ, πήγαινα σπίτι και ήμουν σε μαύρη κατάθλιψη»

Αφιερωμένο στον #Sasmo ήταν το νέο επεισόδιο της εκπομπής #Πρωταγωνιστές του Σταύρου Θεοδωράκη - Μαρία Πρωτόπαππα, Δημήτρης Λάλος και η σεναριογράφος της σειράς αποκαλύπτουν

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Οι πρωταγωνιστές της σειράς μίλησαν για όσα έχουν ζήσει αυτά τα τρία χρόνια, με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου να αποκαλύπτει την πιο δύσκολη στιγμή που έζησε στην πορεία αυτών των τριών ετών.

«Όταν δέχθηκα την πρόταση από τον Γιάννη Καραγιάννη και από τον Κώστα Κωστόπουλο για τον Σασμό, ήταν για έναν ρόλο ο οποίος ακόμα δεν είχε γραφτεί απόλυτα. Ο ρόλος αυτός, όταν τον πρωτοδιάβασα, έτσι ασαφής όπως ήταν, εμένα με ιντρίγκαρε αμέσως. Έτσι, όχι απλά είπα το ναι αλλά ξεκίνησα να τον φωτίζω αυτόν τον ρόλο, να τον ψάχνω μέσα μου και να τον αναπτύσσω εσωτερικά μέσα από τα λόγια του σεναρίου» ανέφερε αρχικά η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

«Το σοκαριστικό βέβαια ήταν όταν, στην αρχή της σεζόν αυτής, έμαθα ότι θα πεθάνει ο γιος μου. Τον οποίο, ως ρόλο, λάτρευα αλλά και τον Γιώργο Αμούτζα τον είχα αγαπήσει πολύ οπότε ήταν διπλό το σοκ. Το κλάμα που έριξα τότε… Η αλήθεια είναι ότι ήταν η μόνη περίοδος, αυτή η εβδομάδα που έκλαιγα από το πρωί ως το βράδυ, που όταν πήγαινα στο σπίτι ήμουν λίγο κουρασμένη για να το πω ευγενικά. Ήμουν λίγο σε μαύρη κατάθλιψη» εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Καλεσμένος του Σταύρου Θεοδωράκη βρέθηκε και ο Δημήτρης Λάλος

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο γνωστός πρωταγωνιστής «πρόδωσε» το κλειδί της επιτυχίας για την σωστή προσέγγιση ενός ρόλου!

Πιο συγκεκριμένα, αρχικά, ο Δημήτρης Λάλος περιέγραψε χαρακτηριστικά πως «σταματάω μια φορά στο φανάρι και είναι μια γυναίκα από την Αφρική και μου λέει σε άπταιστα ελληνικά: «Δεν είσαι στην Κρήτη; Εγώ παρακολουθώ τον Σασμό και είσαι ο αγαπημένος μου, εσύ και ο παπά Μιχάλης». Ξέρεις, πολλοί όταν με βλέπουν στον δρόμο νομίζουν ότι είμαι ο Μαθιός».

«Νομίζουν δηλαδή ότι είμαι αυτός αυτός είναι ο χαρακτήρας μου. Εγώ προσπαθώ να βάζω τη ζωή μου μέσα στους ρόλους αλλά ποτέ δεν αφήνω τον ρόλο να μπει μέσα στη ζωή μου γιατί ως ηθοποιός, αν το κάνεις αυτό πολλές φορές, αρχίζεις και χάνεις την μπάλα σιγά σιγά. Δεν ξέρεις ποιος είσαι».

«Δεν ξέρεις ποιος είσαι αν κάθε φορά ενσωματώνεις τον ρόλο στη ζωή σου. Έχεις έναν συνεχή διχασμό και δεν ξέρεις ποιος είσαι. Αυτό που πρέπει να καταφέρεις, λοιπόν, είναι να ξέρεις ποιος είσαι έτσι ώστε να μπορείς να μεταμορφώνεσαι σε κάποιον άλλον. Νομίζω πως αυτό είναι το κλειδί» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Δημήτρης Λάλος στο νέο επεισόδιο για τους Πρωταγωνιστές, το οποίο ήταν εξ ολοκλήρου αφιερωμένο στον Σασμό, του Alpha.

Στον Σταύρο Θεοδωράκη και την εκπομπή, #Πρωταγωνιστές, μίλησε και η Μαρία Πρωτόπαππα με αφορμή τον ρόλο της «Μαρίνας». στη σειρά..

Η ηθοποιός θέλησε να τοποθετηθεί για το πού οφείλεται η επιτυχία της σειράς ή η επιτυχία μιας σκηνής αναφερόμενη και στους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες.

«Κάποιες φορές κάνουμε καλές σκηνές ερμηνευτικά και ο κόσμος νομίζει ότι έχει να κάνει με τις ικανότητες του καθενός μας ή με τις χημείες. Εγώ θα πω το άλλο.

Έχει να κάνει με το κλίμα και τους ανθρώπους που είναι έξω από την ιστορία και δεν είναι ηθοποιοί. Αγάπησα τα συνεργεία.

Οι τεχνικοί με την αύρα, την ζεστασιά και την αγάπη τους επηρεάζουν το αποτέλεσμα. Είναι οι αφανείς ήρωες για μένα.

Στο γύρισμα μιας σκηνής έχουμε δίπλα μας τον μπούμαν μας, που ψελλίζει τα λόγια μας, ξέρει τι θα πούμε, μετράει την ανάσα μας για να γυρίσει το μικρόφωνο.

Όταν μετέχει ψυχικά, παίρνω από αυτόν. Το καλό αποτέλεσμα έχει να κάνει με τη συνδρομή όλων!».

Η σεναριογράφος, Εμανουέλα Αλεξίου, έχει αναλάβει το σενάριο της τρίτης σεζόν και αποκαλύπτει ποιον χαρακτήρα θα ήθελε να έχει ακόμη και το πόσο ταυτίζεται με τη σειρά.

«Έχω να βγω από το σπίτι από τις 21 Ιουλίου που ξεκίνησα το σενάριο του τρίτου κύκλου. Από πέρυσι που ανέλαβα, 17 – 18 ώρες γράψιμο, 7 ημέρες την εβδομάδα σερί από πέρυσι. Οι ρόλοι αυτοί είναι φίλοι μου. Έχω “σκοτώσει” έναν, μου κόστισε πολύ, δεν το ήθελα. Για να το κάνω, ζήτησα από τον παραγωγό να τον αφήσω σε 30 επεισόδια σαν πνεύμα για να μην νιώσω ότι τον χάσαμε. Τον Νικηφόρο εννοώ! Μη νομίζεις ότι περνάω πολύ καλά. Το τι κλάμα έχω κάνει με αυτή τη σειρά, γράφοντας. Βιώνω τον πόνο τους και τη χαρά τους. Αλλά επειδή είναι δράμα είναι 90% πόνος και 10% χαρά. Είμαι στον υπολογιστή μου και κλαίω με μαύρο δάκρυ. Γράφω και κλαίω με μαύρο δάκρυ.

Δεν αλλάζω την πλοκή ανάλογα με τα νούμερα τηλεθέασης. Αλλά κάθε βράδυ όταν τελειώνω, γύρω στις 3 το πρωί, κάθομαι πολλή ώρα και διαβάζω από τα φάντομ του Σασμού, από τα σόσιαλ, τα σχόλια των τηλεθεατών. Παίρνω το feedback. Πού θέλουν να δικαιωθούν, πού στεναχωριούνται πάρα πολύ, τι θα ήθελαν να δουν για να ανοίξει η ψυχή τους. Σε αυτό δίνω σημασία γιατί σε αυτούς απευθυνόμαστε. Δεν ξέρω όταν τελειώσει η σειρά πως θα μπω κανονικά στη ζωή. Δεν ξέρω πως είναι η έξω από τον Σασμό ζωή!».

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

1

Δειτε Επισης

Παγκόσμια συγκίνηση από την ερμηνεία της Celine Dion στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων
Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»
Οι πρώτες φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι από τις «Ικέτιδες» - Η κατάμεστη πρεμιέρα στους Δελφούς
#TemptingFortune: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο πρώτο τρέιλερ του νέου reality
Ο Φάνης Μουρατίδης παρουσιαστής στην επιστροφή του #MoneyDrop στους τηλεοπτικούς μας δέκτες
Η πρώτη ανάρτηση και το δημόσιο «ευχαριστώ» των Maneskin μετά τη μεγάλη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ
Νίκος Οικονομόπουλος: «Αν πούμε: Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια, θα μας θεωρήσουν χουντικούς»
#FindMeFalling: O Njoy στην πρώτη κυπριακή ταινία του Netflix!