Δύσκολη νύχτα για τον Δημήτρη Σταρόβα – Υπέστη επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής

Δύσκολη νύχτα πέρασε χθες ο Δημήτρης Σταρόβας στο Τζάνειο νοσοκομείο, καθώς υπέστη επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, #HappyDay ο καλλιτέχνης είχε μία δύσκολη νύχτα.

«Πριν από λίγα λεπτά επικοινώνησα με τη σύντροφο του Δημήτρη Σταρόβα, την κυρία Άννα Σταθάκη, και μας ενημέρωσε ότι ο Δημήτρης Σταρόβας είχε ένα επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής αργά χθες το βράδυ και η νύχτα ήταν λιγάκι δύσκολη.

Όμως παραμένουν ψύχραιμοι και περιμένουν τους θεράποντες ιατρούς να τους ενημερώσουν σχετικά και εκείνη να ενημερώσει εμάς, προκειμένου να δώσουμε το σχετικό ρεπορτάζ», είπε η ρεπόρτερ Βιβή Μπουγιούρα,

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε: «Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει ελεγχθεί το αρχικό πρόβλημα; Αυτή η μικρή επιδείνωση είναι στο πλαίσιο του αναμενόμενου;»

Και η δημοσιογράφος τόνισε: «Δεν πρόλαβα να μιλήσω με την Άννα Σταθάκη της έχω στείλει μήνυμα και δεν μας έχει απαντήσει…»!

Τι συνέβη στην υγεία του τραγουδιστή

«Είχαμε ένα επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής χθες αργά το βράδυ και η νύχτα ήταν λίγο δύσκολη, όμως παραμένουμε ψύχραιμοι. Αναμένουμε τους θεράποντες γιατρούς να μας ενημερώσουν σχετικά. Ο Δημήτρης έχει πάντα εμένα δίπλα του», είπε η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη.

«Η κολπική μαρμαρυγή είναι μια συχνή καρδιακή πάθηση και χαρακτηρίζεται από έναν γρήγορο χτύπο της καρδιάς που μπορεί να μας οδηγήσει σε κίνδυνο για σχηματισμό θρόμβων. Αυτοί οι θρόμβοι μπορεί να μας κάνουν ένα εγκεφαλικό επεισόδιο», λέει, μιλώντας στο MEGA, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

«Ευτυχώς η επιστήμη έχει προχωρήσει και μπορεί να γίνει άμεση παρέμβαση από την ιατρική ομάδα να επανέλθει το θέμα της κολπικής μαρμαρυγής. Όταν υπάρχουν προδιαθεσικοί παράγοντες όπως είναι η υπέρταση, η αυξημένη πίεση, μπορεί να κάνεις την κολπική μαρμαρυγή. Ο κ. Σταρόβας είχε θέμα ρύθμισης με την πίεση και σιγά σιγά αυτό το θέμα οι γιατροί το ρυθμίζουν».

Η κα Παγώνη αναφέρθηκε και στον Δημήτρη Κόκοτα.

«Αντιδρά στα έντονα ερεθίσματα, είναι με ανοιχτά μάτια, έχει δική του αναπνοή και θέλει χρόνο υπομονή, επιμονή από τον ίδιο και την ιατρική ομάδα για να μπορέσουμε να έχουμε καλυτέρα αποτελέσματα».

Ο πρόεδρος του ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος ανέφερε στο #ΤοPrwino:

«Ρυθμίζεται η πίεσή του κκ η ομιλία του. Χθες το βράδυ είχε επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής και ανέβηκε ο διευθυντής καρδιολόγος και τον εξέτασε. Διαπίστωσε το πρόβλημά του και το αντιμετώπισε με φαρμακευτική αγωγή. Σήμερα το πρωί είναι πολύ ήρεμος σε κακή κατάσταση. Δεν υπήρχε μέχρι χθες αυτό το πρόβλημα και μπορεί να είναι της στιγμής και πρόσκαιρο.»

Και συνέχισε λέγοντας: «Τα μηνύματα είναι αισιόδοξα και πάει πολύ καλά στην υγεία του. Θα επανέλθει υγιής στο σπίτι του και στην καθημερινότητά του. Σημασία έχει ότι αντιμετωπίστηκε. Είναι πολύ καλή η κατάσταση κι η ψυχολογία του».

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»