Δήμητρα Κατσαφάδου: «Έπαθα νεύρωση στομάχου όταν έχασα την Ραφαέλα Πιτσικάλη, ήταν πολύ κοντά μου»

«Μου αποκάλυψε η μάνα μου, μετά από πάρα πολλά χρόνια, ότι σε εκείνη έστελνε τα λουλούδια & τα αρκουδάκια. Μετά ήρθε ο χρόνος και τελικά τα φτιάξαμε. Φταίω εγώ για το τέλος, όλο το βάρος σε μένα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Δήμητρα Κατσαφάδου το βράδυ της Τετάρτης 23/5 στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η γνωστή επιχειρηματίας, μίλησε μέσα σε όλα για την προσωπική της ζωή, τα πισώπλατά μαχαιρώματα που έχει δεχτεί από τα κοντινά της πρόσωπα, καθώς και για τη νεύρωση στομάχου που έπαθε όταν έφυγε από τη ζωή η Ραφέλα Πιτσικάλη.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου εξομολογήθηκε αρχικά πως «όταν με γνώρισες ήμουν σε πολύ σοβαρό δεσμό, περίπου δέκα χρόνια. Τελικά φταίω εγώ για το τέλος. Δηλαδή όλο το βάρος το ρίχνω σε μένα».

«Μήπως εκείνος ο άνθρωπος τελικά ήταν πολύ ουσιαστικός στη ζωή σου; Λέω, μπορεί να κάνω και λάθος» υπογράμμισε τότε ο παρουσιαστής της εκπομπής για να σχολιάσει, με χιούμορ, η καλεσμένη του «Γρηγόρη μου, σε έχει βάλει εσένα να τα πεις αυτά τώρα; Γιατί σε λατρεύει κιόλας».

«Εκείνον τον άνθρωπο μου τον εμφύσησε η μητέρα μου. Εγώ ήμουν πολύ φυτό στο σχολείο και διάβαζα υπερβολικά, ρούφαγα τα βιβλία και δεν βλεπόμουν, ενώ εκείνος ήταν ο γόης του χωριού. Μου έστελνε λοιπόν ανελλιπώς αρκουδάκια και λουλούδια και μου έγραφε από κάτω «Θοδωρής». Πήγαινα εγώ λοιπόν, έφτιαχνα λίγο το μαλλί το λαδωμένο, ούτε μπάνιο δεν προλάβαινα να κάνω τότε γιατί διάβαζα πάρα πολύ, έλεγα «θα με κοιτάξει ο Θοδωρής» γιατί περνούσε αυτός γόης με τα μηχανάκια. Εκείνος όμως δεν κοίταζε εμένα. Τελικά μου αποκάλυψε η μάνα μου, μετά από πάρα πολλά χρόνια, ότι εκείνη έστελνε τα λουλούδια και τα αρκουδάκια».

«Μετά ήρθε ο χρόνος και τελικά τα φτιάξαμε. «Σίγουρα με θες εσύ ή σε έχει βάλει η μάνα μου;» του είπα. Επειδή έχω διαβάσει πάρα πολύ και νομίζω ότι το ζω αυτό, νιώθω ότι στη ζωή μας έχουμε τρεις αγάπες το πολύ. Μίλησα και με έναν άνθρωπο πολύ πνευματικό που μου είπε «Δήμητρα, την δεύτερη αγάπη την έχεις ζήσεις στο έπακρον. Δηλαδή έχεις ζήσει όλο αυτό που πραγματικά αντιπροσώπευε αυτή η σχέση και το θέμα είναι αν θα συνεχίσεις για να έρθει η τρίτη και καταλυτική, δηλαδή η τελευταία ή αν κουραστήκατε». Αυτό με τις τρεις αγάπες ισχύει».

«Η πρώτη είναι η παραμυθένια, η δεύτερη είναι η περίπλοκη που σου μαθαίνει τον εαυτό σου και η τρίτη είναι αυτή που κλείνεις τα μάτια της ζωής με αυτόν τον άνθρωπο» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Δήμητρα Κατσαφάδου στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στον ΑΝΤ1.

«Προσελκύω καλά παιδιά. Δεν είμαι και καχύποπτη. Και με δόλο να έρθει ο άλλος, δε θα το καταλάβω… Βιώνω εκ των πραγμάτων μια δύσκολη πραγματικότητα. Που χωράει ο έρωτας μέσα σε αυτή; Δε χωράει εκ των πραγμάτων. Θα πρέπει να είναι ένας καλλιτεχνικός τύπος που θα τρέχει όλη μέρα κι αυτός και θα με αντέχει» είπε σε άλλο σημείο η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Για τα μαχαιρώματα που έχει δεχτεί, η Δήμητρα Κατσαφάδου είπε. «Τα μαχαιρώματα που έχω φάει από κοντινά μου πρόσωπα, πονάνε πολύ. Έχω πονέσει πάρα πολύ από τους ανθρώπους που είχα δίπλα μου. Θα ήθελα να έχω μια πανοπλία, να μην είμαι ανοχύρωτη…»

rafaela

«Έπαθα νεύρωση στομάχου. Έχασα ένα παιδί, που ήταν πάρα πολύ κοντά μου, τη Ραφαέλα Πιτσικάλη, την ξέρει όλη η Ελλάδα.. Παλέψαμε μαζί… Όλη η Ελλάδα την αγαπάει. Πόνεσα πάρα πολύ με τον χαμό της, έλεγε “μπόρα είναι θα περάσει” ενώ ήταν στο τελικό στάδιο…» εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»