Στέλιος Ρόκκος: «Ζητώ συγγνώμη στη Μαρίνα Σάττι, την λάτρεψα που χασμουρήθηκε. Εγώ θα ‘φευγα!»

«Αυτή η γλωσσοφαγιά, η λύσσα και η κακία, που πήγαν να κατασπαράξουν αυτό το παιδί! Μιλάμε για την Γάζα, για χιλιάδες νεκρούς. Μακάρι να ήταν πολιτική αντίδραση! Έγινε γενοκτονία!»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και το #PrwinoSousou, για τη #Eurovision, τον Κασσελάκη και την απώλεια του αδερφού του.

Μάλιστα οι δυο τους αστειεύτηκαν για την όλη φάση καθώς γνωρίζονται πάνω από 30 χρόνια και έχουν συνεργαστεί.

«Δεν με ενδιέφερε το προφίλ μου, πρώτα από όλα είμαι μουσικός και ένας μουσικός πρέπει να πειραματίζεται. Ποτέ δεν ήμουν πρωταθλητής, ούτε σαν χαρακτήρας. Με ενδιέφερε η αλήθεια που βγάζω μέσα από την τέχνη μου και αυτό έχει εκτιμήσει ο κόσμος.

Η μεγαλύτερή μου επιτυχία είναι το Έμεινα εδώ και με χαρακτηρίζει πάρα πολύ.  Αυτό θέλω να κρατήσω» είπε.

«Εγώ λατρεύω αυτή την κοπέλα. Θεωρώ ότι είναι ό,τι πιο φρέσκο έχουμε. Είναι η χαρά της ζωής. Θες να την έχεις φίλη σου, κοπέλα σου, παιδί σου. Είναι τόσο γλυκοαίματο πλάσμα. Είναι πολύ πιο μεγάλη η εικόνα της  από το τραγούδι της. Έχουμε πάει και με πολύ καλύτερα τραγούδια και πήραμε χαμηλότερο βαθμό.

Να σου πω όμως κάτι; Αυτή η γλωσσοφαγιά, αυτή η λύσσα και η κακία, που πήγαν να κατασπαράξουν αυτό το παιδί! Εγώ τη λάτρεψα που χασμουρήθηκε. Εγώ θα ‘φευγα!

Ζητώ συγγνώμη στη Μαρίνα Σάττι, την είχα πάρει τηλέφωνο για να χρησιμοποιήσω τη Μάντισσα σε ένα πρότζεκτ με τη Μελίνα Ασλανίδου, ελπίζω να μη με είχε παρεξηγήσει τότε.

Μιλάμε για τη Λωρίδα της Γάζας, για χιλιάδες νεκρούς. Επειδή ασχολήθηκα με το θέμα, δεν εξέφρασε θέση επειδή χασμουρήθηκε, το χασμουρητό ήταν επειδή ήταν κουρασμένη. Μακάρι να ήταν πολιτική αντίδραση. Έγινε μια γενοκτονία, πρέπει να δείχνουμε την αντίδρασή μας σε κάποια πράγματα. Δεν έπρεπε να συμμετέχουν όλοι» είπε.

«Ο Κασσελάκης μου είναι πολύ συμπαθής. Το μόνο αρνητικό είναι το πόσο γρήγορα ήρθε στα πράγματα και το αναλάβεις τα ηνία έτσι ξαφνικά το θεωρώ εκτός της σφαίρας μου. Είναι ουρανοκατέβατος και αυτό είναι που με ταράζει. Θα ήθελα να αφήσουν την Αριστερά κατά μέρος, απέχει πολύ από αυτούς. Την έχουν κατακρεουργήσει. Και ο προηγούμενος» ανέφερε.

«Καμιά φορά δεν ξέρεις γιατί γίνονται κάποια πράγματα. Τον τελευταίο καιρό τρώω τη ζωή με το κουτάλι γιατί είχα πάει σε κάποιον στο χωριό που με έμαθε τη θεωρία του μέτρου. Με ρώτησε πόσο είμαι και μου έδειξε σε ένα μέτρο το 58. “Ο άντρας μέχρι τα 70 είναι χρήσιμος, ναι; Τόσο έμεινε”. Δεν χρειάζεται να γίνουν όλα τα άσχημα στη ζωή μας για να μας διδάξει το μέτρο. Εγώ ρουφάω τη ζωή με το κουτάλι, έχουμε πάρει τη μοτοσικλέτα με την Ελένη και γυρνάμε. Το τσιγάρο το έκοψα μετά την περιπέτειά μου, κατάλαβα ότι έχω μια επιλογή ή να ζήσω ή να πεθάνω»

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»