Η Σίσσυ Χρηστίδου αποθεώνει με τον τρόπο της τον Θοδωρή Μαραντίνη, ερμηνεύοντας τραγούδι του

Και αυτή όντως είναι μια παραδειγματική εικόνα για το πρώην ζευγάρι και την οικογένεια τους

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μπορεί η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης να έχουν χωρίσει εδώ και περίπου πέντε χρόνια, όμως για πάντα θα τους δένουν οι δύο γιοι του που αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητα και των δύο. 

Ίσως ακόμα και να υπήρξαν περίοδοι έντασης ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι ακόμα και μετά τον χωρισμό, όμως η παρουσιάστρια δείχνει να προτιμάει ακόμα τις ερμηνείες του πρώην συζύγου της.

Η ίδια ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται η ίδια μέσα στο αυτοκίνητο σήμερα το πρωί (21/5) να τραγουδάει με κέφι το «Καλοκαίρι» των Onirama με τους Locomondo, το οποίο ομολογουμένως είναι άκρως ξεσηκωτικό και πολύ αισιόδοξο μιας και αναφέρεται σε μία αγαπημένη -για όλους μας- εποχή του χρόνου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο πρώην σύζυγοι είχαν φτάσει μέχρι τις δικαστικές αίθουσες για οικονομικές διαφορές όμως, πάντα, είχαν ως γνώμονα τους δύο γιους τους που διανύουν την εφηβεία.

Να θυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια και ο frontman των Onirama υπήρξαν παντρεμένοι από το 2009 μέχρι το 2019 οπότε και αποφάσισαν να δώσουν οριστικό τέλος στον γάμο τους.

Η Φαίη Σκορδά να εκφράζει τη δική της τοποθέτηση επί του θέματος.

Αρχικά, η Μάρτζυ Λαζάρου σχολίασε ότι με αυτό το στόρι, η παρουσιάστρια μάς έκανε να αναρωτηθούμε αν είναι σε πολύ καλό σημείο οι σχέσεις της με τον Θοδωρή Μαραντίνη, παρά τη δικαστική διαμάχη που συνεχίζεται.

«Επειδή παρακολουθώ τη Σίσσυ Χρηστίδου στο Instagram πάρα πολύ, το τελευταίο διάστημα σίγουρα ανεβάζει 2-3 τραγούδια από το αυτοκίνητο και είναι πραγματικά απολαυστική και φαίνεται ότι είναι στα καλύτερά της. Και στα καλύτερά του ένας άνθρωπος είναι για εμένα όταν αισθάνεται καλά ο ίδιος. Όχι επειδή επαγγελματικά σου έχει γίνει κάτι καλό, όχι για τα προσωπικά. Αυτή η χαρά που βγάζει και η ηρεμία δεν την είχε τα προηγούμενα χρόνια, προφανώς και για άσχημους λόγους που της έχουν συμβεί. Είναι πιο ενεργή στο Instagram, έχει όρεξη, ανεβάζει τραγούδια» είπε με τη σειρά της η Φαίη Σκορδά.

«Αν ήθελε να περάσει ένα μήνυμα, αυτό ήταν ότι δεν την πειράζει πια ούτε αυτό το κομμάτι και δεν τη στενοχωρεί όπως παλιά. Εγώ αυτό θα έπαιρνα σαν μήνυμα. Δε μπορεί να μην δεν σκέφτεσαι τα λόγια. Δε μπορεί να μη σκέφτεσαι εκείνη την ώρα ότι είναι ένα τραγούδι του Μαραντίνη» πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά.

Δειτε Επισης

Η Evangelia προετοιμάζεται επίσημα να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην #Eurovision 2025
Παγκόσμια συγκίνηση από την ερμηνεία της Celine Dion στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»
Οι πρώτες φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι από τις «Ικέτιδες» - Η κατάμεστη πρεμιέρα στους Δελφούς
#TemptingFortune: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο πρώτο τρέιλερ του νέου reality
Ο Φάνης Μουρατίδης παρουσιαστής στην επιστροφή του #MoneyDrop στους τηλεοπτικούς μας δέκτες
Η πρώτη ανάρτηση και το δημόσιο «ευχαριστώ» των Maneskin μετά τη μεγάλη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ
Νίκος Οικονομόπουλος: «Αν πούμε: Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια, θα μας θεωρήσουν χουντικούς»