Γιώργος Παπαγεωργίου: «Θα σπάσουμε το Ρεκόρ Γκίνες με τα περισσότερα εσώρουχα που πετάχτηκαν σε συναυλία»

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Η κόρη μου είναι έξι μηνών και είμαι στη φάση που… δαγκώνω»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τον Γιώργο Παπαγεωργίου με τη Μελίνα Λεφαντζή υποδέχτηκε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της, #SuperΚατερίνα.

Ο γνωστός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά, «Προξενιό της Ιουλίας» και υποδύεται στον Άλκη, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις εξελίξεις στη σειρά, αλλά και για την μονάκριβη κόρη του.

«Ο Άλκης από ό,τι ξέρω δεν θα ψάξει τους βιολογικούς του γονείς. Έρχεται ο μπαμπάς μου – ο αγαπημένος μου Άκης Σακελλαρίου- από την Αμερική και γίνεται κάτι πολύ σκοτεινό. Όχι με μένα. Έχω ακούσει κι εγώ ότι υπάρχει συγγένεια Άλκη και Αλεξάνδρας αλλά δεν ξέρω κάτι» είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Και συνέχισε: «Θα έρθει μια αποκάλυψη αρκετά σκοτεινή με τον ερχομό του Κρίστοφερ που θα φέρει τα πάνω κάτω . Κάποια σπόιλερ που κυκλοφορούν έχουν μια βάση, άλλα καθόλου».

Όσον αφορά την κόρη που απέκτησε με τη Δανάη Μιχαλάκη, ο Γιώργος Παπαγεωργίου σημείωσε: «Είναι έξι μηνών και είμαι στη φάση που… δαγκώνω».

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου αναφέρεται και στι συγκρότημα του, τους Polkar

«Στις 19 Ιουνίου θα γιορτάσουμε στην Τεχνόπολη τα 10 χρόνια των Polkar. Θα είναι ένα μεγάλο πάρτι, μία μεγάλη συναυλία και θα συμμετάσχουν φίλοι και ηθοποιοί, όπως ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο Μάκης Παπαδημητρίου, ο Γιάννης Νιάρος και άλλοι. Αυτό που θα κάνουμε επί της ουσίας είναι μία συναυλία με φίλους για τους φίλους της μπάντας αυτά τα 10 χρόνια», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

«Αυτό με τα εσώρουχα στις συναυλίες είναι ένα εύρημα που μου ήρθε πριν από περίπου 7 χρόνια. Είχα σκεφτεί ότι στους ροκ σταρς πετάνε από κάτω διάφορα στις συναυλίες, όπως γυναικεία εσώρουχα και τα λοιπά. Σκέφτηκα λοιπόν να το προκαλέσω εγώ αυτό», απαντά σε σχετική ερώτηση ο ηθοποιός και τραγουδιστής.

«Οπότε πήγα σε ένα μαγαζί, αγόρασα μία μεγάλη σακούλα με γυναικεία εσώρουχα, σουτιέν και τα λοιπά, τα έδινα στον κόσμο και από τότε άρχισε να μας τα πετάει ο κόσμος στις συναυλίες. Τώρα στην Τεχνόπολη λέμε να σπάσουμε το Ρεκόρ Γκίνες με τα περισσότερα εσώρουχα που πετάχτηκαν σε μία συναυλία», αποκαλύπτει ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

«Η μικρή είναι 6 μηνών τώρα και είμαι στη φάση που… δαγκώνω. Δεν μπορώ να αντισταθώ. Δαγκώνω μπράτσα, δαγκώνω μπούτια, είναι η ηλικία-φρατζόλα που λέω εγώ, που όλα είναι παχουλά», απαντά ο Γιώργος Παπαγεωργίου σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»