#MasterChefGR: Έξαλλος ο Ηλίας: «Καραγκιόζηδες» - «Θεωρείς ότι μαζευτήκαμε για να σε αδικήσουμε;»

#MasterChefGR: O Ηλίας ήθελε να αποχωρήσει από το γύρισμα - Η Χριστίνα έδωσε ξανά μανά τη νίκη στη μπριγάδα της - Το καλύτερο πιάτο πήρε 1000€ - Ποιον έβγαλαν υποψήφιο;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στο προχθεσινό επεισόδιο (Δευτέρα 20/5) ο Σοφοκλής Πουλής, ως νέος αρχηγός της μπορντό μπριγάδας, κατάφερε να  οδηγήσει τη μπριγάδα του στη νίκη, με τελικό σκορ 3-1. Ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος, από τη νικήτρια μπριγάδα, παρουσίασε το καλύτερο πιάτο στους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, κερδίζοντας το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ!

Ο αρχηγός της γκρι μπριγάδας, Ηλίας Παναγιώτου, αναδείχθηκε πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, μετά και τη Διαδικασία Ψηφοφορίας στην ηττημένη μπριγάδα. Το αποτέλεσμα δεν τον στεναχώρησε, αφού, όπως παραδέχτηκε κι ο ίδιος, παρουσίασε την πιο αδύναμη προσπάθεια.  

Από ποια μπριγάδα θα αναδειχθεί ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Την, Τρίτη 21 Μαΐου, τα μέλη των δυο μπριγάδων καλούνται για μια ακόμα φορά να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους στο Τεστ Δημιουργικότητας!  

Οι καλύτεροι οκτώ του MasterChef 2024 θα πρέπει να μαγειρέψουν με τα δέκα υλικά που δε χρησιμοποίησαν στη χθεσινή δοκιμασία του Mystery Box. Μαζί με αυτά, όμως, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν κι ένα από τα οκτώ αλλαντικά, που βρίσκονται κάτω από τις καμπάνες.

Ο Σοφοκλής Πουλής θα είναι αυτός που θα αποφασίσει με ποιο αλλαντικό θα μαγειρέψει ο κάθε διαγωνιζόμενος, έχοντας έτσι την ευκαιρία να δυσκολέψει όσο θέλει και μπορεί τα μέλη της αντίπαλης μπριγάδας.  

Η σκέψη και ο στόχος της γκρι μπριγάδας  είναι μόνο η νίκη, αφού κανένα από τα μέλη της δε θέλει να βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά στη Διαδικασία Ψηφοφορίας. Αλλά και τα μέλη της  μπορντό μπριγάδας επιθυμούν διακαώς να πάρουν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη και να παρακολουθήσουν την επίπονη ψηφοφορία ξανά από την ασφάλεια του εξώστη.  

Τα υλικά και τα ζευγάρια που έφτιαξε ο Σοφοκλής!

Ο Σοφοκλής μονομάχησε με τον Ηλία και κατάφερε να τον νικήσει στις λεπτομέρειες, χαρίζοντας τον πρώτο πόντο στην μπριγάδα του.

«Σήμερα ήξερα τι είχα κάνει. Μου φάνηκε περίεργο πόσο δημιουργικοί μπορεί να είναι ένας πουρές και μία σάλτσα. Έρχομαι και αγχνώνομαι σε πόσες δοκιμασίες για ποιον λόγο; Αυτό είναι που με εκνευρίζει, δεν το θεωρώ αδικία, είναι η οπτική της μαγειρικής, απλά θα ήθελα να κάνουμε κάτι έξω από το κουτί», δήλωσε ο Ηλίας στις κάμερες, φανερά δυσαρεστημένος από την απόφαση των κριτών.

«Αν τον ρωτήσεις δεν ξέρει και ο ίδιος γιατί έχει κερδίσει», πρόσθεσε ο ίδιος και μετά άρχισε να αποδομεί το το δικό του πιάτο λέγοντας: «Μια ιδέα στα σκουπίδια». 

Ο Ηλίας πήρε πολύ κατάκαρδα την ήττα του και αγνοούσε τους συμπαίκτες του που του φώναζαν να ηρεμήσει, ενώ εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από το γύρισμα.

«Το μόνο που θέλω είναι να τα κάνω όλα π@@@», είπε, ενώ αποκάλεσε καραγκιόζη τον αντίπαλό του στο Τεστ Δημιουργικότητάς, ζητώντας του μετά συγγνώμη.

MasterChef: Ο Ηλίας ζήτησε συγγνώμη από τον Σοφοκλή, επειδή τον αποκάλεσε καραγκιόζη

Βλέποντας την αναστάτωση στους πάγκους, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ρώτησε τον Ηλία: «Πιστεύεις ότι κάναμε meeting και είπαμε τι θα κάνουμε σήμερα θα αδικήσουμε τον Ηλία;» 

«Δεν είπα κάτι τέτοιο, είπα ότι δεν μπορώ να συμφωνήσω, νομίζω ότι μπορώ να έχω την άποψή μου», απάντησε. 

«Κι εμείς διαφωνούμε στο μόνο που συμφωνούμε πάντα είναι ότι δεν είμαστε εδώ για να αδικήσουμε κανέναν», τον διαβεβαίωσε ο chef και κριτής.

«Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τη λέξη "αδικήθηκα". Δέχομαι τις ευθύνες, δέχομαι τι μου λένε και προχωράω, σήμερα δεν το δέχομαι αυτό», κατέληξε ο διαγωνιζόμενος.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη κατάφεραν να αποσπάσουν τα μέλη της μπορντό μπριγάδας!

Μετά το Mystery Box κέρδισαν και το Τεστ Δημιουργικότητας και τον πόντο στην ομάδα της έδωσε η Χριστίνα κάνοντας το σκορ 3-1.

Το πιάτο της άρεσε περισσότερο στους κριτές από αυτό που ετοίμασε ο Άνχελ που όπως τόνισαν ήταν επίσης πάρα πολύ καλό.

Η μπορντό μπριγάδα επέστρεψε ασφαλής και ανακουφισμένη στον εξώστη, αφού κανένα από τα μέλη της δε θα βρεθεί στη διαδικασία ψηφοφορίας.

Και μετά το τέλος του Τεστ Δημιουργικότητας έφτασε η στιγμή για την ανακοίνωση του νικητή του μεγάλου επάθλου των 1.000 ευρώ.

«Τα ζευγάρια παρέμειναν ως είχαν σε σχέση με το Mystery Box. Ίδιο και το τελικό σκορ 3-1 με νικήτρια την μπορντό μπριγάδα. Και τώρα μένει να δούμε ποιος έκανε την καλύτερη προσπάθεια στο σημερινό Τεστ Δημιουργικότητας με τα αλλαντικά», ανέφερε αρχικά ο Σωτήρης Κοντιζάς και πρόσθεσε: «Καλύτερη προσπάθεια και αυτή που κερδίζει το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ αυτή του Νίκου. Νίκο συγχαρητήρια. Το πιάτο σου ήταν πολύ νόστιμο, ισορροπημένο και δημιουργικό».

Μετά το MysteryBox, η γκρι μπριγάδα ηττήθηκε και στο Τεστ Δημιουργικότητας της Τρίτης 21 Μαΐου.

Στη προχθεσινή ψηφοφορία οι γκρι έβγαλαν ομόφωνα πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον αρχηγό τους, Ηλία. Χτες τα πιο αδύναμα πιάτα ανήκαν στον Άνχελ και στον Κώστα. Ωστόσο, χειρότερα σχόλια από τους κριτές για την προσπάθειά του άκουσε ο Άνχελ, που είναι ο δεύτερος παίκτης που φοράει μαύρη ποδιά αυτή την εβδομάδα. 

Σχολιάζοντας την αποτέλεσμα, ο 28χρονος τόνισε: «Δίκαια οι συμπαίκτες μου με ψήφισαν κι εγώ το ίδιο θα έκανα, αν ήμουνα άλλο άτομο και όχι εγώ. Το ξεχνάω και βλέπω το τι έρχεται». 

Για το τέλος ο Σωτήρης Κοντιζάς κρατούσε μια έκπληξη στους 8 καλύτερους του φετινού MasterChef, ανακοινώνοντάς τους πως πρέπει να ετοιμάζουν βαλίτσες, καθώς η ομαδική δοκιμασία που ακολουθεί, θα γίνει στις Σπέτσες.

Τrailer Τετάρτη 22.5.2024

Δειτε Επισης

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Καταστράφηκα οικονομικά, ανάγκη μου, μου επιτάσσει να δουλεύω»
Η Αθηναΐς Νέγκα ξαναχτυπά για το «καρφί» της στη Μαρίνα Σάττι: «Θα το ξαναέλεγα…»
#SurvivorGR: «Κλείδωσαν» τα δυο τελευταία εισιτήρια για τον ημιτελικό - H πιο άτυχη αποχώρηση
Το #AfterDark επιστρέφει στο Omega Channel, πιο αποκαλυπτικό από ποτέ, την Παρασκευή 21 Ιουνίου στις 23:25
Mahmood: «Ένιωσα καταπληκτικά, γιατί είναι η πρώτη διάκριση που λαμβάνω στην Ελλάδα. Αγαπώ την χώρα»
H on stage μπηχτή της Αθηναΐδας Νέγκα στην Μαρίνα Σάττι και η δικαιολογία μετά τον σάλο
Σοκαρισμένος ο Χρήστος Φερεντίνος με παίκτρια: «Με έβγαλαν από το πορτ μπαγκάζ, έχασα τις αισθήσεις μου»
#MadVMA 2024: Τα φαντασμαγορικά live act, οι ανατρεπτικές συνεργασίες, oι συγκινητικές βραβεύσεις & ο Mahmood!
#SurvivorGR: Ο τελευταίος ομαδικός αγώνας της χρονιάς και η νίκη του τελευταίου επάθλου επικοινωνίας
#MadVMA 2024: Απόψε η μεγάλη γιορτή της μουσικής – Οι υποψήφιοι και οι εκπλήξεις