Θοδωρής Σκυφτούλης: «Με σημάδεψαν οι ΜΑΤατζήδες με το όπλο, ήμουν 5 χρονών»
09:08 - 21 Μαΐου 2024
«Προσπαθώ με τον γιο μου να κάνω αυτά που δεν έκανε ο Νώντας σε μένα. Είχαμε μία σχέση ενηλίκων με τον πατέρα μου και όχι παιδιού-μπαμπά»
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus
Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε ο Θοδωρής Σκυφτούλης στην εκπομπή #Στούντιο4.
Ο γνωστός ηθοποιός συνομίλησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στη σχέση με τον πατέρα του, Νώντα Σκυφτούλη, τις συμβουλές που δίνει στον γιο του, ενώ περιγράφει και ένα περιστατικό που του έχει μείνει ανεξίτηλο στη μνήμη από τα παιδικά του χρόνια.
«Προσπαθώ με τον γιο μου να κάνω αυτά που δεν έκανε ο Νώντας σε μένα. Είχαμε μία σχέση ενηλίκων με τον πατέρα μου και όχι παιδιού-μπαμπά. Αυτό είχε πολλά πλεονεκτήματα αλλά και μειονεκτήματα», εξομολογείται ο Θοδωρής Σκυφτούλης.
«Μπορεί, ας πούμε, στο σχολείο να μην ήμουν τόσο παιδί αλλά να είχα μία διαφορετική στάση, όχι της ηλικίας. Εγώ μία συμβουλή δίνω στον γιο μου, να έχεις φίλους», σημειώνει ο ηθοποιός στην κάμερα της ΕΡΤ.
«Θυμάμαι ήμασταν στο Τσαφ στα Εξάρχεια, ένα πολύ γνωστό μαγαζί τότε. Ήμασταν μία 4άδα, μπήκαν τα ΜΑΤ μέσα και οι ασφαλίτες και μας σημάδεψαν με το όπλο και μου λένε: ακίνητος. Εγώ ήμουν 5 χρονών. Πετάγεται τότε η μάνα μου και λέει: ταινία είναι! Για να μη με τρομάξει. Και συνέλαβαν τον διπλανό μου», περιέγραψε σε άλλο σημείο ο Θοδωρής Σκυφτούλης.
«Ήμουν στη γυμναστική ακαδημία, ήταν το όνειρό μου να ασχοληθώ με τον αθλητισμό χωρίς να έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου. Δεν με «σήκωνε» όμως το κλίμα της γυμναστικής ακαδημίας, κατάλαβα ότι έπρεπε να φύγω από εκεί. Η μητέρα μου με παρότρυνε να ασχοληθώ με το θέατρο», παραδέχεται ο Θοδωρής Σκυφτούλης στο απογευματινό μαγκαζίνο της Δημόσιας Τηλεόρασης.
Μέσα σε όλα αποκάλυψε πως πριν λίγο καιρό, φιλοξένησε με την οικογένειά του μια άλλη οικογένεια προσφύγων από τη Συρία.
«Αυτό που κατάλαβα πριν λίγο καιρό είναι πόση σημασία έχει να κάνεις ρωγμές στην καθημερινότητά σου… Με τον πόλεμο στη Συρία, φιλοξενήσαμε μια οικογένεια Σύριων και καταφέραμε να τους βοηθήσουμε να φτάσουν στο Στρασβούργο, όπου ζουν πλέον.
Έγινε τώρα αυτό. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε ρωγμές στην καθημερινότητά μας… Να αισθάνεσαι ότι δεν περνάει η ζωή σου στα χαμένα…Έκανα μαθήματα σε κατάληψη, είναι μια ρωγμή κι αυτό. Παλεύω να συνεχίσω να κάνω ρωγμές και σήμερα…» είπε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Σκυφτούλης.