Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και Τάιλερ Μακμπεθ

Στέφανος Κασσελάκης: Από την πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού, σε πάρτι ηλεκτρονικής μουσικής στη Θεσσαλονίκη - Ο Γιώργος Λιάγκας διαψεύδει στον αέρα τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στην φαντασμαγορική πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τον σύζυγό του, Τάιλερ Μάκμπεθ.

Όπως θα δεις στο βίντεο που δημοσίευσε ο δημοσιογράφος, Χάρης Λεμπιδάκης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διασκέδασε με την ψυχή του και απόλαυσε τον δημοφιλή τραγουδιστή από τις σουίτες του νυχτερινού κέντρου.

Ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης έκανε ένα διάλειμμα από τον προεκλογικό αγώνα των Ευρωεκλογών και μαζί με τον σύζυγό του πέρασαν ένα υπέροχο βράδυ, διασκεδάζοντας με τις επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού.

To παρών σε ένα ξεχωριστό event στο roof garden ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης έδωσε το βράδυ της Κυριακής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, μετά το ξεφάντωμα στη «Φαντασία» στην πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού

Ετσι, ο κ.Κασσελάκης που κάνει περιοδεία στη Β.Ελλάδα ενόψει των ευρωεκλογών, διασκέδασε υπό τους ήχους της ηλεκτρονικής μουσικής των Djs Tim Engelhardt, BRB, Kiki Botonaki και Stefy.

Ο Tim Engelhardt, μάλιστα, θεωρείται εξαιρετικό ταλέντο στη σκηνή της ηλεκτρονικής μουσικής, κατάγεται από μια ήσυχη πόλη κοντά στην Κολωνία της Γερμανίας.

Ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική παραγωγή στα εφηβικά του χρόνια και γρήγορα κέρδισε αναγνώριση για τον μοναδικό ήχο του. Δημιούργησε το 1ο EP του στα 16 του, το οποίο τον εκτόξευσε και τον έφερε στο επίκεντρο της ηλεκτρονικής μουσικής.

Την εμφάνιση του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπεθ στην πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού σχολίασαν στην εκπομπή #HappyDay με τη Δευτέρα 20/5.

Σε μια έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στον Δήμο Βερύκιο και τον Δημήτρη Παπανώτα για την έξοδο του ζευγαριού στα μπουζούκια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή διέκοψε τους συνεργάτες της για να κάνει μια αποκάλυψη σχετικά με τον γάμου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ θα πω μόνο ότι έχω βαρεθεί να ζούμε για τους άλλους σε αυτή τη χώρα. Θα ήθελα να κάνω μια αποκάλυψη και είναι κάτι που δεν έχει ακουστεί. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπεθ στα Χανιά. Σας αναφέρω μια πληροφορία που έχω. Δεν ξέρω αν θα είναι μόνο εκείνος, αλλά γνωρίζω ότι μέχρι στιγμής ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει δεχτεί πρόταση». 

Ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα, στον αέρα της εκπομπής του, διέψευσε το ρεπορτάζ της Σταματίνας Τσιμτσιλή, σχετικά με το γάμο του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο Γιώργος Λιάγκας, έχει άλλες πληροφορίες…

«Άκουσα το πρωί στη Σταματίνα ότι του έκανε πρόταση του Κωνσταντίνου Αργυρού να τραγουδήσει στο γάμο του και εκείνος την έχει αποδεχτεί την πρόταση», είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε: «Αυτό το ρεπορτάζ, συγγνώμη που θα δυσαρεστήσω τους συναδέλφους εκεί, δεν ισχύει. Δεν έχει γίνει ποτέ τέτοια πρόταση στον Αργυρό, δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση, το λέω ξεκάθαρα, να τραγουδήσει ο Αργυρός στο γάμο του Κασσελάκη. Δεν έχει κλειστεί μέχρι τώρα κανένας τραγουδιστής. Απ’ ότι λένε οι πληροφορίες μου δεν υπάρχει μεγάλο όνομα».

Ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε επίσης: «Μπορεί να γίνει ένα μικρό ή μεσαίο κρητικό γλέντι, όμως, σε καμία περίπτωση δεν θα είναι ο Αργυρός. Μπορεί να είναι ο Αργυρός ως καλεσμένος, όμως, δεν θα τραγουδήσει. Τώρα, αν σηκωθεί και πει ένα τραγούδι έτσι, δεν το ξέρω. Αλλά επίσημα να βγει με ορχήστρα ο Αργυρός να τραγουδήσει, αυτό δεν υπάρχει το ενδεχόμενο».

Kαι ο Νίκος Μάνεσης μαζί με τον δημοσιογράφο Χάρη Λεμπιδάκη σχολίασαν μέσα από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Alpha την βραδινή έξοδο του Στέφανου Κασσελάκη στην πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος αρχικά αναρωτήθηκε: «Σε μπαλκόνι τον βάλατε, δεν είχατε καρέκλες; Στις σουίτες έχει αγκάθια; Γιατί δεν καθόταν;».

«Ο Αργυρός θα είναι υποψήφιος; Βλέπω μια συμπάθεια και όποιον συμπαθεί ο Πρόεδρος τους βλέπουμε στην πολιτική. Έχετε κάνει πολύ ωραία δουλειά, δηλαδή αυτό που βλέπουμε στην πίστα. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια προεκλογική περίοδο. Αν κάποιος έχει δει να με ενημερώσει ή να μου το θυμίσει. Οι εμφανίσεις στα μπουζούκια και αυτό το lifestyle, μπορεί να του δώσουν ένα 30% και να βγει και πρώτος. Δεν το ξέρω. Από τότε που μπήκαμε στα μνημόνια, κάθε άποψη που είχα για την πολιτική έχει ανατραπεί.

Όταν έχεις κάνει σημαία σου στο ΣΥΡΙΖΑ, ένα κόμμα που είναι αριστερό, κατά δήλωση του Προέδρου, την αντιμετώπιση της φτωχοποίησης του λαού και την ακρίβεια, είναι καλό να εμφανίζεσαι στα μπουζούκια και να περνάς καλά; Είναι ένα μήνυμα που μπορεί να γίνει αποδεκτό από τους Έλληνες; Η επίδειξη καπιταλισμού είναι αριστεροφροσύνη;».

Την εμφάνιση του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπεθ στην πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού σχολίασαν στην εκπομπή της Ναταλίας Γεμρανού

Δειτε Επισης

Τι συμβαίνει με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Μπαρμπαλιά; Σε νέα σχέση η παρουσιάστρια;
Άννα Σταθάκη για Δημήτρη Σταρόβα: «Συνεχίζει τις θεραπείες του στο σπίτι και έξω. Αρχίσαμε και το περπάτημα»
O Σάκης Ρουβάς έπαθε εξωστρέφεια - Έκανε τις φωνητικές ασκήσεις του στον δρόμο και έγινε viral
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δεν υποστηρίζεται από μηχανήματα, έχει δική του αναπνοή»
Κυκλοφόρησε το απίθανο videoclip των Coldplay στο μαγικό Ηρώδειο & it feels like I'm falling in love!
Κωνσταντίνος Αργυρός για Ελένη Φουρέιρα: «Κάθε φορά που τη βλέπω, λέω: δεν μπορεί να είναι τόσο καλή»
Ελπίδα: «Πέθανε ο σύζυγός μου στα χέρια μου, μετά έπαθα έμφραγμα και έχασα και το εγγόνι μου»
Μάρω Λύτρα: «Επέζησα από δυο εγχειρήσεις ανευρύσματος εγκεφάλου»
Οι δώδεκα της Γιαλούσας: Κυριακή στις 21:10 νέο συγκλονιστικό επεισόδιο της εκπομπής #DEFACTO
Νίκος Καρβέλας: «Το πρόβλημα είναι η εκκλησία, η οποία αποβλακώνει τον άνθρωπο»