Καταπέλτης η Άννα Χατζησοφιά: «Υποψήφιες για το βραβείο Α' γυναικείου ρόλου η Καραμπέτη και η Καγιά;»

Κόλαφος η Άννα Χατζησοφιά: «Πόσα θέλετε για να μας τρελάνετε στην Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου;» - Ενοχλημένη η Σίσσυ Χρηστίδου «Με σοκάρει πάρα πολύ...»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Όπως αποκαλύφθηκε πριν μερικές ημέρες, η Βίκυ Καγιά είναι υποψήφια στα ελληνικά κινηματογραφικά βραβεία για τον Α’ Γυναικείο Ρόλο, ύστερα από τη συμμετοχή της στην ταινία «Πολύδροσο».

Μάλιστα το όνομα της Βίκυς Καγιά φιγουράρει ανάμεσα σε υποψήφιες ηθοποιούς της κλάσης της κορυφαίας των κορυφαίων, Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη

«Είναι τεράστια η τιμή και η συγκίνηση να είμαι υποψήφια στα κινηματογραφικά βραβεία» δήλωσε πριν μερικές ημέρες η γνωστή παρουσιάστρια και fashion expert.

Η Άννα Χατζησοφιά, βλέποντας πως η παρουσιάστρια είναι υποψήφια στην ίδια κατηγορία με την καταξιωμένη ηθοποιό, ξέσπασε μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Facebook:

«Πόσα θέλετε συνάδελφοι εκεί στην Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου για να μας τρελάνετε; Υποψήφιες για το βραβείο Α γυναικείου ρόλου και η Καρυοφιλλιά Καραμπέτη και η Βίκυ Καγιά;».

Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν κατάφερε να κρύψει την ενόχλησή της όταν αναφέρθηκε στην πρόσφατη ανάρτηση της Άννας Χατζησοφιά που αφορούσε στη Βίκυ Καγιά και στην υποψηφιότητα της τελευταίας στα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας για τη συμμετοχή της στην ταινία «Πολύδροσο».

Η παρουσιάστρια λοιπόν θέλησε να αναφερθεί σε αυτή την ανάρτηση και σχολίασε σχετικά: «Με σοκάρει πάρα πολύ αυτή η ανάρτηση και χωρίς να έχει δει την ταινία».

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Το θεωρώ τρομερή προκατάληψη και απίστευτα στεγανά. Καταλαβαίνω ότι η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη είναι τεράστια ηθοποιός και έχει αποδείξει το ταλέντο της».

Η Σίσσυ Χρηστίδου κατέληξε λέγοντας: «Βλέποντας τα πλάνα από τη Βίκυ Καγιά θέλεις να δεις πώς έχει αποδώσει όλο αυτό αλλά αν δεν το έχεις δει όποια κι αν είναι η θέση και ο ρόλος σου μπορείς να αξιολογήσεις το αν αξίζει να βρίσκεται στην κατηγορία αυτή; Εκεί έχουμε φτάσει;».

Να θυμίσουμε ότι η Άννα Χατζησοφιά ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο facebook το σχόλιό της για την υποψηφιότητα Καγιά γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Πόσα θέλετε συνάδελφοι εκεί στην Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου για να μας τρελάνετε; Υποψήφιες για το βραβείο α γυναικείου ρόλου και η Καρυοφιλιά Καραμπέτη και η Βίκυ Καγιά;»

Το συγκεκριμένο σχόλιο ήταν και η αφορμή για να αναφερθεί η Σίσσυ Χρηστίδου στο όλο θέμα.

Φαρμάκι με το «καλημέρα» έσταξε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στο #PrwinoSousou για την ανάρτηση της Άννας Χατζησοφιά.

Η σεναριογράφος διερωτήθηκε σε ανάρτησή της στο Twitter πώς γίνεται να είναι υποψήφια για βραβείο Α’ Γυναικείου Ρόλου η Βίκυ Καγιά με την Καριοφυλιά Καραμπέτη.

«Η Άννα Χατζησοφιά -φαντάζομαι και η ίδια θα συμφωνήσει σε αυτό- είναι μια πολύ αξιόλογη σεναριογράφος αλλά μετριότατη ηθοποιός γι’ αυτό και στα σενάριά της δεν παίζει, άρα το γνωρίζουν ότι είναι μέτρια ηθοποιός. Δεν είναι όλοι για όλα.

Επειδή τα τελευταία χρόνια είναι γνωστή ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που δεν εξελέγη, ανήκει σε ένα κόμμα που παλεύει για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Μέσα σε αυτά είναι της αυτοδιάθεσης, αν θέλει η κυρία Καγιά να είναι ηθοποιός, θα είναι ηθοποιός. Κι αυτό που με εντυπωσιάζει είναι ότι κράζει χωρίς να έχει δει την ερμηνεία της» είπε πολύ δηκτικά ο ραδιοφωνικός παραγωγός σχολιάζοντας την ανάρτηση.

Δειτε Επισης

Μαρίνα Σάττι: «Τέσσερις μέρες προσπαθώ να συνειδητοποιήσω τι έγινε! Καμία λέξη δεν μπορεί να περιγράψει»
Θανάσης Πάτρας για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Υπήρξε μια εμπλοκή επαγγελματική. Δεν του κρατάω κακία»
Δημήτρης Μακαλιάς και Δημήτρης Παπανώτας έλυσαν τις διαφορές τους on air: «Περασμένα, ξεχασμένα»
Εξώδικο στη Μαρίνα Σάττι από συνθέτη, για «κλοπή» τραγουδιού – Τι αναφέρει ο δικηγόρος του
Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα, οι παίκτες του #PowerofLove έκαναν εμφάνιση – έκπληξη στο #MyManCan
Η Ελένη Τσολάκη ξέσπασε σε κλάματα στο οριστικό φινάλε της εκπομπής της: «Έτσι είναι η καρδιά μου σήμερα»
Πέτρος Κουσουλός: «Η εκπομπή μου δεν έχει κάνει λόγο για καταστροφή καριέρας. Μακριά από εμένα»
Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν πλενόταν ποτέ, βάλαμε τον Θέμη να της μιλήσει! Ειδικά το καλοκαίρι ήταν ανυπόφορο»
Το σχόλιο της Μαρίνας Σάττι στην υπερσεξι φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα & η επική viral αντίδρασή της
«House on the Beach»: Ο Α!MS κυκλοφορεί το νέο του single και video clip, σε συνεργασία με τον ZieZie!