Φωτεινή Δάρρα: «Ο θάνατος της μητέρας μου με σημάδεψε, μετά από αυτό ενηλικιώθηκα»

H Φωτεινή Δάρρα αναφέρθηκε στις κακοποιητικές συμπεριφορές στον καλλιτεχνικό χώρο και στο# ΜeΤoo - Συγκινημένη η Μπέττυ Μαγγίρα: «Το ένιωσα κι εγώ με τον θάνατο της μητέρας μου»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η τραγουδίστρια παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής #IloveΣουΚου.

Συγκεκριμένα, η Φωτεινή Δάρρα εξομολογήθηκε: «Με έχει σημαδέψει πάρα πολύ θετικά η γέννηση της κόρης μου. Με έχει σημαδέψει, επίσης, θετικά και αρνητικά, το φευγιό της μαμάς μου. Θα μου πεις, τι θετικό μπορεί να έχει ένα φευγιό… Ότι ενηλικιώνεσαι. Όπως και άλλες περιπτώσεις κατά τις οποίες πέρασα δύσκολα μέσα στη δουλειά μου»

Σχετικά με τις κακοποιητικές συμπεριφορές, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Έχουν υπάρξει και κακοποιητικές συμπεριφορές μέσα στη δουλειά. Εγώ ανήκω σε μια γενιά καλλιτεχνών που δεν τα καταγράφαμε τόσο πολύ όλα αυτά, τις κακοποιητικές συμπεριφορές. Ήταν πολύ διαδεδομένες. Δηλαδή για εμένα, όταν ξεκίνησα στο θέατρο, ήταν πολύ συνηθισμένο και διαδεδομένο δυστυχώς, κακώς, ένας σκηνοθέτης να σου μιλάει απότομα».

Επίσης, αναφορικά με το ΜeToo, η Φωτεινή Δάρρα σημείωσε: «Αυτό που συμβαίνει με το ΜeΤoo είναι πάρα πολύ χρήσιμο. Από την άλλη, θέλει και μια ρέγουλα. Λίγο να μπορούμε να εξετάζουμε διπλά και τριπλά και τετραπλά γιατί μπορεί να στιγματιστούν και άνθρωποι οι οποίοι στιγματίζονται πολύ εύκολα. Γιατί ο κόσμος το κάνει πολύ εύκολα. Όπως εγώ αν ακούσω ότι ασκήθηκε ή ασκείται μια κακοποιητική συμπεριφορά σε μια άλλη γυναίκα, θα κατηγορήσω αυτόν τον οποίο έχει κατηγορήσει. Πρέπει να το διπλτσεκάρουμε, να το τριπλοτσεκάρουμε και να αφήνουμε τη δικαιοσύνη να αποδίδεται όπως πρέπει. Μια δικαιοσύνη η οποία θα αποδίδεται όμως, δεν είμαι σίγουρη ότι αποδίδεται πάντα έτσι όπως πρέπει».

Με αφορμή την εξομολόγηση της Φωτεινής Δάρρα για την απώλεια της μητέρας της, η Μπέττυ Μαγγίρα συγκινημένη μίλησε για τα συναισθήματα που βίωσε η ίδια όταν έφυγε από τη ζωή η δική της μητέρα πριν τρία χρόνια.

«Εγώ θα μείνω ότι και με το φευγιό της μάνας της είχε μία απελευθέρωση, μια λύτρωση, ενηλικίωση. Θα συμφωνήσω γιατί ένιωσα κι εγώ το ίδιο. Δεν το λέω από την άποψη ότι η μαμά σου σε κρατά σε κάτι, αλλά είναι τέτοιο το σοκ και τέτοια η διάσταση που παίρνει μέσα σου το γεγονός, που λες ότι θα ζήσω και θα κάνω πραγματικά αυτό που μου αρέσει και δεν θα δώσω κι αναφορά σε κανέναν» εξομολογήθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Κι εγώ το ένιωσα με το φευγιό της μητέρας μου. Ίσως πια ενηλικιώνεσαι και νιώθεις πως φεύγεις από τον λώρο. Σε κάνει να πατήσεις πιο γερά στα πόδια σου. Σίγουρα παίζει ρόλο και η ηλικία και ότι ωριμάζεις μεγαλώνοντας, οπότε μπορείς να το διαχειριστείς διαφορετικά» πρόσθεσε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1.

Δειτε Επισης

Λένα Μαντά για τον θάνατο του συζύγου της: «Τον διαισθάνομαι δίπλα μου, είναι μέσα μου, στα κύτταρά μου»
Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»
Άντζελα Γκερέκου: «Μετά από την απώλεια αναλαμβάνεις την ευθύνη για το παιδί και από τις δυο πλευρές»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει
Θέμης Αδαμαντίδης: «Εγώ δεν ακούμπησα την Βαρβάρα Κίρκη στην μούρη, ένα σπρώξιμο έκανα. Ήταν στημένο»
Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη: «Το περιμέναμε, στηρίζω τη Σμαράγδα»
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν όλα τα δόντια μου, δεν είχα τα λεφτά να κάνω εμφύτευση, έβαλα μασέλα»
Η πρώην σύντροφός της Madonna, Jenny Shimizu για τη σχέση τους: «Ένιωθα σαν πόρνη πολυτελείας»
H Lady Gaga εξηγεί γιατί δεν διέψευσε ποτέ τις φήμες που την ήθελαν να ήταν άντρας: «Δεν ένιωσα ποτέ θύμα!»
Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Σακελλαρίου μετά το χειρουργείο: «Έχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες & βελόνες»