Βανδή για Μπισμπίκη: «Έγιναν όλα τόσο γρήγορα που από το σοκ δεν πρόλαβα να σκεφτώ τι μπορεί να πάθει»

Η Δέσποινα Βανδή ήταν η πρώτη καλεσμένη για την επιστροφή του #AfterDark με τον Θέμη Γεωργαντά: «Ένιωθα ότι παθαίνω καρδιά και πήγα στο νοσοκομείο με κρίση πανικού»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τη Δέσποινα Βανδή, η οποία κάνοντας τον απολογισμό της καριέρας της μιλάει για τις μεγάλες επιτυχίες που σημείωσε αυτά τα 30 χρόνια, αλλά και για τα λάθη που έκανε. Μιλάει για τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη και τα όνειρα που κάνουν μαζί, για την περιπέτεια υγείας του και πώς αντιμετώπισε αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Η συζήτηση με τον Θέμη προχωράει ακόμα πιο πολύ και αποκαλύπτει εάν ο γάμος είναι στα σχέδια της, τι την κάνει ευτυχισμένη, αλλά και ποια είναι τα όνειρά της για το μέλλον. Φυσικά, ακολουθεί ένα άκρως αποκαλυπτικό εξομολογητήριο με τις πιο hot ερωτήσεις.

Η πετυχημένη τραγουδίστρια, σε μια συνέντευξη για την πορεία της, θυμήθηκε τα πρώτα της βήματα αλλά και τις πρώτες της μεγάλες επιτυχίες που «σφράγισαν» το όνομά της.

«Όταν ξεκινάς σε αφορά πάρα πολύ η κορυφή, μη λέμε βλακείες. Ευτυχώς η γέννηση των παιδιών μου ήρθε και με γείωσε», ανέφερε αρχικά η Δέσποινα Βανδή.

«Δεν μπορώ να πω ότι καβάλησα το καλάμι, αλλά σίγουρα αυτό που ζούσα είναι ότι δεν ευχαριστιόμουν τις επιτυχίες, διότι με το που γινόταν μια πρεμιέρα έλεγα… τώρα του χρόνου τι θα κάνω; Κάτσε βρε κορίτσι μου να το ευχαριστηθείς, ζήσε το τώρα σου. Αυτά που πια τα βλέπω με μία ψυχραιμία, δεν τη διέθετα τότε και αυτό με ένα τρόπο με έτρωγε μέσα μου», εξομολογήθηκε η Δέσποινα Βανδή.

Για τις αλλαγές στην μητρότητα: «Με το γεννάω τη Μελίνα γειώνομαι εντελώς διαφορετικά διότι βίωνα τη μεγαλύτερη επιτυχία που μπορεί να ζήσει ένας Έλληνας καλλιτέχνης και δεν με αφορούσε όλο αυτό που συνέβαινε. Δώδεκα μέρες στη Νέα Υόρκη έκλαιγα κάθε μέρα, μη τυχόν και βγάλει η Μελίνα δόντι. Ήξερα ότι είναι πολύ σημαντικό όλο αυτό που έχει συμβεί (σ.σ. στην καριέρα μου) ήξερα ότι ήμουν μεγάλη για να κάνω μια διεθνή καριέρα, έγινε μια διεθνής επιτυχία γιατί έτσι είναι τα πράγματα με το τραγούδι “Γεια”», ανέφερε η Δέσποινα Βανδή. 

H επιτυχημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε με ιδιαίτερη τρυφερότητα στον σύντροφο της, Βασίλη Μπισμπίκη και την πρόσφατη περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του.

Ειδικότερα, η Δέσποινα Βανδή εξομολογήθηκε αρχικά πως «πέρασε μια περιπέτεια υγείας αλλά τώρα είναι όλα καλά. Είναι ολοκαίνουργιος, που λέει και ο Πάνος Κιάμος! Θέμη μου, ειλικρινά δεν το βίωσα ως λαχτάρα. Το βίωσα ως ευλογία περισσότερο. Γιατί μας έτυχε, μάλλον του έτυχε και γω το βίωσα δίπλα του, με τον τρόπο που το βιώσαμε, δεν ήταν κάτι που τρομάξαμε. Έναν πόνο ένιωθε που νόμιζε ότι είναι από στρες».

«Έγιναν όμως όλα τόσο γρήγορα που από το σοκ δεν πρόλαβα να μπω στη φάση τι μπορεί να πάθει ο Βασίλης. Και από τη στιγμή που έγιναν όλα τόσο γρήγορα και είπαν οι γιατροί πως είναι όλα καλά, είπα «σ’ ευχαριστώ Θεέ μου» γιατί σκεφτόμουν ότι θα μπορούσα να λείπω και να είμαι σε μια συναυλία ή θα μπορούσε να είχε κοιμηθεί. Νομίζω πως ήταν αναπόφευκτο να συμβεί οπότε, μιας και συνέβη, συνέβη κάτω από καλές συνθήκες, αν μπορώ να το πω έτσι. Δηλαδή είπα «σ’ ευχαριστώ Θεέ μου» γιατί το προλάβαμε, ήταν αντιμετωπίσιμο και αυτό κρατάω. Μόνο ευγνωμοσύνη κρατάω από αυτό που συνέβη».

«Αυτό που οφείλουμε είναι κατ’ αρχάς να αγαπάμε εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας. Νομίζω ότι οφείλουμε να αγαπήσουμε και να σεβαστούμε πρώτα οι ίδιοι τον εαυτό μας για να το εισπράξουμε αυτό κι από τους άλλους. Όταν δίνεις και παίρνεις έτσι αγάπη, αισθάνεσαι μια πληρότητα και όλο αυτό το πράγμα ρέει ρε παιδί μου. Τα τελευταία χρόνια νιώθω πως αγάπησα περισσότερο τον εαυτό μου. Στον Βασίλη αγαπώ πάρα πολλά πράγματα».

«Ο Βασίλης είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος. Έχει πάρα πολύ πλάκα γιατί όσοι τον γνωρίζουν από κοντά, κάποιες κυρίες μάλιστα από την Κρήτη που τις συναντάμε όταν πηγαίνουμε, του λένε «εμείς σε φοβόμασταν λίγο μέσα από τους ρόλους που κάνεις συνέχεια τον άγριο». Όχι ότι δεν το έχει και αυτό το κομμάτι στον χαρακτήρα του, ότι αν του προκληθεί δεν θα βγει, αλλά ο Βασίλης είναι ένας πάρα πολύ ήρεμος άνθρωπος. Γλυκός, ευγενέστατος, αγαπάει και σέβεται πάρα πολύ τον συνάνθρωπο και τους συνεργάτες τους».

«Είναι πάρα πολύ καλός μπαμπάς και γω το εκτιμώ αφάνταστα αυτό, με γοητεύει δηλαδή απόλυτα το πόσο δοτικός είναι με το παιδί του και πόσο φροντιστικός. Είναι ένας άνθρωπος που έχει ζήσει πάρα πολλά πράγματα στη ζωή του οπότε τα έχει αποδομήσει με έναν τρόπο και τα έχει φέρει στο μέτρο που πρέπει. Είναι παρορμητικός, όπως είμαι και γω, υπάρχει μια τρέλα που μου αρέσει πάρα πολύ » πρόσθεσε, επίσης, η Δέσποινα Βανδή σε αυτή τη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στο late night του Θέμη Γεωργαντά.

Μεταξύ άλλων, δε, η δημοφιλής ερμηνεύτρια μίλησε για την απόφαση να εμπλακεί με τον χώρο της τηλεόρασης και τους αρχικούς της φόβους αποκαλύπτοντας πως… πήγε μέχρι και στο νοσοκομείο στο πρώτο επεισόδιο του The Voice!

Πιο συγκεκριμένα, η Δέσποινα Βανδή τόνισε πως «την τηλεόραση την φοβόμουν πολύ σε όλα τα επίπεδα. Στις συνεντεύξεις, όταν ήμουν με αγαπημένα πρόσωπα, δεν είχα πρόβλημα να συνομιλώ αλλά την πρώτη φορά που κλήθηκα να κάνω την παρουσίαση της Eurovision μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη, επειδή ήμασταν και live, θυμάμαι το εξής. Έπρεπε να βγω από τον πάνω όροφο τραγουδώντας, ακούγοντας στο αυτί μου «σε πέντε, τέσσερα», σε αυτά τα δευτερόλεπτα όπως ήμουν όρθια λέω «λιποθυμώ τώρα! Ωραία, επειδή θα λιποθυμήσεις, κάν’ το όσο πιο χαριτωμένα μπορείς σαν να είναι χορογραφία». Είχα πάρα πολύ άγχος».

«Το ίδιο και στο Voice, όταν ξεκινήσαμε. Πριν παίξει το πρώτο επεισόδιο, εκείνη την ημέρα, ένιωθα ότι παθαίνω καρδιά και πήγα στο νοσοκομείο για εξετάσεις! «Μου έρχεται έμφραγμα» έλεγα, από το άγχος μου. Δεν το ξέρουν πολλοί αυτό. Προφανώς είχα πάθει κρίσει πανικού και έλεγα «πως θα φανώ τώρα στον κόσμο; Θα τους αρέσω; Θα ξενερώσουν;». Θυμάμαι τότε πάλι τον Γιώργο Καπουτζίδη, με τον οποίο κάναμε πολλή παρέα εκείνο το διάστημα, που μου έλεγε «ρε συ Δέσποινα, είναι τόσο ωραίο να δει και ο κόσμος πως είσαι στην κανονικότητα σου εκτός σκηνής». Ήμασταν πιο χαλαρά τότε και παίζαμε παιχνίδια».

«Υπήρχε ένα μέτρο μέσα μου που τότε δεν το γνώριζα, στις τοποθετήσεις μου και στο πως μπορούσα να επικοινωνήσω και με τους διαγωνιζόμενους αλλά και με τον κόσμο» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Δέσποινα Βανδή σε όσα μοιράστηκε με τον Θέμη Γεωργαντά στο OPEN.

Μιλώντας για το J2US ανέφερε:

«Ο Νίκος Κοκλώνης διαθέτει αυτοσαρκασμό γιατί αν ήταν διαφορετικός δεν θα λειτουργούσε τίποτα σε μας εκεί κάτω.

Είναι πιο δύσκολο να κρίνεις επώνυμους. Είναι σημαντικός ο τρόπος που τα λες. Όταν έχεις ευγένεια και σεβασμό και η αρνητική κριτική είναι εποικοδομητική. Με έχουν πάρει τηλέφωνο για να διαμαρτυρηθούν για την κριτική που τους έκανα στο J2US. Εξηγώ ότι είναι ένα παιχνίδι και πρέπει να το δούμε όλοι χαλαρά. Δε νομίζω ότι έχω προσβάλει κάποιον».

Η εποχή πριν και μετά τον Φοίβο και η διεθνής καριέρα

«Με τον Φοίβο συνδεθήκαμε απόλυτα, είναι τεράστιο ταλέντο. Μόνος του τα σκεφτόταν όλα. Μου άρεσε που ποτέ δεν περιοριστήκαμε, κάναμε ό,τι θέλαμε μουσικά. Ήταν υπέροχος. Από την άλλη το χρωστούσα στον εαυτό μου να κάνω κάτι διαφορετικό. Έκανα και λάθη, έχασα και την μπάλα. Όλοι εμείς της χρυσής εποχής ζήσαμε την αλλαγή στα ραδιόφωνα, στις δισκογραφικές.

Ήμουν έγκυος στη Μελίνα με το Γεια και δεν με ένοιαζε τίποτα από ό,τι γινόταν, ήθελα το παιδί μου, ήθελα να δω το πρώτο του δόντι.

Η γέννηση των παιδιών μου με γείωσε. Δεν καβάλησα το καλάμι αλλά σίγουρα αυτό που ζούσα ήταν ότι δεν ευχαριστιόμουν τις επιτυχίες. Με το που γινόταν μια επιτυχία σκεφτόμουν την επόμενη. Τότε δεν διέθετα ψυχραιμία και με έτρωγε μέσα μου. Αυτά που γράφονταν, γιατί τότε είχαμε πολύ κίτρινο Τύπο. Με το που γεννάω τη Μελίνα ήταν εντελώς διαφορετικά. 12 μέρες στη Νέα Υόρκη έκλαιγα κάθε μέρα μην τυχόν και βγάλει η Μελίνα δόντι. Το Γεια έκανε διεθνή επιτυχία, το έχω κρατήσει για τα παιδιά μου. Κάναμε κάποιες προσπάθειες με τον Φοίβο για διεθνή καριέρα αλλά εμένα δεν με αφορούσε και γιατί 30 plus δεν κάνεις καριέρα στο εξωτερικό και συναισθηματικά ήμουν αλλού. Βίωσα όλη την σκληρότητα του πρόμο, καταλαβαίνω γιατί τρελαίνονται οι σούπερ σταρ. Δεν έχεις ζωή. Αν συνέβαινε στα 25 μου θα ήταν διαφορετικά» είπε.

Το εξομολογητήριο της Δέσποινας Βανδή

Ένα άκρως αποκαλυπτικό εξομολογητήριο με τις πιο hot ερωτήσεις στη Δέσποινα Βανδη.

Δειτε Επισης

Σoφία Παθέκα: «Μου επιτέθηκε λεκτικά, του είπα ότι δεν θα μπορούσα να είμαι με κάποιον στην ηλικία του»
Οι δηλώσεις της Νόρας Βαλσάμη μέσα από το νοσοκομείο: «Είχα ένα πέσιμο και έσπασα ένα κοκαλάκι, πονάω πολύ»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, ποτέ δεν ήμασταν και ποτέ δεν θα γίνουμε»
Το reunion της Τατιάνας Μπλάτνικμε τον μεγαλύτερο αδερφό της - Δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της
Το μήνυμα της Νόνης Δούνια για τα 20 χρόνια γάμου: «Άλλοτε εγώ να οδηγώ κι εσύ να καθοδηγείς & το αντίστροφο»
Η περιπέτεια της Δανάης Μπάρκα με την φωτιά στη Σέριφο: «Ήταν σοκαριστικό! Πέρασα δύσκολα!»
Στιγμιότυπα από το ρομαντικό δείπνο της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Βuno Cerella στο Μιλάνο
Θανάσης Πάτρας για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Υπήρξε μια εμπλοκή επαγγελματική. Δεν του κρατάω κακία»
Στα αίματα μετά από ατύχημα η Ιωάννα Τούνη στη Σύρο: «Σκοτώθηκα μόνη μου στο σκαλί. Δεν το είδα»
Ντάνιελ Νούρκα: «Δεν μου νοίκιαζαν σπίτι λόγω της αλβανικής καταγωγής μου»