Λένα Μαντά: «Ο σύζυγός μου παρουσίασε πνευμονική ίνωση, έχει φορητό μηχάνημα με καλώδιο για το σπίτι»

Σε μία καθηλωτική εξομολόγηση προχώρησε η Λένα Μαντά μίλησε για τις άσχημες σχέσεις που είχε με τους γονείς της δίχως να κατάλαβε ποτέ αν εξέλαβε αγάπη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Λένα Μαντά ήταν καλεσμένη στο #The2nightShow με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.

Η επιτυχημένη συγγραφέας από την έναρξη της συνέντευξης αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο σύζυγός της και τις ανατροπές που ήρθαν στη ζωή της.

«Ο Γιώργος δεν μπορεί πια να με συνοδεύσει. Πέρυσι τον Μάιο παρουσίασε πνευμονική ίνωση και έχει μόνιμο οξυγόνο 24 ώρες το 24ωρο. Κουράζεται ακόμα και με το οξυγόνο. Του έχουμε φορητό μηχάνημα, αλλά δεν είναι για πολλά ζόρια. Γενικά τον έχουμε σαν γλόμπο στο σπίτι» ανέφερε η Λένα Μαντά.

«Έχει ένα καλώδιο για να περιφέρεται μέσα στο σπίτι. Όταν τον χάνουμε, τραβάμε το καλώδιο. Είμαστε μαζί 41 χρόνια. Πριν από 7 χρόνια είχε περάσει διαχωριστικό ανεύρυσμα και το ξεπέρασε. Έχει έρθει η ζωή τούμπα και έχει αλλάξει όλη η καθημερινότητά μου. Κάνω πράγματα μόνη μου, που δεν με άφηνε ο Γιώργος να κάνω. Πηγαίναμε μαζί super market και τώρα δεν μπορούμε να πάμε μαζί» δήλωσε η Λένα Μαντά.

Σε μία καθηλωτική εξομολόγηση προχώρησε η Λένα Μαντά μίλησε για τις άσχημες σχέσεις που είχε με τους γονείς της δίχως να κατάλαβε ποτέ αν εξέλαβε αγάπη.

«Πέθανε πρώτα η μητέρα μου και μετά ο πατέρας μου. Τότε άρχισε ένας τρομακτικός θυμός. Τους κατανόησα, αλλά δεν τους δικαιολόγησα για όλες τις απορρίψεις που είχα φάει σαν παιδί. Όμως, με έκαναν ό,τι είμαι σήμερα. Με χτύπησαν σαν χταπόδι και με έκαναν να νιώσω τόσο περιττή στη ζωή τους, που είναι λογικό να ανέπτυξα άλλες ιδιότητες» δήλωσε η Λένα Μαντά.

«Ο πατέρας μου πέθανε με άνοια. Καθόλου δεν με ένοιαξε. Είχαμε επαφές. Δεν ήταν ευτυχισμένος, έζησε χαζή ζωή και δεν έμαθα ποτέ αν με αγαπούσε. Είχε χοντρό τζάμι, αλεξίσφαιρο. Δεν έχασα κάτι που είχα. Όταν πέθανε η μάνα μου, θυμάμαι ότι τους έδιωξα όλους από το σπίτι. Δεν είχε πεθάνει άνθρωπος μπροστά μου και ήταν πολύ ισχυρό σοκ. Αφού την ετοιμάσαμε για να μην την αγγίζει κανένας, κάθισα δίπλα της και έκανα ένα τσιγάρο μαζί της. Δεν της είπα τίποτα γιατί έχω μία λογική ότι δεν χτυπώ πεσμένο αντίπαλο. Δεν θα είχε νόημα» εξομολογήθηκε η Λένα Μαντά.

Δειτε Επισης

Γεράσιμος Γεννατάς: «H λογική ηττάται πάντα μέσα μου κατά κράτος. Οι συνέπειες είναι πάντα καταστροφικές»
Το φιλί της Ευδοκίας Ρουμελιώτη στον σύζυγό της για την επέτειό τους: «Μέχρι το τέλος του κόσμου αγάπη μου»
Άννα Σταθάκη για Δημήτρη Σταρόβα: «Θα επανέλθει να σας τα πει όλα. Πάνω από όλα η υγεία & η ηρεμία του»
Αθηνά Αφαλίδου: «Κάποια αστεία τα έγραφα μέσα από ένα δωμάτιο νοσοκομείου»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Είναι ντροπή να θες μια συντροφιά στα 90 σου; Συμβαίνει μόνο στη δική μου οικογένεια…;»
O Μπρούνο Τσιρίλο εγκαταλείπει το σπίτι του μετά την φωτιά στην Πάρνηθα - Το βίντεο και το μήνυμα του
Αντίνοος Αλμπάνης: «Σαν σήμερα έκανα την τελευταία μου χημειοθεραπεία, πάλεψε και νίκα»
Πέτρος Λαγούτης: «Όλο αυτό ήταν σοκ, δεν το έχω ξανάσυναντήσει στη ζωή μου, μας καταρράκωσε, υποφέραμε»
Λάκης Λαζόπουλος: «Δεν πρόκειται για γυναικοκτονίες, πρόκειται για εκτελέσεις»
H Κατερίνα Δαλάκα απαντάει για το φημολογούμενο φλερτ της με τον Σάββα Γκέντζογλου στο #SurvivorGR