Η αποκάλυψη για την απαγωγή του Βασίλη Καρρά: «Κάποιοι τύποι με πιστόλια τον πήγαν σε ακατοίκητο χωριό»

Θάνος Κανούσης, ο συγγραφέας της βιογραφίας του Βασίλη Καρρά: «Μια δεκαετία έπαιζε ζάρια, έχει παίξει ένα σπίτι. Αυτό ήθελε να βάλουμε πρώτο από όλα, για να μάθει ο ο κόσμος, ότι έχει ελαττώματα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Θάνος Κανούσης, ο συγγραφέας της βιογραφίας του Βασίλη Καρρά βρέθηκε καλεσμένος στο #Στούντιο4 και μίλησε για τη ζωή του λαϊκού ερμηνευτή αλλά και τα γεγονότα που συγκλόνισαν τον ίδιο.

Περιγράφοντας μερικές από τις έντονες στιγμές του Βασίλη Καρρά, ο Θάνος Κανούσης αναφέρθηκε στην ημέρα της… απαγωγής του τραγουδιστή και στη σχέση που είχε με τον τζόγο.

Αναφορικά με τη σχέση του με τον τζόγο, δήλωσε: «Τον ρώτησα κάποια στιγμή, μήπως δεν πρέπει να το βάλουμε αυτό στο βιβλίο και μου είπε "είσαι καλά; Αυτό πρέπει να βάλουμε πρώτο από όλα, ο κόσμος πρέπει να μάθει τη ζωή μου, ότι έχω ελαττώματα"».

Πρόσθεσε στη συνέχεια: «Μια δεκαετία έπαιζε ζάρια, έχει παίξει ένα σπίτι στα ζάρια. Ο κόσμος διαβάζοντας τις ιστορίες του θα καταλάβει το καλό από το κακό. Ήταν αυθεντικός, ήταν ο πιο ευαίσθητος άνθρωπος που γνώρισα στη ζωή μου».

Εξήγησε επίσης, πως κι εκείνος ακούγοντας τις ιστορίες που έχει ζήσει ο Βασίλης Καρράς, κατάλαβε πως δεν ήξερε τίποτα για τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή.

«Πολλά πράγματα δεν ήξερα. Ήξερα για τη δραματική σχολή. Τις ιστορίες για τη νύχτα δεν ήξερα. Πολλές φορές έλεγα στον Βασίλη να μη βάλουμε κάποια πράγματα. Σε μια άλλη συνέντευξή του είχε πει πως "κάποια πράγματα δεν λέγονται με το όνομά τους". Παρ'όλα αυτά, μίλησε για τη νύχτα της δεκαετίας του '80», σημείωσε.

Αναφορικά με την απαγωγή του:

«Ξύπνησε κάποια στιγμή για να πάει στο πανηγύρι στο Αγρίνιο, αργήσανε οι άνθρωποι να τον πάρουνε και υπήρχαν δυο τύποι οι οποίοι συστήθηκαν ως καπνέμποροι και του είπαν: “άρχοντά μου, τι κάνεις; Εμείς θα σε πάμε στο πανηγύρι”. Μπήκε στο αυτοκίνητο με δυο ανθρώπους που ήταν θαυμαστές του. 

Κατά την πορεία το αυτοκίνητο λοξοδρομεί και βγαίνουν κάποιοι τύποι με πιστόλια, τον απαγάγουν και τον πάνε σε ένα χωριό ακατοίκητο μέχρι τις 4 το πρωί… η συναυλία δεν έγινε. Αυτό έγινε γιατί τότε στο χωριό ήταν κι άλλο πανηγύρι και να μην μαζέψει όλο τον κόσμο ο Βασίλης Καρράς ο οποίος ήταν και το πρώτο όνομα», ανέφερε ο συγγραφέας Θάνος Κανούσης για τον Βασίλη Καρρά.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»