Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα που νοσηλεύεται έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο

Οι πρώτες δηλώσεις της συντρόφου του - Γιάννης Ζουγανέλης: «Είμαι σε σοκ! Έμεινα εμβρόντητος, έπεσα από τα σύννεφα» - Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Με πληγώνει! Είναι αδελφός μου, δεν μπορώ να το διαχειριστώ!»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Δημήτρης Σταρόβας νοσηλεύεται το τελευταίο 24ώρο στο Τζάνειο νοσοκομείο, έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που φέρεται πως υπέστη.

Ο γνωστός ηθοποιός και μουσικός βρίσκεται υπό τον συνεχή έλεγχο των γιατρών στη νευρολογική κλινική.

Οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν την ύπαρξη θρόμβου, ο οποίος προκάλεσε το εγκεφαλικό.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 61χρονος καλλιτέχνης, ο οποίος νοσηλεύεται στην νευρολογική κλινική του νοσοκομείου, επικοινωνεί με το περιβάλλον, και φαίνεται πως βελτιώνεται η κατάστασή του.

Μετά τις τελευταίες εξετάσεις που τού έγιναν, οι γιατροί διαπίστωσαν την ύπαρξη θρόμβου, ο οποίος δεν προκάλεσε κάποιο νευρολογικό πρόβλημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέφερε ο δημοσιογράφος Ιάσονας Τσόλης στην Τατιάνα Στεφανίδου, ο Δημήτρης Σταρόβας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο περίπου στις 12 μ.μ. και αμέσως σήμανε συναγερμός στους γιατρούς και στο νοσηλευτικό προσωπικό.

Όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, η κατάσταση του δεν είναι ανησυχητική, καθώς διατηρεί τις αισθήσεις του και συνομιλεί κανονικά με τους γύρω του. Μάλιστα, η ίδια πηγή αναφέρει πως του χορηγείται και η απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή, έτσι ώστε ο Δημήτρης Σταρόβας να διαφύγει τον όποιο κίνδυνο μπορεί να δημιουργήθηκε από το ισχαιμικό επεισόδιο.

Οι γιατροί αναμένουν πώς θα εξελιχθεί η κατάστασή του τις επόμενες ώρες.

Οι πρώτες δηλώσεις για την περιπέτεια υγείας του:

Η σύντροφος του Δημήτρη Σταρόβα έκανε δηλώσεις στη Βιβή Μπουγιούρα και στην εκπομπή #HappyDay, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Το παλεύει. Επικοινωνεί αλλά δεν μιλάει. Χρειάζεται ηρεμία. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον».

Και συμπλήρωσε: «Η ομιλία του εξακολουθεί να είναι ανύπαρκτη, αλλά καταλαβαίνει».

Η δημοσιογράφος Βιβή Μπουγιούρα τόνισε μετά από συνομιλία που είχε ξανά με την Άννα Σταθάκη σήμερα το πρωί της Πέμπτης 16/5: «Ήταν μια ήρεμη νύχτα. Παραμένει ίδια η κατάσταση. Έχει πίεση που του την κατεβάζουν οι γιατροί και λίγο πυρετό. Περιμένουμε να κλείσει το 24ωρο και να ενημερωθούμε. Η ομιλία του είναι ανύπαρκτη,αλλά καταλαβαίνει».

Λίγο μετά την έναρξη του #ToPrwino, ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε μία αποκάλυψη για τον Δημήτρη Σταρόβα και την Άννα Σταθάκη.

Όπως είπε ο παρουσιαστής που το γνωστοποίησε δημόσια για πρώτη φορά πως «είχαν περάσει μία κρίση στη σχέση τους. Θα το πω πρώτη φορά γιατί μου δίνεται η ευκαιρία. Μπροστά στην αρρώστια, όλα τα άλλα φαίνονται μικρά. Οι άνθρωποι αυτοί είχαν περάσει μία κρίση, μου το είχε εκμυστηρευτεί εμένα ο Δημήτρης, δεν το είχε πει δημόσια και δικαίωμά του».

«Η αγάπη η πραγματική ενώνει τους ανθρώπους και η γυναίκα αυτή είναι στο πλευρό του Δημήτρη με αγάπη και φροντίδα από το πρώτο λεπτό» πρόσθεσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είπε: «Είμαστε πολύ φίλοι. Επικοινώνησα με γνωστούς μου είπαν ότι είναι σε σχετικά καλή κατάσταση, εύχομαι να πάνε όλα καλά».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τόνισε στο ραδιόφωνο: «Με πληγώνει πάρα πολύ. Είναι αδελφός μου, δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Πρέπει να κλείσει ένα 24ωρο, έτσι λένε οι γιατρί. Θέλω να πάω να τον δω, αλλά δεν μπορεί να πηγαίνει πολύς κόσμος».

Ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά».«Είμαι σε σοκ, έπεσα από τα σύννεφα γιατί από εσάς έμαθα ότι ο Σταρόβας είναι στο Τζάνειο με εγκεφαλικό. Πραγματικά η ψυχή μου πονάει, μιλούσαμε προχθές. Ο Δημήτρης Σταρόβας είναι μία ιδιάζουσα περίπτωση ανθρώπου, καλού ανθρώπου με τρομερή διάθεση για ζωή, την οποία εκφράζει με το χιούμορ του.

Πραγματικά έμεινα εμβρόντητος. Όταν μιλήσαμε, ήταν μία χαρά. Δυστυχώς αυτό έρχεται απρόσμενα», δήλωσε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Σοκαρισμένος ο Κώστας Κόκλας, δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες: «Αιφνιδιάστηκα, τώρα το έμαθα. Και είδα και εσάς… Είναι πολύ αγαπητός ο Δημήτρης Σταρόβας. Μακάρι να το ξεπεράσει γρήγορα. Είναι σοκ για όλους μας, τον αγαπάμε πάρα πολύ. Τον χρειαζόμαστε κοντά μας».

«Να αφήσει τα αστεία και να σηκωθεί. Έχω συνεργαστεί πολλές φορές μαζί του και συνδεόμαστε με φιλία. Τον αγαπάω πολύ και αυτός με αγαπάει και θέλω να γίνει καλά γρήγορα. Θα μάθω πληροφορίες» πρόσθεσε ο Κώστας Κόκλας.  

Xριστίνα Πολίτη, Δήμητρα Ματσούκα, Ντορέττα Παπαδημητρίου και Ελένη Γερασιμίδου μιλούν για τον Δημήτρη Σταρόβα

Η Κατερίνα Ζαρίφη, στην έναρξη της σημερινή της εκπομπής στο ΟΡΕΝ, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα συμπαράστασης και αγάπης, αφότου πληροφορήθηκε πως ο Δημήτρης Σταρόβας διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

«Θέλω να στείλω την ειλικρινή μας αγάπη, αγκαλιά και σκέψη στον Δημήτρη Σταρόβα. Μία είδηση που τώρα συνέβη, λίγη ώρα πριν βγούμε στον αέρα εδώ στην Οδό Ζαρίφη», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ.

«Μάθαμε ότι υπέστη ένα εγκεφαλικό επεισόδιο. Επειδή οι πληροφορίες που φτάνουν είναι συγκεχυμένες, ξέρουμε ότι νοσηλεύεται στο Τζάνειο, εμείς επιλέγουμε να πάμε με την καλή εκδοχή, που λέει ότι βρίσκεται στη νευρολογική κλινική και υποβάλλεται σε εξετάσεις», συμπλήρωσε η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Να στείλουμε την άπειρη αγάπη μας και στον Δημήτρη και στην Άννα, τη σύντροφό του, γιατί εγώ τους ξέρω και τους δύο πολύ καλά. Θεωρώ ότι θα έχουμε πολύ καλά νέα, με αυτό το σενάριο θέλουμε να πάμε. Ξέρουμε πόσο τον αγαπάτε κι εμείς το ίδιο. Μήτσο μου, περαστικά, να είσαι δυνατός και είμαστε εδώ για να μεταφέρουμε μόνο θετικές ειδήσεις», κατέληξε στο μήνυμά της η Κατερίνα Ζαρίφη.

Δειτε Επισης

Νίκος Καρβέλας: «Το πρόβλημα είναι η εκκλησία, η οποία αποβλακώνει τον άνθρωπο»
Ο Θάνος Μαρίνης νίκησε τον καρκίνο: «Δε θα πω f** cancer, δε θα πω love cancer! Oι ευχές σας έπιασαν τόπο»
Στην αγκαλιά του Νίνο η Josephine! Η σπάνια φωτογραφία και το μήνυμα που δημοσίευσε ο τραγουδιστής
Η Izabel Goulart δεν σταματά να αναρτά σέξι φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές της στη Μύκονο
Δώρισαν τα όργανά του Αίαντα Μανθόπουλου μετά τον θάνατό του – Η αποκάλυψη της πρώην συζύγου του
Ματίνα Παγώνη: «O Δημήτρης Κόκοτας θα παραμείνει τουλάχιστον για 6 μήνες στο νοσοκομείο»
Μυρτώ Αλικάκη: «Μου έχει τύχει να φοβηθώ σύντροφό μου, ότι μπορεί να μου συμβεί κάτι»
Μαρία Ναυπλιώτου: «Έχουμε πάρα πολλές απαράδεκτες απόψεις που λένε «ας τα βρούνε», είναι φρικτό»
Ο Νίκος Οικονομόπουλος άνοιξε υπερπολυτελές ξενοδοχείο στη Μύκονο!
Η Britney Spears incognito στην Ελλάδα – Οι φωτογραφίες στην Πάρο