Έξαλλος ο Διαμαντής Καραναστάσης μετά τα δημοσιεύματα για χωρισμό από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Έντονη είναι η αντίδραση που έχει ο Διαμαντής Καραναστάσης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μετά τα δημοσιεύματα που λένε πως έχει χωρίσει από την Ζωή Κωνσταντοπούλου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Βίβιαν Μπενέκου στην #Espresso, η κρίση ξεκίνησε στις αρχές Μαρτίου και στη συνέχεια οδήγησε σε χωρισμό, δίχως να γνωρίζουμε ακόμα εάν αυτός θα είναι οριστικός ή όχι.

Όπως γράφει η δημοσιογράφος, οι ψίθυροι άρχισαν από μια προσωπική αποκάλυψη που έκανε «άθελά» της η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην τελευταία, εκρηκτική Ολομέλεια της Βουλής με θέμα το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Σταθερά πλάι στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας στα έδρανα του Κοινοβουλίου ήταν η Τζώρτζια Κεφαλά, ο Στέφανος Καζαμίας και η Ελένη Καραγεωργοπούλου, όχι όμως ο Διαμαντής Καραναστάσης.

Η «μοναχική» εμφάνιση της Ζωής στα έδρανα φούντωσε τις φήμες και τους ψιθύρους ότι η σχέση της με τον ηθοποιό και βουλευτή του κόμματός της Διαμαντή Καραναστάση δεν είναι στα καλύτερά της. Μάλιστα, άνθρωποι του περιβάλλοντός τους επιμένουν ότι ήδη έχουν χωρίσει, καθώς ο Καραναστάσης το τελευταίο διάστημα είναι εξαφανισμένος και από τη Βουλή, αλλά και από εκείνη. Θα μπορούσε να αποδοθεί η απουσία του και σε καλλιτεχνικές υποχρεώσεις, αλλά συγχρόνως έχει και κοινοβουλευτικές υποχρεώσεις, υποστηρίζουν όσοι γνωρίζουν…

Ο ίδιος έγραψε μεταξύ άλλων: «Και εδώ… είναι ο χώρος που αφιερώνω στα κίτρινα σκουπίδια που κανιβαλίζουν με κάθε τρόπο έναν καλλιτέχνη και τη Ζωή του, γιατί δε μιλάει ποτέ και δεν ασχολείται ποτέ μαζί τους»

Untitled

Λίγο νωρίτερα, ανήρτησε τρεις φωτογραφίες που τον απεικονίζουν να βρίσκεται στα έδρανα της Βουλής, τονίζοντας ότι είναι πάντα παρών στις συνεδριάσεις και γράφοντας ότι τη μόνη ημέρα που έλειπε ήταν βαριά ασθενής και είχε ενημερώσει τον πρόεδρο της Βουλής.

karanastasis-4

karanastasis-3

karanastasis-2

Όπως, ωστόσο, ανέφερε στη συνέχεια η Φωτεινή Πετρογιάννη: «Έχουμε μια πληροφορία που λέει ότι ο Διαμαντής Καραναστάσης βρέθηκε στις 20 Μαρτίου στην παράσταση «Doctor» και η καρέκλα δίπλα του έμεινε κενή».

Η Φαίη Ξυλά μιλά on camera για τη συνεργασία με τον Διαμαντή Καραναστάση και την αποχώρηση του από την θεατρική παράσταση.

Δειτε Επισης

«Καίει» το πόρισμα για τον Αντώνη Ρέμο, τη φοροδιαφυγή και το ξέπλυμα 1,8 εκατ. ευρώ
Toquel: «Η μουσική ήταν σανίδα σωτηρίας, με έχει γλιτώσει από την αστυνομία και το κακό»
Ανδρέας Γεωργίου & Σιμώνη Χριστοδούλου διακοπές στα Γιάννενα εν μέσω γυρισμάτων για τη νέα σειρά
Cara Delevingne: «Πίστευα ότι το αλκοόλ και τα ναρκωτικά θα με βοηθούσαν να ανταπεξέλθω»
Χαμός στο πάρτι γενεθλίων του Kevin Hart στη Μύκονο – Άφησε 37.000 ευρώ φιλοδώρημα
Jamie Foxx: «Είδα τούνελ, δεν ξέρω που πήγαινα. Όλα ξεκίνησαν με έναν κακό πονοκέφαλο»
Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Είμαι εξοργισμένη για το ότι κάποιοι άνδρες, θεωρούν τις γυναίκες σκουπίδι»
Μαριάννα Τουμασάτου: «Στη δραματική σχολή είχαμε κακοποιητικά στοιχεία, ο Λαζάνης ήταν δύσκολος»
Σοφία Καρβέλα – Θανάσης Πανουργιάς σε διακοπές στην Αντίπαρο με τους δύο γιους τους
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έβαλε τα κλάματα μπροστά στον γιο του μετά τη νίκη της εθνικής ομάδας μπάσκετ