Ματίνα Παγώνη: «Γίνεται απεικονιστικός έλεγχος στον Δημήτρη Κόκοτα. Δεν θα γίνει 3η απόπειρα αποσωλήνωσης»

Η Ματίνα Παγώνη, μίλησε για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, που παραμένει στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεννηματάς

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η ίδια στο #PameDanai, οι μέρες διασωλήνωσης είναι συγκεκριμένες για όλους τους ασθενείς και έπειτα οι γιατροί προβαίνουν σε άλλες κινήσεις.

Επίσης, πρόσθεσε, ότι έχουν γίνει δύο προσπάθειες αποσωλήνωσης του τραγουδιστή και δεν αναμένεται σύντομα να γίνει τρίτη.

«Είναι αλήθεια ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται πάρα πολύ. Πολλά τηλεφωνήματα και εμείς παίρνουμε πολλά μηνύματα. Όμως, ο κάθε άρρωστος μέσα στη μονάδα εντατικής θεραπείας, δίνει τον αγώνα του. Γι' αυτό λοιπόν τα πράγματα που θα λέμε κάθε φορά δεν μπορούμε να τα πούμε, είναι προσωπικά δεδομένα», είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη.

pagoni

«Αυτή τη στιγμή γίνεται απεικονιστικός έλεγχος και η ομάδα σιγά - σιγά θα αποφασίσει για τις επόμενες κινήσεις. Έχουν γίνει δύο απόπειρες αποσωλήνωσης. Προς το παρόν δεν θα γίνει μια τρίτη. Θα τελειώσει ο έλεγχος και θα αποφασίσει η ομάδα που τον παρακολουθεί, την επόμενη κίνηση.

Ο κάθε οργανισμός, ο κάθε ασθενής είναι ξεχωριστός γι' αυτό δεν υπάρχει γενικός κανόνας. Ανάλογα με το ιστορικό και την κλινική εξέλιξη, παίρνονται οι αποφάσεις από την ομάδα που τον παρακολουθεί. Υπάρχει ένα όρια διασωλήνωσης και όταν ξεπεραστεί, υπάρχει το επόμενο στάδιο. Οι μέρες διασωλήνωσης είναι συγκεκριμένες για όλους. Είναι μέχρι 12-14 μέρες».

Η αδελφή του Δημήτρη Κόκοτα, Έλλη Κόκοτα μίλησε στη #SuperΚατερίνα και στη δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου για την υγεία του δημοφιλούς τραγουδιστή.

Όπως τόνισε η Έλλη Κόκοτα, ο Δημήτρης Κόκοτας είναι σε καλό δρόμο και οι γιατροί τον φροντίζουν ιδιαίτερα.

«Ο Δημήτρης είναι κάθε μέρα και καλύτερα. Προχωράνε όλα, είμαστε σε καλό δρόμο. Οι γιατροί τον προσέχουν. Βαδίζουμε όλο και καλύτερα, κάθε μέρα και καλύτερα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Βίντεο από το Instagram της ενδυματολόγου Πένυς Βασιλείου που μιλά για τον Δημήτρη Κόκοτα, προβλήθηκε σήμερα 9/4 στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Η στιλίστρια, είπε στα social media ότι στο νοσοκομείο Γεννηματάς δεν λειτουργούσε ο μαγνητικός τομογράφος και ο τραγουδιστής αντί για μαγνητική έκανε αξονικές.

Untitled

Η Σάντρα Βουτσά, η οποία είναι η μάνατζερ του Δημήτρη Κόκοτα αλλά και πάρα πολύ στενή φίλη του, ξέσπασε σήμερα στον αέρα, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπής.

«Πέρα από μάνατζερ του Δημήτρη είμαι και φίλη του πάρα πολλά χρόνια. Ο μπαμπάς μου με τον μπαμπά του κάνανε παρέα. Θέλω να πω ότι στο νοσοκομείο Γεννηματάς, είναι όλα άψογα. Οι γιατροί είναι τόσο κοντά στην Κατερίνα, τη σύζυγο του Δημήτρη... Η μαγνητική τομογραφία είχε προγραμματιστεί για συγκεκριμένη μέρα. Ο Δημήτρης Κόκοτας είναι άλλος ένας ασθενής μέσα σε αυτούς που θέλουν να γίνουν καλά, δεν τον φροντίζουν επειδή είναι ο Κόκοτας», είπε η Σάντρα Βουτσά και συνέχισε:

«Είναι απαράδεκτο να βγαίνουν να λένε αυτά. Όχι μόνο η Πένυ Βασιλείου, είναι κι άλλοι. Ξέρουν τι σημαίνει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα; Αυτά τα πράγματα είναι μηνύσιμα. Υπάρχουν και οι μηνύσεις και για τα προσωπικά δεδομένα είναι πολύ αυστηρές οι ποινές πλέον. Είναι και doctor η κυρία, να λέει ότι "χαροπαλεύει", για "φυσαλίδες"».

Untitled

Δειτε Επισης

Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δεν έχω αυτί, το πτερύγιο έχει απανθρακωθεί και ψάχνω λύση στο εξωτερικό