Εξαγριωμένοι Sacha Baron Cohen & Isla Fisher για το ποιος θα πάρει τα παιδιά - Έχουν φορτωμένο πρόγραμμα

Ο χωρισμός του Sacha Baron Cohen με την Isla Fisher μετά από 14 χρόνια γάμου, ήταν πολύ δύσκολος κι επίπονος και για τους δύο, όπως αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σύμφωνα με το #USWeekly, το ζευγάρι είχε έντονες διαφωνίες σχετικά με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και τις οικογενειακές του ευθύνες.

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά. Πηγή από το περιβάλλον τους μίλησε στο US Weekly και ανέφερε ότι το ζευγάρι είχε μια έντονη λογομαχία σχετικά με την επιμέλειά τους.

Σύμφωνα με τον μάρτυρα, ο Sacha Baron Cohen και η Isla Fisher ήταν εξαγριωμένοι ο ένας με τον άλλο, καθώς δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν ποιος θα αναλάβει φροντίδα των παιδιών τους, αφού έχουν κι οι δύο πολύ φορτωμένο πρόγραμμα.

Sacha-Baron-Cohen-and-wife-Isla-Fisher

Σύμφωνα με την #PageSix, το ζευγάρι είχε κάνει αίτηση για το διαζύγιό του, από το 2023. Μάλιστα, πριν λίγες μέρες έκαναν μια δημόσια δήλωση στο Instagram. Σε αυτή αναφέρουν: «Μετά από έναν μακρύ αγώνα τένις που διήρκεσε πάνω από είκοσι χρόνια, αφήνουμε τελικά τις ρακέτες μας κάτω».

Στη συνέχεια, αποκάλυψαν πως έχουν κάνει αίτηση για διαζύγιο από το 2023. Έτσι μάλιστα, εξηγείται το γεγονός ότι δεν έδωσαν μαζί το παρών στο πάρτι των Όσκαρ τον περασμένο μήνα.

«Το 2023 καταθέσαμε από κοινού αίτηση για τη λήξη του γάμου μας. Πάντα θέταμε ως προτεραιότητα την ιδιωτική μας ζωή και δουλεύαμε αθόρυβα μέσα από αυτή την αλλαγή», γράφει στη συνέχεια η δήλωσή τους.

Τέλος, αναφέρει: «Μοιραζόμαστε για πάντα την αφοσίωση και την αγάπη μας για τα παιδιά μας. Εκτιμούμε ειλικρινά ότι σέβεστε την επιθυμία της οικογένειάς μας για ιδιωτικότητα».

Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά το 2001, ενώ αρραβωνιάστηκε τρία χρόνια αργότερα, το 2004. Παντρεύτηκαν σε στενό κύκλο στο Παρίσι στις 15 Μαρτίου το 2010 κι έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»