Άρης Σοϊλέδης – Μαρία Αντωνά: Aντί για γάμο έπεσαν τίτλοι τέλους στη σχέση τους

Ο κουμπάρος τους, Κώστας Φραγκολιάς, επιβεβαίωσε τον χωρισμό: «Η Μαρία έφυγε από το σπίτι»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Χωριστούς δρόμους φαίνεται πως ακολουθούν στην προσωπική τους ζωή ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ευρύτερο περιβάλλον του ζευγαριού επιβεβαιώνεται ο χωρισμός. Αφήνεται, ωστόσο, ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης στο μέλλον.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια ανέβαλε συνεχώς τον γάμο του, κάτι το οποίο συνέβη και στις αρχές της σεζόν, όταν η Μαρία Αντωνά ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο για τη συμμετοχή της στο Survivor.

«Μου είχε λείψει πολύ αλλά όσο καιρό είσαι μέσα σταματάς να σκέφτεσαι και δεν μπορείς να φέρεις στον νου σου το πρόσωπο του ανθρώπου σου. Όλα τα παιδιά λέγαμε ότι δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε 100% το πρόσωπο του δικού μας ανθρώπου ή να θυμηθούμε τη φωνή του επειδή δεν έχουμε καμία επικοινωνία», είχε δηλώσει πριν από μερικές μέρες η Μαρία Αντωνά στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου.

Η τελευταία κοινή τους εμφάνιση έγινε στα τέλη Μαρτίου, λίγο μετά την επιστροφή της Μαρίας Αντωνά από το Survivor. Οι δυο τους έδειχναν πολύ αγαπημένοι και ερωτευμένοι και τίποτα δεν προμήνυε τον χωρισμό.

soiledisantona 7d3f02c3-antona11 adonasoiledis3 1675062423813-498238061-0739_ARIS_SOILEDIS_MARIA_ANTONA_1772022 marari antona4
soiledisantona 7d3f02c3-antona11 adonasoiledis3 1675062423813-498238061-0739_ARIS_SOILEDIS_MARIA_ANTONA_1772022 marari antona4

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες, η ραδιοφωνική παραγωγός και ο ποδοσφαιριστής διέγραψαν τις κοινές τους φωτογραφίες από τους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Instagram και σταμάτησαν να ακολουθούν ο ένας τον άλλον.

1712639661912-827421854-antona

Ο Γιάννης Πουλόπουλος την Τρίτη 9/4 αφού προλόγισε το θέμα στην εκπομπή #SuperΚατερίνα, στη συνέχεια αποκάλυψε πως το ζευγάρι ξενοίκιασε το σπίτι που έμενε μαζί και πλέον είναι και οι δύο σε αναζήτηση για νέα στέγη.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης έχουν διαγράψει όλες τις κοινές φωτογραφίες τους από τα social media, ωστόσο, δεν έχουν κάνει unfollow ο ένας τον άλλο.

Το πρωί της Τρίτης 9/4 η Σταματίνα Τσιμτσιλή προλόγισε το συγκεκριμένα θέμα στην εκπομπή #HappyDay, με τον Κώστα Φραγκολιά που θα ήταν και κουμπάρος του ζευγαριού, να επιβεβαιώνει τη ρήξη στη σχέση τους.

«Διαβάσαμε την είδηση χθες και μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Ξέραμε ότι η Μαρία μας και ο Άρης παντρεύονται, ο Κώστας θα ήταν κουμπάρος, η Μαρία ήταν προχθές εδώ. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τη Μαρία, αλλά κατάλαβα ότι θέλει να κρατήσει απόσταση», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Από τότε που γύρισε η Μαρία από το παιχνίδι υπάρχει μια κρίση στη σχέση τους. Δεν ξέρω αν θα είναι μόνιμο, αυτό το ξέρουν τα παιδιά. Το ζευγάρι έχει απομακρυνθεί, η Μαρία έχει φύγει από το σπίτι, με δική της πρόθεση. Ο χωρισμός έχει έρθει με χαμηλούς τόνους, δεν έχει γίνει κάποια φασαρία. Και τους δύο τους έχω δει πολύ ήρεμους», πρόσθεσε ο Κώστας Φραγκολιάς.

Μετά την προβολή ενός βίντεο, σχολίασε ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος θα ήταν και ο κουμπάρος τους όταν θα γινόταν ο γάμος: «Από τότε που ήρθε η Μαρία από το παιχνίδι, υπάρχει μια κρίση στη σχέση, δεν ξέρω αν θα είναι μόνιμο, αν χωρίζουν, δεν το ξέρω. Έχει απομακρυνθεί το ζευγάρι, δεν μένουν μαζί. Η Μαρία έφυγε από το σπίτι στη Γλυφάδα. Ο προσωρινός χωρισμός έχει έρθει με χαμηλούς τόνους, δεν έχει γίνει κάποια φασαρία. Η εξέλιξή τους ως μονάδες δεν είναι η ίδια που θέλει ο καθένας. Και οι δύο είναι ήρεμοι, έχω μιλήσει με τη Μαρία και τον Άρη».

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά την ξαφνική είδηση του χωρισμού της από τον Άρη Σοϊλέδη έκανε η Μαρία Αντωνά.

Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών που την περίμεναν έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό στον οποίο εργάζεται, παραδεχόμενη πως βιώνει μία πολύ δύσκολη συναισθηματικά περίοδο.

«Ειλικρινά σας ευχαριστώ πάρα πολύ που είστε εδώ και για το ενδιαφέρον σας. Επειδή βρίσκομαι σε μία πολύ περίεργη προσωπική φάση, δεν θα ήθελα να κάνω κάποια δήλωση. Σας ευχαριστώ πολύ, παιδιά, να είστε καλά», αρκέστηκε να πει η Μαρία Αντωνά στους δημοσιογράφους που την περίμεναν.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, στενός φίλος του ζευγαριού, έκανε τη δική του τοποθέτηση για τον αιφνίδιο χωρισμό

«Για μένα το πιο ουσιαστικό είναι ότι, όταν η Μαρία ήταν φέτος στο Survivor, ο Άρης τη στήριζε 100% και εκείνη αναφερόταν σε εκείνον, του αφιέρωνε τις νίκες της. Έκανε και αναφορά πάλι για τον γάμο», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Εγώ δεν θέλω να πω τι ξέρω, θα μείνω σε αυτά που είπε ο κουμπάρος του ζευγαριού (Κώστας Φραγκολιάς). Τους ξέρω και τους δύο πάρα πολύ και ξεχωριστά, δεν θέλω να πω κάτι, γιατί είναι μία κατάσταση που δεν ξέρεις αν θα είναι οριστική», απάντησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, όταν η παρουσιάστρια του απηύθυνε τον λόγο.

«Δεν ξέρεις τι πρόκειται να γίνει. Εγώ δεν θέλω να πω, γιατί δεν θέλω να μιλήσω εξ ονόματός τους και προτιμώ να μη μιλούν αντιπρόσωποι αντί αυτών», συμπληρώνει ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ για το ζευγάρι.

«Ήμουν το Σαββατοκύριακο με τον Άρη στον Βόλο και με δύο κοινούς μας φίλους. Πήγαμε για ένα αθλητικό event, δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με αυτό. Ξέρω αυτά που πρέπει να ξέρω, ποτέ δεν θα ρωτούσα κάτι παραπάνω», κατέληξε στο σχόλιό του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο Fay’s Time της Τρίτης (9/4).

Δειτε Επισης

«Καίει» το πόρισμα για τον Αντώνη Ρέμο, τη φοροδιαφυγή και το ξέπλυμα 1,8 εκατ. ευρώ
Toquel: «Η μουσική ήταν σανίδα σωτηρίας, με έχει γλιτώσει από την αστυνομία και το κακό»
Ανδρέας Γεωργίου & Σιμώνη Χριστοδούλου διακοπές στα Γιάννενα εν μέσω γυρισμάτων για τη νέα σειρά
Cara Delevingne: «Πίστευα ότι το αλκοόλ και τα ναρκωτικά θα με βοηθούσαν να ανταπεξέλθω»
Χαμός στο πάρτι γενεθλίων του Kevin Hart στη Μύκονο – Άφησε 37.000 ευρώ φιλοδώρημα
Jamie Foxx: «Είδα τούνελ, δεν ξέρω που πήγαινα. Όλα ξεκίνησαν με έναν κακό πονοκέφαλο»
Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Είμαι εξοργισμένη για το ότι κάποιοι άνδρες, θεωρούν τις γυναίκες σκουπίδι»
Μαριάννα Τουμασάτου: «Στη δραματική σχολή είχαμε κακοποιητικά στοιχεία, ο Λαζάνης ήταν δύσκολος»
Σοφία Καρβέλα – Θανάσης Πανουργιάς σε διακοπές στην Αντίπαρο με τους δύο γιους τους
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έβαλε τα κλάματα μπροστά στον γιο του μετά τη νίκη της εθνικής ομάδας μπάσκετ