«Υπήρχαν συνεχόμενες εκρήξεις, το αμάξι μου ήταν δίπλα στου Γιώργου Αμούτζα, το πήρα πέρυσι»

«Μου αρπάζει τα κλειδιά, προσπαθεί να μπει μέσα από την πόρτα του συνοδηγού και μου το έβγαλε έξω... Ήταν το σοκ μέχρι να δω... Δεν θα άντεχα να δω το αυτοκίνητό μου να καίγεται, καθώς είναι καινούργιο»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ρεπορτάζ για το αυτοκίνητο του Γιώργου Αμούτζα που πήρε φωτιά κατά τη διάρκεια του J2US, το Σάββατο, δόθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Η γνωστή δημοσιογράφος Μένια Κούκου, η οποία βρισκόταν εκεί για να κάνει ρεπορτάζ, έδωσε όλες τις πληροφορίες και αποκάλυψε ότι ακριβώς δίπλα στο φλεγόμενο αυτοκίνητο, είχε παρκάρει το δικό της, το οποίο αγόρασε πέρυσι, και ο οπερατέρ που ήταν μαζί της μπήκε με κίνδυνο της ζωής του για να το βγάλει από τη θέση του, ειδάλλως θα είχε καεί κι αυτό.

Όπως χαρακτηριστικά είπε η ίδια, δεν θα άντεχε με τίποτα να δει το καινούργιο της αυτοκίνητο να τυλίγεται στις φλόγες και το σοκ τόσο της ίδιας όσο και εκείνων που ήταν στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου, ήταν τεράστιο.

«Βλέπω τον καπνό και καταλαβαίνω κατευθείαν ότι προέρχεται από το σημείο που είχα παρκάρει το αυτοκίνητό μου. Οπότε μου λέει ο Ιορδάνης: "Μένια τρέχα". Μου αρπάζει τα κλειδιά, προσπαθεί να μπει μέσα από την πόρτα του συνοδηγού και μου το έβγαλε έξω... Ήταν το σοκ μέχρι να δω... Δεν θα άντεχα να δω το αυτοκίνητό μου να καίγεται, καθώς είναι καινούργιο, δηλαδή ένα χρόνο το έχω. Μπήκε από τον συνοδηγό γιατί από την άλλη πλευρά καιγόταν, το διπλανό αυτοκίνητο. Υπήρχαν και συνεχόμενες εκρήξεις και ήταν πάρα πολύ επικίνδυνα τα πράγματα. Του φώναζαν "μην μπεις..."», είπε μεταξύ άλλων η Μένια Κούκου, συγκλονισμένη από το περιστατικό.

Σημειώνεται ότι ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά ενώ είναι ανοιχτό και το ενδεχόμενο του εμπρησμού.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ενώ δε σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές.

Ο οικοδεσπότης του σόου, Νίκος Κοκλώνης, ενημερώθηκε για το συμβάν, σύμφωνα με πληροφορίες, και θα καλύψει ο ίδιος τα έξοδα από τις ζημιές.

Δειτε Επισης

Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δεν έχω αυτί, το πτερύγιο έχει απανθρακωθεί και ψάχνω λύση στο εξωτερικό
Η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε πως δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν μικρή
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κάθριν δημοσίευσαν νέα φωτογραφία της κόρης τους
Ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα-Αισιόδοξη σύζυγος του