«The Glowmorous Dinner»: Φιλανθρωπικό Δείπνο από το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και τη Μαρίνα Αγίας Νάπας

Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και η Μαρίνα Αγίας Νάπας συνδιοργανώνουν το Φιλανθρωπικό Δείπνο «The Glowmorous Dinner», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024, στις 21:00, στο Event Center της Μαρίνας Αγίας Νάπας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Την εκδήλωση, που έχει σκοπό την οικονομική ενίσχυση του εξειδικευμένου Κέντρου Παιδικού Καρκίνου του Ιδρύματος, θα στηρίξει μουσικά η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή.

Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα σήμερα διαθέτει το μεγαλύτερο αρχείο δοτών στον κόσμο σε αναλογία πληθυσμού, με σχεδόν 1 στους 4 Κύπριους (Ε/κ και Τ/κ) ενταγμένους σε αυτό, ενώ έχει προσφέρει περισσότερα από 800 μοσχεύματα σε ασθενείς από 35 διαφορετικές χώρες.

Με στόχο την εξυπηρέτηση των αναγκών ευάλωτων ομάδων ασθενών, προσφέρει πέραν των 10,000 εξειδικευμένων διαγνωστικών εξετάσεων σε ασθενείς με αιματολογικές κακοήθειες, παιδιά με καρκίνο, ασθενείς με όγκους του κεντρικού νευρικού συστήματος, καρκίνο του μαστού, του εντέρου, του πνεύμονα και πολλούς άλλους σπανιότερους τύπους καρκίνου.

Στον τομέα της γενετικής, ειδικεύεται στη διερεύνηση περιστατικών κληρονομικού καρκίνου, καθώς και άλλων σπάνιων γενετικών νοσημάτων. Συνδιοργανωτής της εκδήλωσης είναι η Μαρίνα Αγίας Νάπας, στην οποία θα φιλοξενηθεί το Φιλανθρωπικό Δείπνο.

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ) αποτελεί σημαντικό πυλώνα στρατηγικής ανάπτυξης της Μαρίνας Αγίας Νάπας, η οποία στέκεται αρωγός υποστηρίζοντας έμπρακτα και διαχρονικά προγράμματα για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και ευημερίας της κυπριακής κοινωνίας.

Τη βραδιά θα στηρίξει μουσικά η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή και όλα τα καθαρά έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν για την οικονομική ενίσχυση του εξειδικευμένου Κέντρου Παιδικού Καρκίνου του Ιδρύματος.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Έντιμης Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, κας Αννίτας Δημητρίου.

Τιμή Εισιτηρίου: €200

Εισιτήρια: στο http://events.karaiskakio.org.cy/

Πλατινένιοι Χορηγοί: Prospectacy, Ecommbx Χρυσοί Χορηγοί: Costas Papaellinas Organization, Scaffolding Solutions Ασημένιοι Χορηγοί: Charalambos & Elena Pattichis Foundation, NetU Consultants Ltd Επίσημος Χορηγός Αερομεταφορών: Aegean Χορηγός Επικοινωνίας: Τηλεόραση Sigma και Ράδιο Πρώτο

Δειτε Επισης

Η Μάρω Κοντού έγινε 90 χρονών, θεότητα!
Θοδωρής Μαραντίνης για Απόστολο Λύτρα: «Οποιαδήποτε μορφή βίας, οποιαδήποτε στιγμή, είναι κατακριτέα»
Το μήνυμα της Ελισάβετ Σπανού για την μητρότητα: «Και μοναξιά έχει και κλεισούρα έχει και κούραση και αϋπνία»
Ρούλα Κορομηλά: «Δεν μπορούσα να περπατήσω καν, ούτε να φάω, ούτε να σηκώσω τα χέρια μου, ούτε τίποτα»
Η κατάσταση υγείας του Μάριου Φραγκούλη μετά το τροχαίο ατύχημα: «Έβδομη μέρα ακίνητος στο κρεβάτι»
Αναστάσης Ροϊλός: «Δεν είχα ποτέ ιδιαίτερες σχέσεις με την οικογένεια μου»
Γιώργος Λιάγκας Vs. Αλέξης Κούγιας: «Όταν ζήτησε την απόλυσή μου, δεν προσπάθησε να μου κλείσει το στόμα;»
O Trannos συνελήφθη ξανά για οπλοκατοχή στο Καματερό - Είναι η τρίτη φορά, είναι και η φαρμακερή;
Άννα Μονογιού: «Ο Διονύσης Τσακνής είναι μεγαλείο, ένας υπέροχος σύντροφος»
Αγγελική Ηλιάδη: «Μου επιτέθηκε, ούρλιαζε σε έξαλλη κατάσταση, έβριζε μπροστά στο παιδί μου. Καμία ανοχή!»