«The Glowmorous Dinner»: Φιλανθρωπικό Δείπνο από το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και τη Μαρίνα Αγίας Νάπας

Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και η Μαρίνα Αγίας Νάπας συνδιοργανώνουν το Φιλανθρωπικό Δείπνο «The Glowmorous Dinner», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024, στις 21:00, στο Event Center της Μαρίνας Αγίας Νάπας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Την εκδήλωση, που έχει σκοπό την οικονομική ενίσχυση του εξειδικευμένου Κέντρου Παιδικού Καρκίνου του Ιδρύματος, θα στηρίξει μουσικά η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή.

Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα σήμερα διαθέτει το μεγαλύτερο αρχείο δοτών στον κόσμο σε αναλογία πληθυσμού, με σχεδόν 1 στους 4 Κύπριους (Ε/κ και Τ/κ) ενταγμένους σε αυτό, ενώ έχει προσφέρει περισσότερα από 800 μοσχεύματα σε ασθενείς από 35 διαφορετικές χώρες.

Με στόχο την εξυπηρέτηση των αναγκών ευάλωτων ομάδων ασθενών, προσφέρει πέραν των 10,000 εξειδικευμένων διαγνωστικών εξετάσεων σε ασθενείς με αιματολογικές κακοήθειες, παιδιά με καρκίνο, ασθενείς με όγκους του κεντρικού νευρικού συστήματος, καρκίνο του μαστού, του εντέρου, του πνεύμονα και πολλούς άλλους σπανιότερους τύπους καρκίνου.

Στον τομέα της γενετικής, ειδικεύεται στη διερεύνηση περιστατικών κληρονομικού καρκίνου, καθώς και άλλων σπάνιων γενετικών νοσημάτων. Συνδιοργανωτής της εκδήλωσης είναι η Μαρίνα Αγίας Νάπας, στην οποία θα φιλοξενηθεί το Φιλανθρωπικό Δείπνο.

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ) αποτελεί σημαντικό πυλώνα στρατηγικής ανάπτυξης της Μαρίνας Αγίας Νάπας, η οποία στέκεται αρωγός υποστηρίζοντας έμπρακτα και διαχρονικά προγράμματα για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και ευημερίας της κυπριακής κοινωνίας.

Τη βραδιά θα στηρίξει μουσικά η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή και όλα τα καθαρά έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν για την οικονομική ενίσχυση του εξειδικευμένου Κέντρου Παιδικού Καρκίνου του Ιδρύματος.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Έντιμης Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, κας Αννίτας Δημητρίου.

Τιμή Εισιτηρίου: €200

Εισιτήρια: στο http://events.karaiskakio.org.cy/

Πλατινένιοι Χορηγοί: Prospectacy, Ecommbx Χρυσοί Χορηγοί: Costas Papaellinas Organization, Scaffolding Solutions Ασημένιοι Χορηγοί: Charalambos & Elena Pattichis Foundation, NetU Consultants Ltd Επίσημος Χορηγός Αερομεταφορών: Aegean Χορηγός Επικοινωνίας: Τηλεόραση Sigma και Ράδιο Πρώτο

Δειτε Επισης

Το εμπορικό κέντρο της Λάρνακας μεταμορφώνεται σε μια υπαίθρια εικαστική
Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Νέα διάλεξη της διαδικτυακής δράσης «Μίλα μου Ιστορικά» του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τραπέζης Κύπρου
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα, επιστρέφει από τις 24 Απριλίου!
Το συναρπαστικό πρότζεκτ του Λάρνακα 2030 συνεχίζεται με τις Dona Amirotou και Katie Miltiadous & Band
Φιλανθρωπική εκδήλωση ΔΩΣΕ ΑΓΑΠΗ… ΔΩΣΕ ΖΩΗ
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
«ΑνθίΖΩ» Έκθεση φωτογραφίας στη Rodax Art Gallery Τετάρτη 17 Απριλίου, 18.00
Η έκθεση Purity, ανοίγει το Σάββατο 13 Απριλίου στη γκαλερί t.a.s.© στη Λεύκαρα, με 16 κύπριους καλλιτέχνες
Χρήστος Θηβαίος και Παναγιώτης Μάργαρης επιστρέφουν στην Κύπρο για Live εμφανίσεις