Όλη η αλήθεια για το όνομα της εγγονής της Άντζελας Δημητρίου και τη σχέση με την κόρη της

Αρχές καλοκαιριού η βάφτιση της εγγονής της – Τι θα γίνει με το όνομα που θα πάρει

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ένα ρεπορτάζ που κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα ήθελε την Άντζελα Δημητρίου και την Όλγα Κιουρτσάκη να έχουν σταματήσει τις επαφές, με την οριστική ρήξη στη σχέση τους να έχει επέλθει. 

Αυτό δημιούργησε ένα μυστήριο σχετικά με το όνομα που θα πάρει η εγγονή της τραγουδίστριας, στη βάφτιση που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του καλοκαιριού. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής #GeiaSou η μικρή θα πάρει το όνομα της γιαγιάς της «Μιχαέλα Αγγελική» και δεν έχει αλλάξει τίποτα.

«Η Όλγα και ο Φώτης θέλουν να ηρεμήσουν τα πνεύματα και δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί συνέχεια δημοσιεύονται τέτοιες φήμες, ενώ εκείνοι δεν ασχολούνται. Σέβονται τη δημόσια δήλωση της Άντζελας Δημητρίου ότι θέλει να μείνει μόνη της και να ηρεμήσει. Δεν ισχύουν τα όσα ακούγονται για οριστική ρήξη στην οικογένεια. Στο μνημόσυνο της γιαγιάς της, η Όλγα δεν έδωσε το παρών γιατί δεν ήθελε να καταγραφεί η παρουσία της από φωτογράφους και τηλεοπτικές κάμερες. Δεν ισχύει το δημοσίευμα που την ήθελε να κάνει μόνη της τρισάγιο.

Τόσο η Όλγα όσο και ο Φώτης επισκέπτονται το μνήμα της γιαγιάς τακτικά, όταν το αισθάνονται. Η καθημερινότητά τους είναι όλη γύρω από το παιδί τους και δεν θέλουν να απασχολούν τα μέσα με τη ζωή τους. Επίσης δεν υπάρχει καμία σκέψη αλλαγής του ονόματος του παιδιού τους. Η στάση τους όλους αυτούς τους μήνες τα λέει όλα. Η σιωπή είναι χρυσός» αναφέρει το περιβάλλον της Όλγας Κιουρτσάκη και του Φώτη Λώση.

Σε ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram, η Όλγα Κιουρτσάκη μοιράστηκε μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει η 3μελής οικογένεια.

Στη λεζάντα έγραψε: «Ο άνθρωπος της ζωής μου σήμερα έχει γενέθλια! Να τον χαίρομαι και να τον χαιρόμαστε όσοι τον αγαπάμε».

«Τα πρώτα μου γενέθλια που έχουν νόημα είναι φέτος που έχω στην αγκαλιά μου την μικρή μου πριγκίπισσα. Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας… Υγεία αγάπη και η οικογένεια το παν», σχολίασε με τη σειρά του ο Φώτης Λιώσης.

Δειτε Επισης

Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δεν έχω αυτί, το πτερύγιο έχει απανθρακωθεί και ψάχνω λύση στο εξωτερικό
Η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε πως δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν μικρή