Αντρέας Γεωργίου: «Το επιβεβαιώνω, παντρεύομαι φέτος! Δεν θέλω να είναι σόου ο γάμος μου»

Ο Αντρέας Γεωργίου επιβεβαίωσε on air πως παντρεύεται με την Σιμώνη Χριστοδούλου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Αντρέας Γεωργίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» με αφορμή τον δεύτερο κύκλος της σειράς #Famaugsta που κάνει απόψε πρεμιέρα.

Ο ηθοποιός και δημιουργός της σειράς ανέφερε: «Στον α’ κύκλο είδαμε την περίοδο που έφυγε ο κόσμος από τα σπίτια του το 1974. Τώρα θα εστιάσουμε στην περίοδο όπου έμεναν σε προσφυγικούς καταυλισμούς.

Θα δούμε τους κεντρικούς μας ήρωες να βρίσκονται στο απόλυτο μηδέν και πως ξαναχτίζουν τη ζωή τους, τις επιλογές τους. Παράλληλα, βλέπουμε το τώρα, που ξεκινά με τον Θοδωρή να μπαίνει στη φυλακή ως ένοχος για το φόνο της Ελένης», είπε ο Αντρέας Γεωργίου για τις εξελίξεις στην τηλεοπτική σειρά.

«Η γενιά μου μεγάλωσε στον απόηχο του πολέμου»

«Οι προθέσεις μας ήταν ξεκάθαρες. Δεν θέλαμε να κάνουμε προπαγάνδα ή πλύση εγκεφάλου. Στον κόσμο νομίζω αυτό φάνηκε», είπε ο Αντρέας Γεωργίου και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα βιώματά του.

«Έχω βιώματα, όπως έχουν όλοι. Η γενιά μου μεγάλωσε στον απόηχο του πολέμου. Στο περιβάλλον σου ήξερες όλο και κάποιον που είχε συγγενή αγνοούμενο ή έχασε την περιουσία του».

«Θυμάμαι πάντα στον κατάλογο των μαθητών της τάξης μας, υπήρχαν οι λεγόμενοι εκτοπισμένοι. Μεγαλώσαμε με αυτό, το έχουμε βαθιά μέσα στη ψυχή μας».

Το 2003 επισκέφτηκε μαζί με τους παππούδες του τα Κατεχόμενα. «Ήταν σαν να πάγωσε στο 1974 η περιοχή αυτή», είπε ο Αντρέας Γεωργίου.

Η «Γη της Ελιάς» και το νέο σίριαλ

Την ίδια στιγμή οι εξελίξεις στη «Γη της Ελιάς» τρέχουν, με κομβικό σημείο την εξαφάνιση του Φίλιππου. Η αγαπημένη σειρά του MEGA θα έχει και 4η σεζόν.

Το νέο του εγχείρημα είναι η σειρά «Ταμπού», όπου και θα συνεργαστεί ξανά με τη Βάνα Δημητρίου. Πρόκειται για μία αστυνομική σειρά με έντονη δόση μυστηρίου, όπου το cast θα πλαισιώνουν νέοι ηθοποιοί.

Στο τέλος της συνέντευξης ο Κώστας Τσουρός ρώτησε τον Αντρέα Γεωργίου για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να παντρεύεται με την σύντροφό του Σιμώνη Χριστοδούλου.

«Περίμενα να με ρωτήσεις κάτι. Αυτή την περίοδο με πλησίασαν πολύ συνάδελφοί σου και δεν θέλησα να μιλήσω. Δεν περίμενα να μείνει κρυφό, αλλά επειδή δεν είναι κάτι που έλεγξα εγώ για να ειπωθεί, δεν θα μιλήσω κιόλας», αντέδρασε ο Αντρέας Γεωργίου.

Ενώ επιβεβαίωσε τα ευχάριστα νέα πως σύντομα θα ντυθεί γαμπρός: «Θα σου πω ότι παντρεύομαι φέτος, είναι κάτι που ήρθε από μόνο του και χαίρομαι πάρα πολύ, είμαι πολύ χαρούμενος και θα μείνω μέχρι εκεί. Το επιβεβαιώνω, δεν θέλω να κρυβόμαστε μεταξύ μας, ήθελα λίγο να το προστατέψω όσο μπορούσα. Δεν θέλω να είναι σόου ο γάμος μου», απάντησε ο Αντρέας Γεωργίου στον Κώστα Τσουρό.

Δειτε Επισης

Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δεν έχω αυτί, το πτερύγιο έχει απανθρακωθεί και ψάχνω λύση στο εξωτερικό
Η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε πως δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν μικρή
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κάθριν δημοσίευσαν νέα φωτογραφία της κόρης τους
Ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα-Αισιόδοξη σύζυγος του