#SurvivorGR: Της έκαναν σαφές πως δεν την θέλουν στην ομάδα και την έριξαν στην αρένα των υποψηφίων

#SurvivorGR: Οι αντιδράσεις για την αποχώρηση της Ιωάννας, η στρατηγική της Χρύσας, το ατύχημα του Λιανού, τα παιχνίδια της Καραϊβικής και η μάχη για την ασυλία

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Με τους Μπλε να ξεκινούν με το δεξί στα αγωνίσματα ασυλίας και τους Κόκκινους να ρίχνουν ξανά στον τάκο την Άιρα Αντομαϊτίτε ξεκίνησε η 14η εβδομάδα του Survivor 2024.

Οι Κόκκινοι παρότι έκλεισαν την προηγούμενη εβδομάδα κάνοντας το 3-2 και κατακτώντας το έπαθλο επικοινωνίας είδαν μια παίκτρια τους να αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης και συγκεκριμένα την Ιωάννα Τζαβέλλα η οποία δεν τα κατάφερε στον τελικό της μονομαχίας παραμονής κόντρα στην Άιρα. Αντίθετα οι άλλες δύο υποψήφιες που φορούσαν την μπλε μπαντάνα, η Σταυρούλα Χρυσαειδή και η Χρύσα Χατζηγεωργίου, είχαν εξασφαλίσει την παραμονή τους από τους πρώτους αγώνες τους.

Στο επεισόδιο της Κυριακής (7/4) οι survivors σχολίασαν τις μονομαχίες των τεσσάρων γυναικών και την αποχώρηση της Ιωάννας που άφησε πικρία στους Κόκκινους.

Πριν το αγώνισμα για την 1η ασυλία της εβδομάδας ο Γιώργος Λιανός υποδέχθηκε Κόκκινους και Μπλε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που διεξάγονται τα παιχνίδια της Καραϊβικής. Ο παρουσιαστής του παιχνιδιού επιβίωσης θέλησε να εντυπωσιάσει τους survivors με την είσοδο του, όμως το κόλπο που επιχείρησε να κάνει με φωτιά λίγο έλειψε να τον αφήσει χωρίς φρύδια! Οι φλόγες άγγιξαν ελαφρώς το πρόσωπο, με τον ίδιο να αναφωνεί «Έκαψα τα φρύδια μου!».

Στην συνέχεια είπε «Καλωσήρθατε στα παιχνίδια της Καραϊβικής και ρώτησε τους παίκτες "Έχω φρύδια;"», με εκείνους να ξεσπούν σε γέλια.

Οι παίκτες το διασκέδασαν αρκετά με τις ερωτήσεις με τους Κόκκινους να κερδίζουν με 7-2 και να τρώνε λαχταριστά ρολάκια κανέλλας.

Όσοι οι παίκτες των δύο ομάδων προετοιμάζοντας για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας η Χρύσα Χατζηγεωργίου θέλησε να μοιραστεί την στρατηγική που συμφέρει να ακολουθήσουν λίγο πριν την Ένωση.

«Σαν ομάδα, για το γυναικείο καθαρά κομμάτι, πιστεύω ότι μας συμφέρει να χάσουμε. Διότι έχω αρχίσει να αντιλαμβάνομαι ότι, είτε η μία ομάδα είτε η άλλη ομάδα, θα το πάνε ξανά σε γυναικείο αυτή την εβδομάδα. Τουλάχιστον άμα χάσουν οι Κόκκινοι θα το πάνε σίγουρα σε γυναικείο και οι Μπλε θα ακολουθήσουν. Αν χάσουν οι Κόκκινοι και τις δυο ασυλίες, θα κλειδωθεί το φύλο οπότε οι Μπλε θα «αναγκαστούν» να ψηφίσουν κάποια γυναίκα. Αντικειμενικά, από θέμα στρατηγικής, μας συμφέρει να χάσουμε ή να κερδίσουμε όλες τις ασυλίες. Εγώ προφανώς δεν θα μπω στον στίβο μάχης με κανένα σκεπτικό να χάσουμε σήμερα, Καλώς ή κακώς, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Άμα είναι να ψηφιστούμε, θα ψηφιστούμε και άμα είναι να αποχωρήσουμε, θα αποχωρήσουμε» κατέληξε η 20χρονη φοιτήτρια ναυτιλιακών και παίκτρια της Μπλε ομάδας του Survivor.

Στον στίβο μάχης όμως οι Μπλε έδειξαν πως δεν είναι διατεθειμένοι να ηττηθούν.

Παρότι το ματς φαινόταν αμφίρροπο μέχρι το 6-6, οι Μπλε πήραν προβάδισμα δύο πόντων με Σταυρούλα και Φάνη και παρότι η Άιρα μείωσε σε 8-7, οι Σάββας, Αναστασία, Στάνιελ και Σταυρούλα έκαναν το 11-7 με τον Φάνη και τη Χρύσα να γράφουν το τελικό 12-7 απέναντι στους Παπαχαραλάμπους και Άιρα και εκτός από την ασυλία να τρώνε και χαλβά.

Με δεδομένο ότι το πάρτι της ένωσης πλησιάζει ο παίκτης που θα αποχωρήσει αυτήν την εβδομάδα θα είναι ίσως ο πιο αδικημένος. Ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός, χαρακτήρισε αυτήν την αποχώρηση και την πιο στενάχωρη μάλιστα.

«Είμαι πολύ χαρούμενη, όλη η ομάδα έδωσε το 100%. Ήμασταν καλοί, εκτός απ' το παζλ, αλλά αυτό δεν μας στέρησε πόντους», δήλωσε η Χρύσα Χατζηγεωργίου. «Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε και μία από τις τέσσερις ασυλίες είναι δική μας, θα φάμε κιόλας, ξεκίνησε φανταστικά η εβδομάδα», ανέφερε από την πλευρά του ο Φάνης Μπολέτσης, ενώ το σχόλιο του Ντάνιελ Νούρκα για τη λάσπη έκανε τους πάντες να ξεσπάσουν σε γέλια.

Από την άλλη οι Κόκκινοι επέστρεψαν απογοητευμένοι στην καλύβα τους με την Κατερίνα Δαλάκα να δηλώνει εξαντλημένη. «Από την αρχή του παιχνιδιού ένιωθα αδυναμία και είχα πολύ χαμηλή πίεση. Τα περισσότερα άτομα ένιωθαν αδυναμία, είμαστε και νηστικοί τις τελευταίες ημέρες», σημείωσε η 31χρονη πρωταθλήτρια στίβου.

Στο Συμβούλιο του Νησιού τα πράγματα κύλησαν ήρεμα με τον Θοδωρή να εκθειάζει τον χαλβά, τον οποία μάλιστα χαρακτήρισε και καλύτερο από αυτόν που φτιάχνει η μητέρα του, ενώ ο Ντάνιελ μίλησε για τις μέλισσες που του επιτέθηκαν όταν πήγε να κάνει την ανάγκη του.

Αμέσως μετά οι Κόκκινοι κλήθηκαν να βγάλουν στον τάκο τον πρώτο τους παίκτη. Η απόφαση ήταν σχετικά εύκολη για εκείνους, καθώς σχεδόν ομόφωνα αποφάσισαν να βγάλουν ξανά υποψήφια την Άιρα Αντομαϊτίτε.

«8 ψήφοι για την Άιρα Adomaityte, μία για τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους. Άιρα, πριν στεγνώσει ακόμα το μελάνι, που λένε, πριν ολοκληρώσεις την τελευταία σου μονομαχία, ίσως βρεθείς ξανά σε μονομαχία γιατί ακόμη δεν έχει κλείσει η υποψηφιότητα σου. Πάντως ομόφωνα η κόκκινη ομάδα σε στέλνει προς το παρόν σε μονομαχία» υπογράμμισε εύλογα ο Γιώργος Λιανός μιας και η νεαρή παίκτρια του Survivor απέσπασε, ξανά, όλες τις ψήφους των συμπαικτών της.

«Νιώθω ήδη κουρασμένη γιατί μόλις έδωσα άλλη μια μονομαχία. Θα είναι η τρίτη εβδομάδα σερί αν καταλήγει το γυναικείο φύλο. Νιώθω λίγο περίεργα. Όχι τόσο χαρούμενη», δήλωσε η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση γι αυτή την εβδομάδα χαρακτηρίζοντας ωστόσο δίκαια την απόφαση της ομάδας τους γιατί έχει τα χειρότερα στατιστικά.

Trailer | 08/04/2024

Δειτε Επισης

H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της
Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη αγκαλιά στο ταξίδι τους στο Πήλιο
Το ισχυρό μήνυμά της Εριέττα Κούρκουλου για το Πάσχα και ο λόγος που έχει αποφασίσει να μην τρώει κρέας
Lila: «Έχω χάσει αρκετούς φίλους τον τελευταίο χρόνο και αυτό με στενοχωρεί»
Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου