Ο Νίκος Πολυδερόπουλος για τον θάνατο του αδελφού του: «Δεν μπορούμε να μάθουμε από τι έφυγε»

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος για την απομάκρυνση του από θεατρική παράσταση: «Έμαθα ποιος είναι και τον πήρα του μίλησα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Για την απώλεια του αδελφού του μίλησε για πρώτη φορά σε τηλεοπτική εκπομπή ο Νίκος Πολυδερόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο #Καλύτεραδεγίνεται με τη Ναταλία Γερμανού.

Αναφερόμενος στον θάνατο του 28χρονου αδελφού του, ο Νίκος Πολυδερόπουλος για ανέφερε πως εκείνος και η οικογένειά του δεν έχουν ενημερωθεί ακόμη για τα πλήρη αίτια του θανάτου του.

«Πολλές φορές σε αυτές τις περιπτώσεις αμφιταλαντεύεσαι γιατί είναι άδικο και το αιφνίδιο – να μιλάς με τον αδελφό σου τη μια μέρα και την άλλη να μη μιλάς  και να μην ξέρεις γιατί δεν μιλάς – καλό είναι να το αναφέρω και αυτό…

Εμείς ακόμα δεν ξέρουμε γιατί και πώς έγινε αυτό, γίνονται κάποιες διαδικασίες. Στην Ελλάδα που βρισκόμαστε σήμερα πραγματικά ντρέπομαι γιατί εδώ και τέσσερις μήνες δεν μπορούμε να μάθουμε από τι έφυγε ο αδελφός μου…» είπε ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

«Ο αδελφός μου έφυγε όρθιος, δεν είχε κάτι, ήταν υγιέστατος. Δεν πρέπει να ξέρω από τι έφυγε; Να μου πει αυτό το κράτος, αυτό το δημόσιο από τι έφυγε ο αδελφός μου, ποιος ευθύνεται για αυτό. Να πάω να κάνω κι εγώ κάποιες εξετάσεις με τα αδέλφια μου να δω τι έχω. Δεν ξέρω ποιον να κρίνω και με ποιον να τα βάλω. Αυτοί που είναι υπεύθυνοι ας κάνουν κάτι να αλλάξουν αυτή τη χώρα», είπε ο Νίκος Πολυδερόπουλος στο «Καλύτερα δε γίνεται».

polideropoulos_copy_7

Ο γνωστός ηθοποιός ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την παράσταση «Μάρτυρας Κατηγορίας» μετά την αποκάλυψη ότι συνάδελφός του επικοινώνησε στους συνεργάτες τους ότι δεν ταιριάζουν καλλιτεχνικά με τον Νίκο Πολυδερόπουλο.

«Δεν θα συνεχίσω μαζί τους μετά το Πάσχα. Αφήνω τον συνάδελφο να ξεδιπλώσει το υπέροχο ταλέντο του μόνος του, με όποιον μπορεί να ταιριάξει. Απέχω και πάω στο “Σαν Ψέμα” (η νέα σειρά του Open) Έμαθα ποιος είναι και τον πήρα του μίλησα. Του είπα: “Δεν κάναμε πλάκες πάνω στη σκηνή, δεν περνάγαμε ωραία;” Και μου απάντησε ότι πώς πρέπει να συνυπάρξουμε, εντάξει τώρα δεν θα συνυπάρξουμε», ανέφερε ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Martyras-Kathgorias-Photo-3

Όσο για τα συναισθήματά του για την πορεία αυτής της συνεργασίας: «Μια πικρία. Όταν δεν υπάρχει συναδελφική αλληλεγγύη δεν υπάρχει κοινή δεοντολογία, από εκεί και πέρα αρχίζουν τα προβλήματα. Οπότε σε αυτές τις διαδικασίες φεύγεις με μια πικρία γιατί επενδύεις σε μια δουλειά, πόσο μάλλον όταν πάει καλά και ασχολείσαι με αυτό», είπε ο Νίκος Πολυδερόπουλος στο «Καλύτερα δε γίνεται».

Δείτε το βίντεο στο 01:35' ΕΔΩ

Untitled

Δειτε Επισης

Ben Affleck και Jennifer Lopez ζουν χωριστά εδώ και μερικές εβδομάδες - Η εμφάνιση του χωρίς βέρα
Φωτεινή Δάρρα: «Ο θάνατος της μητέρας μου με σημάδεψε, μετά από αυτό ενηλικιώθηκα»
Παντελής Τουτουντζής: «Όταν είπα στον αδελφό μου ότι είμαι γκέι, με πήρε αγκαλιά και μου είπε: Είμαι μαζί σου!»
Σοκάρει το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τον Puff Daddy να ξυλοκοπά άγρια τη σύντροφό του
Χρήστος Δάντης: «Ο Τριαντάφυλλος είναι επιεικώς φάλτσος, να μάθει να τραγουδά και μετά μιλάμε»
Κατερίνα Λέχου: «Ίσως γι’ αυτό δεν έκανα παιδιά. Ένιωθα ανασφαλής σε σχέση με μένα, τι θα τους εμφυσήσω»
Θοδωρής Μαραντίνης: «Παιδί μπορεί να ξαναέκανα, αλλά γάμο, όχι. Δεν είναι κάτι που μου λείπει»
Ο Snik πήγε να αγοράσει ρολόι αξίας 116.000 ευρώ στο Ναύπλιο και προκάλεσε αναστάτωση
Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Έχω βέρα, αλλά δεν έχω παντρευτεί ποτέ. Δεν υπάρχει κάποιος να με πάει στην εκκλησία»
Δώρα Τσαμπάζη για Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Δεν είχα περιθώριο να πενθήσω. Δεν βρήκα ακόμα τον χρόνο»