Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Mου έχουν τύχει περίεργες & δύσκολες καταστάσεις, έχασα τον ύπνο μου»

«Ξύπναγα στις 4 τα ξημερώματα προσπαθώντας να σκεφτώ τι δεν κάνω καλά ή τι πρέπει να κάνω για να αλλάξει κάτι»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο #Στούντιο4, προκειμένου να συνομιλήσει με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μάλιστα, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής μίλησε για τον τρόπο που ο ίδιος αντιμετωπίζει τις δύσκολες καταστάσεις ενώ μοιράστηκε και τις φορές που έχασε τον ύπνο του εξαιτίας μιας περίεργης συνεργασίας.

Ειδικότερα, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος εκμυστηρεύτηκε πως «τσακώνομαι σπάνια, τις περισσότερες φορές έχω μνήμη χρυσόψαρου και ξεχνάω για ποιο λόγο ξεκίνησα να τσακώνομαι! Οπότε εκεί πέρα παθαίνω μια αναλαμπή και επανέρχομαι. Ξεχνάω εύκολα, ναι. Στη δουλειά, στο θέατρο, επειδή «ηγούμαι» ενός σχήματος πρέπει να είμαι και αυτός που θα δίνει και τις λύσεις. Θα είμαι αυτός που δεν θα χάνει την ψυχραιμία του παρά θα προσπαθεί να σώσει καταστάσεις και να είναι όλοι καλά στη δουλειά. Οπότε αυτό όλα αυτά τα χρόνια με έχει κάνει να νιώθω πως πρέπει εγώ να εξισορροπώ και όχι να δημιουργώ καταστάσεις».

«Δεν μου έχει τύχει αγενής σκηνοθέτης αλλά περίεργες καταστάσεις, ναι, μου έχουν συμβεί. Σε κάποιο βαθμό ναι, μου έχουν συμβεί δύσκολες καταστάσεις και έχασα τον ύπνο μου. Δηλαδή συνήθως ξύπναγα στις 4 τα ξημερώματα προσπαθώντας να σκεφτώ τι δεν κάνω καλά ή τι πρέπει να κάνω για να αλλάξει κάτι. Αυτό μόνο, δηλαδή δεν είμαι επιθετικός κατά μία έννοια».

«Μερικές φορές μπορεί να γυρίσω τον εαυτό μου σε μια κατάσταση ότι «το έφαγες, θα το φας όσο διαρκέσει, ζήσε το και απόλαυσε το». Οπότε το κάνω έτσι. Δεν έχω κάνει το «παίρνω τη βαλίτσα μου και φεύγω» αλλά έχω κάνει ότι… «μπορεί να πάρω τη βαλίτσα μου και να φύγω»! Στην προσωπική μου ζωή, όμως, δεν το έχω κάνει ούτε αυτό» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στη δημόσια τηλεόραση.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις σχέσεις με τους φίλους του αλλά και τα δύο reunion που με τους συμμαθητές του. 

«Συνήθως στο reunion οι όμορφες του σχολείο είναι άσχημες, οι άσχημες είναι πανέμορφες. Οι όμορφοι οι λεβέντες είναι να τους κλαίνε οι ρέγκες μετά από χρόνια», είπε με χιούμορ ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

«Αστειεύομαι για τα όμορφα και άσχημα, είναι χαζά όλα αυτά. Και στο πρώτο reunion που κάναμε πριν από 20 χρόνια ήμουν ήδη γνωστός, αλλά δεν είχα άλλη απήχηση», είπε για το πρώτο reunion με τους συμμαθητές του πριν 20 χρόνια.

«Το πιο περίεργο ήταν στα τωρινά reunion που ερχόντουσαν τα παιδιά των συμμαθητών μου να βγάλουν φωτογραφίες μαζί μου. Και όταν μιλάμε για παιδιά δεν μιλάμε για μικρά παιδιά, μιλάμε για κάτι το οποίο με έκανε να χτυπήσω καμπανάκι και να πω: “Παναγία μου, παραμεγάλωσα”»

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»