Aυλαία διαπραγματεύσεων για τη 2η σεζόν του #DragonsDenGR

#DragonsDenGR: Το 12ο και τελευταίο επεισόδιο του 2ου κύκλου του μεγαλύτερου reality επιχειρηματικότητας παγκοσμίως, φιλόδοξοι επιχειρηματίες παρουσιάζουν τις ιδέες τους, διεκδικώντας μια συμφωνία

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στα 11 επεισόδια του reality επιχειρηματικότητας, οι Έλληνες επενδυτές έχουν δώσει συνολικά 1.808.000€ από προσωπικά τους κεφάλαια σε επιχειρηματίες που τους εντυπωσίασαν με τις ιδέες και τις επιχειρήσεις τους.

Οι διαπραγματεύσεις και τα deals θα είναι για άλλη μια φορά σκληρά, ενώ δεν θα λείπουν και οι στιγμές συγκίνησης και μεγάλων εκπλήξεων, καθώς οι επιχειρηματίες που θα βρεθούν και απόψε μπροστά στους Dragons θα τους εντυπωσιάσουν ο καθένας με τον δικό του μοναδικό τρόπο!

Στο πλατό του #Dragons’Den βρέθηκε o Μιχάλης Φιλιππίδης μαζί με τον Γιώργο Καραπλή και τον Βασίλη Γραμματίκα, το βράδυ της Παρασκευής, προκειμένου να παρουσιάσουν αναλυτικά στους επενδυτές την ιδέα του. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης όμως έμελλε να προσφέρουν στο τηλεοπτικό κοινό δυο ιδιαίτερα στιγμιότυπα.

Αρχικά, όταν ο Γιώργο Καραπλής παραδέχθηκε πως κατηγορήθηκε στο παρελθόν για δωροληψία, η Μαρία Χατζηστεφανή δεν έκρυψε την μεγάλη της έκπληξη. «Είχα θέματα με την δικαιοσύνη. Κατηγορήθηκα για δωροληψία» παραδέχθηκε ο διαγωνιζόμενος του Dragons’ Den απαντώντας σε ερωτήσεις του Χάρη Βαφειά.

Αμέσως μετά, όμως, όσο ο Χάρης Βαφείας προσπαθούσε να επικοινωνήσει στον Λέοντα Γιοχάι την ροή των ερωτήσεων του, ο διαγωνιζόμενος θέλησε να κάνει κάποιες διευκρινίσεις εξοργίζοντας στιγμιαία τον πλοιοκτήτη και επενδυτή του Dragons’ Den. «Απαντάω τώρα στον κύριο, αφήστε με να μιλήσω ένα λεπτό! Ναι σας έκανα μια ερώτηση αλλά με ρωτάει τώρα κάτι, αφήστε με. Θα σας αφήσουμε να μιλήσετε».
«Δεν είναι ευγενικό να με διακόπτετε! Δεν σας διακόψαμε εμείς μια ώρα που μιλάτε. Προσπαθώ να μιλήσω για ένα λεπτό, αφήστε με» υπογράμμισε, σε πολύ αυστηρό τόνο, ο Χάρης Βαφειάς προς τον Γιώργο Καραπλή στο νέο επεισόδιο του Dragons’ Den που παρακολουθήσαμε τη νύχτα της Παρασκευής στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

«Δεν είμαι εισαγγελέας εγώ. Εγώ του λέω τι λέει η Καθημερινή και το Βήμα, δυο έγκριτες εφημερίδες. Διάβασα ότι παύει η κατηγορία της δωροληψίας, έτσι διάβασα» πρόσθεσε» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο πλοιΟκτήτης προς τον διαγωνιζόμενο του ριάλιτι επιχειρηματικότητας του ΑΝΤ1.

Με εντυπωσιακό χορό μιας χορεύτριας έκανε θεαματική είσοδο στο τελευταίο επεισόδιο του σόου επενδύσεων του ΑΝΤ1, ο Κωνσταντίνος, κρατώντας μία γκλίτσα.

Ο ίδιος, με καταγωγή από την Ορεινή Κορινθία συστήθηκε ως διοργανωτής φεστιβάλ, τα οποία γίνονται viral και όπως είπε θα ήθελε να τα μάθουν και στο εξωτερικό.

Ο Κωνσταντίνος έχει διοργανώσει το... Γουρνοπουλάτιν, το Ducatti Ψήνεται και έχει στα σκαριά το Φεστιβάλ Προβατίνας. Όπως μάλιστα είπε, τα πάρτι αυτά που κάνει, έχουν πολύ μεγάλη απήχηση και βγάζει και αρκετά χρήματα.

Ζήτησε από τους Dragons’ 60.000€ για το 40% των εσόδων του φεστιβάλ προβατίνας και μπορεί στους επενδυτές άρεσε η ενέργειά του και το κόνσεπτ των φεστιβάλ αλλά κανείς τους δεν θέλησε να επενδύσει και να βάλει τα χρήματά του.

Ο Γιάννης, πήγε να παρουσιάσει την εταιρία του και παρά το γεγονός ότι η Μαρία Χατζηστεφανή του προσέφερε 70.000 ευρώ, εκείνος δεν δέχτηκε.

Ο 28χρονος Γιάννης Πορταλιός ενθουσίασε τους επενδυτές του Dragons’ Den με την προσπάθεια του ως νέος επιχειρηματίας ο οποίος ζητά επένδυση τις θήκες κινητών τηλεφώνων τις οποίες παράγει.

Στο νέο επεισόδιο του Dragons’ Den ο 28χρονος συστήθηκε στους επενδυτές, ωστόσο η εισαγωγή του δεν φαίνεται να κέρδισε τη Μαρία Χατζηστεφανή η οποία αργότερα αναθεώρησε.

«Όταν ήρθες εδώ και άρχισες και μιλούσες είχα βαρεθεί τρελά, μπορώ να σου πω είχα βγει και εκτός… Όταν μας είπες τι έχεις κάνει και μίλησες για τα κέρδη, μου κέντρισες πάρα πολύ το ενδιαφέρον», ανέφερε η Μαρία Χατζηστεφανή.

Μετά το τέλος της παρουσίασης του 28χρονου αλλά και το επιχειρηματικό του όραμα, η Μαρία Χατζηστεφανή τόνισε πως ο Γιάννης αποτελεί ένα παράδειγμα για τους νέους στην Ελλάδα…

«Μπράβο σου γιατί αρκετός κόσμος νομίζει πως για να ξεκινήσεις μια εταιρία πρέπει να έχεις πίσω σου χρήματα και είσαι το παράδειγμα που η Ελλάδα πρέπει να δει σήμερα, πώς ξεκινάς μια επιχείρηση κάνοντας μια δουλειά στο πλάι, έχοντας ένα όνειρο. Χίλια μπράβο για αυτό. Έχω ανατριχιάσει», ανέφερε ο Μαρία Χατζηστεφανή κάνοντας πρόταση για deal στον Γιάννη Πορταλιό.

Η επιχειρηματίας ωστόσο εκνευρίστηκε με τους υπόλοιπους Dragons’, καθώς θεώρησε ότι δεν την άφησαν να κάνει το deal.

«Ένα λεπτάκι, συγνώμη, δεν χρειάζομαι δικηγόρο. Θα το κάνω μόνη μου», είπε χαρακτηριστικά ενώ όταν ο φιλόδοξος επιχειρηματίας αρνήθηκε να δεχτεί το deal και έφυγε, εκείνη είπε στους υπόλοιπους:

«Όλοι ήσασταν εναντίον για να μην κάνω το deal».

Δειτε Επισης

H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της
Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη αγκαλιά στο ταξίδι τους στο Πήλιο
Το ισχυρό μήνυμά της Εριέττα Κούρκουλου για το Πάσχα και ο λόγος που έχει αποφασίσει να μην τρώει κρέας
Lila: «Έχω χάσει αρκετούς φίλους τον τελευταίο χρόνο και αυτό με στενοχωρεί»
Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου