Η Ελεονώρα Μελέτη ανακοίνωσε το τέλος της εκπομπής της - Βγήκε από το στούντιο & έκανε διακαναλικό διάγγελμα

Η Ελεονώρα Μελέτη «καρατόμησε» διακαναλικά τον Θοδωρή Ρακιντζή: «Δεν θα αφήσω την προσβολή να αιωρείται» - Η απάντηση του - Η πρώτη αντίδραση Γραμμέλη & Κωνσταντινίδη - Τα σχόλια Καινούργιου, Τσιμτσιλή, Λιάγκα, Τσολάκη, Ζαρίφη & Βερύκιου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Αυλαία και μάλιστα πρόωρα ρίχνει το #MegaΚαλημέρα, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτά που μετέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης στο #PrwinoSousou.

Όπως θα ακούσετε, οι συντελεστές της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη ενημερώθηκαν την Πέμπτη από τον Κώστα Σούσουλα, τον διευθυντή προγράμματος του καναλιού, «αν και ήδη κάποιοι το ψιλογνώριζαν».

Αυτό που ανακοινώθηκε στην ομάδα του #MegaΚαλημέρα είναι ότι η εκπομπή θα ολοκληρωθεί τη Μεγάλη Τετάρτη και δεν θα επιστρέψει μετά το Πάσχα.

Η Ελεονώρα Μελέτη ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα το τέλος του #MegaΚαλημέρα στο ξεκίνημα της σημερινής της εκπομπής.

Σε κουβέντα με τον Τάκη Χατζή, ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι έχει γίνει μία προσέγγιση στην Ελεονώρα Μελέτη να κατέβει στις Ευρωεκλογές.

«Είχα ένα ρεπορτάζ πριν τα Χριστούγεννα που έλεγε ότι είχε γίνει μία προσέγγιση στην κυρία Ελεονώρα να κατέβει στις Ευρωεκλογές. Μαθαίνω ότι 1η Μαΐου η εκπομπή ολοκληρώνεται και είναι το σημείο αναφοράς για όσους θα κατέβουν στις Ευρωεκλογές. Τι συμβαίνει;» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τάκης Χατζής.

Τότε η παρουσιάστρια απάντησε με χαμόγελο: «Να απαντήσω στα γαλλικά, στα ιταλικά ή στα αγγλικά; Εγώ δεν θα σε αδειάσω σε καμία περίπτωση. Το ρεπορτάζ σου έχει βάση. Τα της Ευρωβουλής θα τα συζητήσουμε και θα αποδειχτούν εν καιρώ. Δεν θέλω να το πιάσουμε τώρα αυτό. Για το τηλεοπτικό, ισχύει ότι η εκπομπή ολοκληρώνεται 1η Μαΐου και ισχύει ότι οι Ευρωεκλογές απαιτούν την αναδιαμόρφωση του προγράμματος -πόσο ωραία τα λέω- του Mega. Αυτό θα πούμε τώρα, δε θα πούμε κάτι άλλο και τα υπόλοιπα εν καιρώ», επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ για προσέγγιση από κόμμα για τις Ευρωεκλογές.

Η Ελεονώρα Μελέτη ευχαρίστησε τους συναδέλφους δημοσιογράφους για το ενδιαφέρον τους, μετά την είδηση ότι η εκπομπή ολοκληρώνεται. «Εμείς είμαστε εδώ για να τα λέμε όλα μέσα από το βήμα του σταθμού. Όχι σε συνεντεύξεις στημένες ή μη στημένες, στα λεγόμενα πεσίματα που λέμε εμείς. Όντως χθες με απόφαση του σταθμού που μας επικοινωνήθηκε σε πολύ ωραίο κλίμα σε όλους τους συντελεστές της εκπομπής, μάς ανακοινώθηκε ότι για φέτος το #MegaΚαλημέρα ολοκληρώνεται την 1η Μαΐου λόγω των απαιτήσεων των Ευρωεκλογών» ανέφερε η παρουσιάστρια. 

Μετά το τέλος της σημερινής εκπομπής, η Ελεονώρα Μελέτη βγήκε από τα στούντιο του Mega και δέχτηκε τα ερωτήματα των δημοσιογράφων των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Η παρουσιάστρια θέλησε να τοποθετηθεί για τα όσα είπε ο Θοδωρής Ρακιντζής που άφησε υπονοούμενα για τη σχέση της με τους συνεργάτες της, μετά την ανακοίνωση για το πρόωρο τέλος του #MegaΚαλημέρα.

«Εγώ είμαι εδώ μπροστά σας για να λύσουμε όλες τις απορίες, να μιλήσουμε και να πούμε τα πράγματα όπως πραγματικά έχουν γιατί καταλαβαίνετε ότι αυτή τη στιγμή εκτιθέμεθα όχι από τα γεγονότα που συμβαίνουν αλλά από τον τρόπο που τα διαχειρίζονται κάποιοι αγαπημένοι, εκλεκτοί συνάδελφοι. Θέλω να ξεκινήσω με τον λόγο που βρίσκομαι μπροστά σας αυτή τη στιγμή.

Παρακολουθώντας την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, ο κύριος Ρακιντζής ο οποίος εκτιμώ αφάνταστα άφησε αιχμές κι άφησε να εννοηθεί ότι εγώ αδιαφόρησα παντελώς για την ομάδα μου φεύγοντας, μη δίνοντας σημασία στις εξελίξεις κι αφήνοντάς τους στο σκοτάδι.

Βγαίνω λοιπόν δημόσια και τον διαψεύδω κατηγορηματικά και προσκαλώ τους συνεργάτες μου, αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο να βγουν και να το πουν. Είμαι ένας άνθρωπος με επαγγελματικό ήθος, χρόνια τώρα, και αν για κάτι είμαι γνωστή, είναι γιατί είμαι καλό παιδί του χώρου.

Δεν έχω ποτέ στη ζωή μου προσβάλλει κανέναν, δεν έχω μιλήσει ποτέ και σε κανέναν άσχημα σε κανέναν, δεν έχω ανεβάσει τον τόνο της φωνής μου, δεν έχω εκμεταλλευτεί τη θέση της παρουσιάστριας για να μειώσω τους υπόλοιπους. Έχω υπερασπιστεί πολλές φορές συνεργάτες και ανθρώπους που δουλεύουν για την εκπομπή μου πολλές φορές και με το κόστος της απουσίας της δικής μου θέσης από την εκπομπή. Έχω αποσυρθεί από πρότζεκτ υπερασπιζόμενη τους συνεργάτες μου. Και μπορούν να με επιβεβαιώσουν. Τα παιδιά είναι μέσα να τα βρείτε και να τους μιλήσετε, να τους ρωτήσετε πόσο όμορφα μίλησα σε όλους, στον καθένα ξεχωριστά και τι συγκινητικά ανταπάντησαν. Υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία

Αυτήν την προσβολή δεν θα την αφήσω να αιωρείται, αυτήν την αιχμή δε θα την αφήσω να ανακυκλώνεται, γιατί με προσβάλλει πρωτίστως ως άνθρωπο και επαγγελματία. Δεν θα κινηθώ νομικά. Έχω λόγο όταν ακούω κάτι που με θίγει, να βγαίνω και να ξεκαθαρίζω τα πράγματα. Αυτή τη στιγμή ο Θοδωρής Ρακιντζής που εκτιμώ αφάνταστα, μετέφερε μία πληροφορία που δε ξέρω πώς του ήρθε αλλά εγώ προσκαλώ οποιονδήποτε  έχει να μου προσάψει το παραμικρό σε σχέση με τη συμπεριφορά μου, να βγει και να μιλήσει».

Η Ελεονώρα Μελέτη ξεκαθάρισε επίσης: «Δεν ήταν δική μου απόφαση να ολοκληρωθεί νωρίτερα η εκπομπή. Ήταν ξεκάθαρη η θέση του σταθμού, δεν έγινε ποτέ περαιτέρω συζήτηση για τη μείωση της διάρκειας της εκπομπής.

Οι σχέσεις μου οι ιδιωτικές με τα στελέχη του σταθμού είναι άριστες. Εγώ δε νιώθω ότι απαξιώνομαι από τον σταθμό. Το στόρι για το 1+1 ήταν μια απάντηση σε ένα κακόβουλο ρεπορτάζ. Ο κύκλος του Mega Καλημέρα κλείνει με πάρα πολύ γλυκιά γεύση, περάσαμε τρία υπέροχα χρόνια. Ο καθένας ανάλογα με το επαγγελματικό του ύφος μπορεί να βάλει όποια λέξη θέλει. 

Εγώ σας μεταφέρω ότι ειπώθηκε επίσημα ότι η εκπομπή ολοκληρώνεται για φέτος την 1η Μαίου. Η σύνθεση της εκπομπής ήταν εξαιρετική. Πρόθεσή μου είναι να υπάρξει συμφωνία με το Mega που έχει προτεραιότητα αυτή τη στιγμή. Με την Ελένη Μενεγάκη δεν έχω μιλήσει για το τέλος της εκπομπής. Η αγάπη των ανθρώπων του χώρου ήταν συγκινητική. Η Σταματίνα με πήρε τηλέφωνο και με σκλάβωσε. Για τις Ευρωεκλογές το ρεπορτάζ του κυρίου Χατζή έχει βάση, αλλά δε θα με δείτε σε κάποιο ψηφοδέλτιο. Δε με στεναχώρησε η Ελένη Τσολάκη και ο Θοδωρής Ρακιντζής δε θέλω να το πάρει προσωπικά».

Η κάμερα της εκπομπής κατέγραψε την πρώτη αντίδραση της Αφροδίτης Γραμμέλη και του Στέφανου Κωνσταντινίδη για το πρόωρο τέλος του #MegaΚαλημέρα.

H Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε στο #HappyDay, την επικοινωνία που είχε μαζί της:

«Είπαμε πολλά on και off the record. Χθες από το κανάλι ανακοινώθηκε σε όλη την ομάδα, το πάνελ και τους δημοσιογράφους, ότι λόγω των Ευρωεκλογών, η εκπομπή ολοκληρώνεται πρόωρα. Της είχε γίνει συζήτηση να μικρύνει η εκπομπή της, αλλά η ίδια θεώρησε ότι κάτι τέτοιο δεν θα ήταν σωστό. Της είπαν να ξεκινάει περίπου στις 9, αλλά η ίδια θεώρησε ότι κάτι τέτοιο δεν θα ήταν καλό. Υπήρξαν κάποιες φωνές αντίδρασης», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και συνέχισε:

«Δεν είναι ούτε θυμωμένη, ούτε τίποτα. Έχει νιώσει την υποστήριξη του σταθμού και μετά το Πάσχα θα συζητήσουν τα μελλούμενα. Έχει όρο στο συμβόλαιό της να κάνει βραδινό, κάτι που την ενδιαφέρει κι από ότι κατάλαβα έχει πέσει στο τραπέζι και το 10-2. Η διοίκηση δεσμεύτηκε ότι δεν θα μείνει κανείς χωρίς δουλειά και απλήρωτος μέχρι το τέλος της σεζόν».

Όπως ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου σε συνέχεια του ρεπορτάζ, η Ελεονώρα Μελέτη έχει δεχθεί πρόταση και για το νέο τηλεπαιχνίδι του MEGA το Σαββατοκύριακο, ωστόσο η ίδια ξεκαθάρισε ότι δεν την ενδιαφέρει.

Το δικό του σχόλιο για το πρόωρο τέλος του #MegaΚαλημέρα έκανε ο Δήμος Βερύκιος στο #HappyDay και στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο Δήμος Βερύκιος είπε χαρακτηριστικά: «Μία μεγάλη αγκαλιά στην Ελεονώρα. Σκληρό, δύσκολο παιδί, αλλά ντόμπρο με σπονδυλική στήλη και με καθαρή ματιά. Αντράκι! Και μία ζεστή καλημέρα στην κυρία Μαρία τη μητέρα της».

Τότε τον λόγο πήρε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, τονίζοντας: «Κάθε τέλος είναι και μία νέα αρχή και σου λέω, επειδή έτυχε και μίλησα πολλή ώρα μαζί της, κατάλαβα ότι είναι έτοιμη για τα επόμενα».

«Συμφωνώ με τη Ρούλα Κορομηλά, ότι η τηλεόραση δεν είναι κάτι στατικό, όλα κινούνται» συνέχισε ο Δήμος Βερύκιος.  

Το θέμα αλλά και τις δηλώσεις της παρουσιάστριας σχολίασε το πρωί της Παρασκευής η Κατερίνα Καινούργιου και η ομάδα της στην #SuperΚατερίνα.

«Με πολλή θάρρος και αξιοπρέπεια, η ίδια η παρουσιάστρια βγήκε και ανακοίνωσε το τέλος της εκπομπής» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια του Alpha.

«Κυρία με Κ κεφαλαίο. Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στην Ελεονώρα Μελέτη, που βγήκε και μίλησε σε όλους. Όταν λες πράγματα για μια παρουσιάστρια που όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει ακουστεί κάτι για κακή συμπεριφορά ή είναι παρτάκιας (ενώ για κάποιες άλλες μπορεί να έχει ακουστεί), να λες ότι δεν την ένοιαζαν οι συνεργάτες της είναι αρκετά προσβλητικό. Για να βγει να το διαψεύσει σημαίνει ότι την ενόχλησε πολύ και καλά έκανε« τόνισε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου δέχτηκε ένα μήνυμα από κοντινό πρόσωπο της παρουσιάστριας, το οποίο έγραφε: «Την ζήτησε ιδιαιτέρως ο κ. Σούσουλας για αυτό και έφυγε από το γραφείο. Μετά μίλησε με όλα τα παιδιά και η αγάπη τους ήταν συγκλονιστική. Η Ελεονώρα απαίτησε να πληρωθούν όλοι οι συνεργάτες της».

Για τα όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη στις κάμερες τοποθετήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του στο #ToPrwino.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Είναι δύο τα θέματα εδώ, το ένα είναι αν θα συνεχιστεί και μετά η σχέση της Ελεονώρας Μελέτη με το κανάλι και το δεύτερο που τσάντισε την Ελεονώρα είναι η αναφορά ότι έκανε λάθος χειρισμούς με αποτέλεσμα να αδειάσει συνεργάτες της και να κοιτάξει μόνο την πάρτη της. Δικαίως αγανάκτησε. Γιατί ειπώθηκε αυτό; Πώς τεκμηριώνεται; Να πούμε μία αλήθεια, την εκτιμώ επαγγελματικά και έχω κάνει στο παρελθόν παρέα μαζί της.

Θέλω να πω όμως μία αλήθεια, δεν είναι ωραίο για καμία εκπομπή να ολοκληρώνεται δύο μήνες πριν το τέλος της σεζόν. Είναι τσαλάκωμα, και για την παρουσιάστρια, και για την εκπομπή. Όποια κι αν είναι η δικαιολογία. Ακόμα και μία ευσταθής και προφανής δικαιολογία ότι πρέπει να μεγαλώσουμε τον Χασαπόπουλο. Μαθαίνω ότι ο Χασαπόπουλος δε θα πάει μέχρι τις 10. Θα πάει κοντά στις 10 και θα τραβηχτεί προς τα πίσω η Δανάη Μπάρκα. Θα μπορούσαν να της πούνε της Ελεονώρας ‘κάνε μία ώρα εκπομπή’ και να είναι μέχρι τις 9 ο Χασαπόπουλος. Είναι υποχρεωμένο το κανάλι να πληρώνει τους συνεργάτες μέχρι τον Ιούνιο. Το τελείως κόψιμο είναι μειωτικό. Άρα και η ίδια η Ελεονώρα είναι σε μία δύσκολη θέση, πόσω μάλλον να της φορτώνουν αδίκως ότι έχει φερθεί άσχημα στους συνεργάτες της».

«Τα κανάλια οφείλουν να σέβονται τους δημοσιογράφους και τους παρουσιαστές. Μπορεί να μην είναι η πρώτη εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στην ζώνη της, όμως υπάρχουν κι εκπομπές και στο ίδιο και σε άλλα κανάλια που κάνουν πολύ μικρότερα νούμερα που δεν κόβονται. Καλώς ή κακώς είναι τσαλάκωμα αυτό» πρόσθεσε επίσης ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στη συνέχεια: «Πώς θα συνεχιστεί η συνεργασία με το Mega την επόμενη σεζόν αν τον έχεις τσαλακώσει επικοινωνιακά;» με τη Φωτεινή Πετρογιάννη να συμπληρώνει ότι τσαλακώνεται και η εικόνα του σταθμού.

Με αφορμή την ανακοίνωση της Ελεονώρας Μελέτη για το πρόωρο τέλος της εκπομπής #MegaΚαλημέρα η Ελένη Τσολάκη θέλησε να κάνει το σχόλιό της.

Η παρουσιάστρια σχολίασε της στάση της Ελεονώρας Μελέτη, ενώ αναφέρθηκε και στη δική της εμπειρία στο παρελθόν, όταν η εκπομπή της «Τι λέει» στον Alpha κόπηκε πρόωρα. 

«Είναι μια είδηση που όσο καιρό πριν και να την ξέρεις ή ότι και να ακολουθεί είναι μια είδηση που σε ταράζει, αφού δεν είναι στη φυσιολογική ροή της σεζόν. Είναι στενάχωρο», είπε αρχικά η Ελένη Τσολάκη. 

Και συνέχισε: «Όλο αυτό που συμβαίνει αυτή τη χρονιά με την Ελεονώρα ήταν λίγο ψυχοφθόρο. Οι φήμες, οι ιστορίες, τα συνεχή δημοσιεύματα πως ολοκληρώνεται η εκπομπή. Υπήρχε ένα έντονο παρασκήνιο για την εκπομπή και εγώ θεωρώ ότι αυτό είναι γκρίζο σύννεφο για την καλή ενέργεια της εκπομπής. Σε επηρεάζει ψυχολογικά». 

«Το έχω ζήσει. Κόπηκε το “Τι λέει”, επικεφαλής της εκπομπής ήμουν, το έμαθα εγώ γιατί υπήρξαν κουβέντες για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Για ένα μήνα εκείνη τη χρονιά λέγαμε “Πάμε και την επόμενη εβδομάδα; Συνεχίζουμε; Κοβόμαστε;”. Αυτό είναι ιδιαίτερα ψυχοφθόρο. Αν εγώ τότε το μετέφερα σε όλα τα παιδιά της ομάδας, που τότε ήταν μια ομάδα 15 ατόμων με τι ψυχολογία θα δούλευαν μετά; Όταν είπαμε οριστικά ότι θα τελειώσουμε, είχαμε μια εβδομάδα να στεναχωρηθούμε και να κλάψουμε, μετά απορροφήθηκαν τα παιδιά σε άλλες παραγωγές του Alpha. Όταν ανακοινώνουν το τέλος αισθάνεσαι τόσο φορτισμένος και προτιμάς να κάνεις τις κουβέντες μετά σε προσωπικό επίπεδο», συμπλήρωσε η Ελένη Τσολάκη.

Η Φαίη Σκορδά με τους συνεργάτες της στην εκπομπή #FaysTime παρακολούθησαν τα όσα δήλωσε η παρουσιάστρια του Mega μετά το τέλος της εκπομπής της, με τους περισσότερους να συμφωνούν με τον τρόπο που ανακοίνωσε το τέλος της εκπομπής η Ελεονώρα Μελέτη

«Μου άρεσε πάρα πολύ που απάντησε μέσα από την εκπομπή της. Θα μπορούσε να βγάλει παράπονο, θα μπορούσε να αφήσει μπηχτές, θα μπορούσε να μην αναφέρει τίποτα και μετά να τα πει σε άλλες εκπομπές, θα μπορούσε να πει μια δική της άλλη άποψη μέσα από τα social. Για μένα επαγγελματίας παρουσιάστρια που σέβεται το ψωμί της και τον σταθμό που εργάζεται είναι αυτό που έκανε η Ελεονώρα. Χωρίς να αφήσει καμία αιχμή, απλώς μετέφερε όσα έγιναν.

Ήταν απόλυτη και καλά έκανε. Δεν έχει ακουστεί ποτέ ότι η Ελεονώρα απέναντι στους συνεργάτες της δεν ήταν σωστή. Πάντα άνθρωποι που ήταν στις ομάδες της μιλάνε με τα καλύτερα για εκείνη. Για όσους είπαν ότι εξαφανίστηκε, θα ήθελα να πω ότι πολλές φορές μπορεί να θες τον χρόνο σου. Μπορεί στον αέρα της εκπομπής να μην φαίνεται κάτι, μέσα της όμως, μπορεί να θέλει τον χρόνο της για να το διαχειριστεί. Αν η Ελεονώρα κάνει κάτι άλλο επαγγελματικά και ξεκινήσουν οι συζητήσεις, τότε θα δει αν μπορεί και πόσους μπορεί να πάρει από την ομάδα. Η Ελεονώρα επειδή έχει κάνει τα πάντα τηλεοπτικά και μου βγάζει μια σιγουριά, είναι ένα πολυεργαλείο. Είμαι σίγουρη ότι θα κάνει κάτι που θα της ταιριάζει και θα της αρέσει», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Θα πω για εμένα ότι έχουν ακουστεί και πράγματα που δεν ισχύουν. Μπορεί να είχε ακουστεί και μια αλλαγή ώρας που εγώ δεν την ήξερα αλλά εν τέλει να πραγματοποιήθηκε. Τα κανάλια αποφασίζουν, ξέρουν καλύτερα και για εμένα η Ελεονώρα το αντιμετωπίζει πολύ σωστά γιατί δεν είναι επί προσωπικού. Δεν ήθελε κάποιος να θίξει την Ελεονώρα, κάποια πράγματα γίνονται και προς όφελος του καναλιού», κατέληξε η Φαίη Σκορδά.

Τις δηλώσεις της παρουσιάστριας σχολίασε και η Κατερίνα Ζαρίφη με τους συνεργάτες της στην εκπομπή #ΟδόςΖαρίφη.

«Καταρχάς φαίνεται ότι είναι σε μια συγκινησιακή φόρτιση και την καταλαβαίνω. Θεωρώ ότι η λέξη “κόψιμο”, έχει αρνητική χροιά όπως και η λέξη πανελίστας. Η εκπομπή θα ολοκληρωθεί 1η Μαϊου, συνήθως λέμε ότι μια εκπομπή κόβεται είναι όταν είναι τους δύο πρώτους τρεις μήνες. Το ότι ολοκληρώνεται μια εκπομπή σημαίνει ότι ήταν κακή; ή ότι αυτοί που ήταν εκεί δεν ήταν καλοί; Για εμένα αυτό δεν ισχύει και ειδικά στη συγκεκριμένη περίπτωση. Μιλάμε για μια πολύ καλή παρουσιάστρια, με πολύ καλούς συνεργάτες», είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη. 

Η Άννα Ζηρδέλη που πέρυσι συνεργαζόταν με την Ελεονώρα Μελέτη πρόσθεσε: «Η Ελεονώρα δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε κανένα γιατί έχει κάνει τα πάντα. Εγώ απλά αυτό που καταλαβαίνω από τον περίγυρο είναι το γιατί τώρα , αφού βρισκόμαστε ένα με δύο μήνες πριν ολοκληρωθεί η σεζόν. Δεν είναι ότι έγινε πριν τέσσερις πέντε μήνες. Όλα τα παιδιά που εργάζονται εκεί θα αξιοποιηθούν και θα πληρωθούν μέχρι και την τελευταία ημέρα. Δεν θεωρώ ότι γίνεται για κακό μια τέτοια αλλαγή. Και εγώ πέρυσι που ήμουν εκεί ακουγόντουσαν διάφορα, είχαν ελαττώσει την ώρα, ολοκληρώθηκε όμως η σεζόν». 

Κλείνοντας η Κατερίνα Ζαρίφη τόνισε: «Τα παλαιότερα χρόνια ξέραμε ότι θα ξεκινήσει η σεζόν και θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι, πλέον οι περισσότερες εκπομπές δεν είμαστε σίγουρες για αυτό. Νιώθω ότι ο τρόπος που μίλησε η Ελεονώρα είναι σαν να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει κάτι καινούργιο». 

Δειτε Επισης

Ben Affleck και Jennifer Lopez ζουν χωριστά εδώ και μερικές εβδομάδες - Η εμφάνιση του χωρίς βέρα
Παντελής Τουτουντζής: «Όταν είπα στον αδελφό μου ότι είμαι γκέι, με πήρε αγκαλιά και μου είπε: Είμαι μαζί σου!»
#MyManCan: Ο #SuperFM Φάνης Λαμπρόπουλος, είπε ψέματα για να βάλει ζευγάρι να τσακωθεί!
#J2US: Tο κοινό ανέτρεψε την βαθμολογία και τους έστειλε πρόωρα σπίτι
Χρήστος Δάντης: «Ο Τριαντάφυλλος είναι επιεικώς φάλτσος, να μάθει να τραγουδά και μετά μιλάμε»
Θοδωρής Μαραντίνης: «Παιδί μπορεί να ξαναέκανα, αλλά γάμο, όχι. Δεν είναι κάτι που μου λείπει»
Ο Snik πήγε να αγοράσει ρολόι αξίας 116.000 ευρώ στο Ναύπλιο και προκάλεσε αναστάτωση
Οι νέες δηλώσεις Λάκη Γαβαλά μετά την ομοφοβική επίθεση από τρεις μοναχούς: «Με είπαν π@@@η!»
Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
#Cannes Film Festival 2024: Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο!