Η Λένα Δροσάκη απάντησε αν έπαιξε ρόλο στο χωρισμό με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, η δίκη Πέτρου Φιλιππίδη

«Δεν έχω κάνει απολογισμό. Βιώνω την άνοιξη που μου συμβαίνει, χαίρομαι πολύ εμένα. Πήρα απόφαση να είμαι ευτυχισμένη. Εκτίμησα τον εαυτό μου, προσπάθησα & δεν εγκατέλειψα. Ένιωσα ότι έπρεπε να απολογηθώ που χώρισα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Λένα Δροσάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή #Στούντιο4 και μίλησε για τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, αλλά και για την καθημερινότητα με το παιδί της.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί κι έναν γιο.

Αρχικά ανέφερε: «Εγώ πιστεύω ότι όταν κάτι είναι ισχυρό, όταν υπάρχει μία επικοινωνία, μία αγάπη στα δύσκολα φαίνεται. Αυτή είναι η άποψή μου. Η ζωή γενικότερα δεν έχει μόνο χαρές και πανηγύρια, δεν έχει μόνο ωραία πράγματα, έχει και δυσκολίες και πάρα πολύ μεγάλες δυσκολίες. Όταν δύο άνθρωποι είναι να είναι μαζί θα είναι και στα δύσκολα και στα εύκολα. Αυτό έχω να πω.

«Δεν έχω κάνει τον απολογισμό μου. Χαίρομαι και βιώνω αυτή την "άνοιξη" που μου συμβαίνει, χαίρομαι πιο πολύ εμένα, τον γιο μου και τη σχέση μας. Έχω πάρει απόφαση να είμαι ευτυχισμένη. Εκτίμησα τον εαυτό μου που προσπάθησα και δεν εγκατέλειψα σε κανένα σημείο, σε κανένα επίπεδο. Είναι πάρα πολύ δύσκολο», είπε αρχικά η Λένα Δροσάκη και συνέχισε:

«Έχω μία αγωνία κι ένα τρακ γιατί δεν είμαι συνηθισμένη εγώ ως Λένα να είμαι στο επίκεντρο. Μου είναι πάντα δύσκολο ως Λένα. Το χειρότερο κομμάτι ήταν αυτό, ότι έπρεπε να απολογηθώ ξαφνικά, ότι έπρεπε να αποδείξω γιατί χωρίσαμε, "πείτε μας γιατί χωρίσατε;". Δεν ξέρω τι μπορεί να ζεις εκείνη τη στιγμή, έπρεπε να απολογηθώ, να πω κάτι, που μπορεί να μην ήξερα ούτε εγώ τι θέλω να πω ή να μην θέλω να πω κάτι. Μπήκαν σε μια σειρά τα πράγματα».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη ενώ η παρουσιάστρια την ξάφνιασε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

«Τώρα συγνώμη για αυτό που θα ρωτήσω, άμα θέλεις απαντάς. Νιώθεις πως μέσα σε όλα αυτά που σου άφησε η πρωτόδικη δίκη ήταν και το διαζύγιο; Επηρέασε την προσωπική σου ζωή η δίκη αυτή;», ρώτησε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, με τη Λένα Δροσάκη να ξαφνιάζεται στον αέρα και να απαντά: «Τι εννοείς;».

«Είχα ρωτήσει και τον Αλέξανδρο και μου είχε πει ναι», συμπλήρωσε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Και τι είχε πει; Δεν είχα δει εκείνη τη συνέντευξή σας, κοιμόμουν εκείνο το μεσημέρι. Θα βάλω στο YouTube μετά να τη δω, γιατί σας βλέπω...», είπε η Λένα Δροσάκη και συνέχισε:

«Θα σου πω. Εγώ πιστεύω ότι, όταν κάτι είναι ισχυρό, όταν υπάρχει επικοινωνία και αγάπη, στα δύσκολα φαίνεται. Αυτή είναι η άποψή μου. Η ζωή δεν έχει μόνο χαρές και πανηγύρια, έχει και πάρα πολύ μεγάλες δυσκολίες. Θεωρώ ότι, όταν δύο άνθρωποι είναι να είναι μαζί, θα είναι και στα δύσκολα και στα εύκολα. Αυτό έχω να πω».

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»