Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος απαντά στον Τάσο Τεργιάκη: «Ο πόνος δεν μετριέται με τ.μ. κύριέ μου»

«Ένας άνθρωπος που παίρνει δάνειο, χτίζει σπίτι και μετά του το παίρνει το “κοράκι”, δεν είναι στην ίδια ζυγαριά, με έναν επιχειρηματία, που έχουν περάσει εκατομμύρια & τριώροφα και του τα παίρνουν για χρέη»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος με αφορμή την υποψηφιότητά του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στην κάμερα του ANT1.

Ο γιος του γνωστού επιχειρηματία, Αργύρη Παπαργυρόπουλου  αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, ενώ εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια για τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη.

«Το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ το επέλεξα λόγω του Στέφανου, επειδή είδα ότι έρχεται ένας άνθρωπος «καθαρός», νέος, με φρέσκες ιδέες, που δίνει ανοίγματα στον νέο κόσμο. Έστειλα την αίτηση και μετά από μερικές εβδομάδες μου ήρθε ένα mail, χωρίς να γνωρίζω κάποιον μέσα από το κόμμα, χωρίς να έχω μιλήσει με κανέναν», απάντησε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Όσο για την αντίδραση του πατέρα του: «Δεν το ανακοίνωσα εγώ στον πατέρα μου, του το ανακοίνωσαν άλλοι. Ο πατέρας μου προέρχεται από έναν χώρο που δεν τον λες σίγουρα Αριστερό. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο, μου είπε καλή επιτυχία. Ούτε και στη μητέρα μου άρεσε η ενασχόλησή μου με την πολιτική, μου λέει: θα σε φάει το κατεστημένο», απάντησε Νάσος Παπαργυρόπουλος.

«Γοητεύτηκα από την «καθαρότητα» που έχει ο Στέφανος, ήταν πολύ εγκάρδιος και είχα τη στήριξή του σε αυτό που πάω να κάνω. Είναι κοντά στις δονήσεις της κοινωνίας», είπε κλείνοντας ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο πατέρας του Nάσου, πρώην επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος, στο πρόσφατο παρελθόν, πάρα πολλές φορές, βγήκε δημόσια και μίλησε με αισχρά λόγια και ομοφοβική ρητορική μίσους κατά του Στέφανου Κασσελάκη, λόγω σεξουαλικής κατεύθυνσης.

Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος στην εκπομπή, όπου και ρωτήθηκε για το πατρικό του σπίτι που πουλήθηκε μέσω πλειστηριασμού, μετά από οφειλές του πατέρα του, ο Τάσος Τεργιάκης σχολίασε στον τηλεοπτικό αέρα…

«Ένας άνθρωπος ο οποίος παίρνει δάνειο, χτίζει σπίτι και μετά του το παίρνει το “κοράκι” όπως λέει ο κόσμος, δεν είναι το ίδιο στη ζυγαριά, δεν είναι το ίδιο με έναν επιχειρηματία, από τον οποίο έχουν περάσει εκατομμύρια, έχει χτίσει τριώροφα, τετραώροφα και πολυκατοικίες και του παίρνουν για χρέη το σπίτι», ανέφερε ο Τάσος Τεργιάκης.

Η απάντηση του Νάσου Παπαργυρόπουλου

Με βίντεο στις οποίες αναπαράγονται τα λεγόμενα του δημοσιογράφου, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος απαντά για τις δηλώσεις που «κόπηκαν» στο μοντάζ αλλά και τα σχόλια που ακολούθησαν από τον Τάσο Τεργιάκη.

«Ρωτήθηκα πιο ήταν το έναυσμά μου για να κατέβω στην πολιτική και είπα πως ένα έναυσμα μου ήταν που είδα το πατρικό μου να χάνεται, ότι είδα τα κοράκια των μεγαλοεισπρακτικών να παίρνουν το σπίτι που μεγάλωσα, αλλά δεν σταμάτησα εκεί. Είπα και κάποια πράγματα ακόμα τα οποία δεν τα δώσανε στη δημοσιότητα. 

Είπα αφήστε εμένα γιατί μπορεί να με γνωρίζει ο κόσμος, έχω αυτό το βήμα εδώ και μπορώ και μιλάω δημόσια, να δούμε τι θα κάνουμε για τους άλλους. Εμένα πάει το σπίτι μου, τελείωσε, δεν γυρίζει πίσω. Από εκεί και πέρα το θέμα είναι ο πατέρας, η μάνα, η οικογένεια πού θα πάει, ο γιος να μην περάσει αυτό που πέρασα εγώ, να βλέπει το πατρικό να χάνεται, τους γονείς του να κλαίνε, αυτά είπα. Γιατί… ο πόνος δεν μετριέται με τ.μ. κύριέ μου», απάντησε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Μια συνέντευξη έδωσε σήμερα στην εκπομπή #MEGAΚαλημέρα ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Ο γνωστός ηθοποιός και επιχειρηματίας μιλά για την επιθυμία αλλά και τον φόβο για οικογένεια, το πατρικό σπίτι που «έχασε» και τον λόγο που θα ήθελε να γίνει ευρωβουλευτής.

«Έκανα μια τρίγλωσση ταινία στην Ελλάδα και βραβευτήκαμε στο φεστιβάλ κινηματογράφου του Μακάο. Έκανα το επάγγελμα του ηθοποιού γιατί το είχα πάθος, δεν έζησα από αυτό. Στην Ελλάδα μού προτείνουν μόνο να κάνω τον ωραίο και τον γυμνασμένο».

Για τη δημιουργία οικογένειας

«Πρέπει κάποια στιγμή να νοικοκυρευτώ αλλά έχω μεγάλες ανασφάλειες για το πώς προχωράει ο κόσμος και οι άνθρωποι», λέει ο ίδιος σχετικά με τη δημιουργία οικογένειας.

«Πολλές φορές σκέφτομαι σε τι κόσμο θα φέρω τα παιδιά μου και πώς θα μεγαλώσουν σε ασφαλές περιβάλλον».

«Το ‘Survivor’ με βοήθησε στον χαρακτήρα μου και με απελευθέρωσε ώστε να μπορώ να λέω την γνώμη μου άφοβα», συμπληρώνει.

Όσο για την σκέψη να γίνει ευρωβουλευτής;

«Απηύδησα με όλα αυτά που βλέπω στην Ελλάδα, γι’ αυτό με ενδιαφέρει να είμαι υποψήφιος ευρωβουλευτής. Δε με ενδιαφέρει να εκλεγώ, ήθελα να δώσω ένα στίγμα. Στην ευρωβουλή υπάρχουν άνθρωποι που τους έχουν μεγαλώσει για να γίνουν πολιτικοί και αυτοί είναι πολύ επικίνδυνοι».

Για την απώλεια του πατρικού του σπιτιού, αναφέρει:

«‘Χάσαμε’ το πατρικό μου, ο πατέρας μου είναι 80 χρόνων και έμεινε χωρίς σπίτι. Δε θέλω κανένας άλλος άνθρωπος να χάσει το σπίτι του όπως το χάσαμε εμείς».

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος φιλοξενήθηκε στο #ToPrwino και μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για την απόφαση του γιου του, Νάσου Παπαργυρόπουλου να είναι υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Δεν μου το είπε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος ότι θα βάλει υποψηφιότητα. Με πήρε ένας φίλος μου και με ρώτησε αν ο γιος μου βάζει υποψηφιότητα. Νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα και του κλείνω το τηλέφωνο. Μετά βλέπω κλήση από τον γιο μου και με ρώτησε αν έμαθα τα νέα. Δεν το περίμενα. Ήταν σε μία αναζήτηση ο Νάσος. Τελικά κάτι δεν πήγαινε καλά με την καλλιτεχνία που διάλεξε. Πριν καιρό μου είχαν προτείνει αν μπορεί να βάλει υποψηφιότητα ο Νάσος στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Τότε ο Νάσος ήταν αρνητικός και μου έλεγε ότι δεν το βλέπει. Του είπα ότι αν ασχοληθεί με την πολιτική δεν θα το δει ως επάγγελμα. Μετά του είπα ότι αν αποφασίσει να μπει την πολιτική, εγώ είμαι μαζί του για ό,τι αποφασίσει» πρόσθεσε, επίσης, ο οποίος τόνισε πως εδώ και πολλά χρόνια ψηφίζει Νέα Δημοκρατία.

«Εγώ ξέρεις ότι είμαι αντίθετος με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά τι Κασσελάκης, τι Μητσοτάκης, εδώ πέφτεις κατευθείαν στην πραγματικότητα με τον Κασσελάκη. Δεν μου άρεσαν αυτά που έκανε ο Κασσελάκης και έτσι όπως είναι, ήμουν κατά. Όχι με τον γάμο των ομοφυλοφίλων, θα πάω και εγώ να γελάσω. Είμαι κατά των παιδιών και με τις παρουσίες και με τις υπερβολές αυτές και τα ντυσίματα τα παρδαλά. Ε, με αυτά είμαι κατά, δεν τα θέλω, δεν έχω γνωρίσει τον Κασσελάκη από κοντά» σημείωσε στη συνέχεια.

Και κατέληξε: «Με τις αδερφές ήμουν από τον καιρό… Ναι, με τους ομοφυλόφιλους, το ίδιο είναι, μου ξέφυγε, συγγνώμη, δεν έχω καμία αντίρρηση. Έχω πολλούς φίλους αξιοπρεπείς, ικανούς, οι οποίοι έχουν μία μαγκιά καλύτερη και δυνατότερη από αυτήν που έχουν οι δήθεν μάγκες, δεν έχω καμία αντίρρηση με αυτούς».

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»