Πέτρος Κόκκαλης – Δήμητρα Ματσούκα: Η πρώτη γνωριμία, η πρόταση γάμου & οι σχέσεις με τα παιδιά του

#EnwpiosEnwpiw: «Λατρεύω τον τρόπο που περπατάει, ζαλίζομαι. Από την αρχή ξέραμε ότι είμαστε ο ένας για τον άλλον και φτιαγμένοι να είμαστε μαζί. Το αισθανόμασταν και οι δύο και το κάναμε»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στο #EnwpiosEnwpiw ήταν οι καλεσμένοι η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης, λίγο καιρό μετά τον γάμο τους.

Λίγους μήνες μετά τον γάμο τους, το ζευγάρι μίλησε για την κοινή του ζωή, την απόσταση που τους κρατά συχνά μακριά αλλά και για τις σχέσεις της ηθοποιού με τα παιδιά του συζύγου της.

«Όλα τα ζευγάρια ισορροπούν κι εμείς επειδή είμαστε ερωτευμένοι και αγαπιόμαστε» είπε ο Πέτρος Κόκκαλης.

Είμαστε καλά μεταξύ μας» συμπλήρωσε η Δήμητρα Ματσούκα.

Για τον φημολογούμενο χωρισμό τους είπαν: «Λάθος το δημοσίευμα».

«Στην αρχή της σχέσης μας υπήρχαν εμπόδια» είπε η ηθοποιός.

Η Δήμητρα Ματσούκα διηγήθηκε πώς γνωρίστηκαν το 2014 μέσω μιας κοινής φίλης.

Σε ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου για την πρώτη τους συνάντηση η Δήμητρα Ματσούκα αφηγήθηκε:

«Γύρω στο 2014 είχα μία φίλη η οποία δούλευε μαζί με τον Πέτρο, όταν ο Πέτρος ήταν αντιδήμαρχος του Πειραιά και μου έλεγε τα καλύτερα λόγια για αυτόν. Ήμουν κι εγώ τότε μόνη μου. Χρόνια μετά, μια φίλη που είχε ένα παιδί μικρό και έψαχνε πολύ τις δράσεις που συμβαίνουν στην Αθήνα και υπήρχε η οργάνωση “ΓΗ” στην οποία ο Πέτρος είναι ιδρυτικό μέλος.

Εγώ δεν το ήξερα τότε, η οργάνωση έκανε διάφορα εκπαιδευτικά προγράμματα για τα παιδιά. Πήγα εκεί με τη φίλη μου παρέα και είδα κάποιον που μου άρεσε πολύ», είπε για τον Πέτρο Κόκκαλη η Δήμητρα Ματσούκα.

«Φαντάστηκα θα ήταν γεωπόνος, περιβαλλοντολόγος. Πήγα στη λαϊκή εκεί που είχαν στήσει, ψώνισα, ενώ δεν μαγειρεύω καθόλου, γέμισα το ψυγείο μου, δεν μου έπιασε όμως την κουβέντα. Ξαναπήγα δεύτερη φορά και αυτή η κοινή φίλη μου τον γνώρισε. Α, λέω… αυτός είναι ο Πέτρος; Μετά όλα έγιναν πολύ γρήγορα και πολύ απόλυτα», είπε η Δήμητρα Ματσούκα. 

Για την πρόταση γάμου η ηθοποιός αποκάλυψε:

«Είχε γίνει στην αρχή της σχέσης μας η πρόταση γάμου», ενώ ο Πέτρος Κόκκαλης σχολίασε: «Από την αρχή ξέραμε ότι είμαστε ο ένας για τον άλλον και φτιαγμένοι να είμαστε μαζί. Το αισθανόμασταν και οι δύο και το κάναμε»

«Εγώ να πω την αμαρτία μου νιώθω διαφορετικά μετά τον γάμο. Είναι πλουσιότερη η σχέση. Αλλάζει η φύση της. Είναι θέμα άνοιγμα οριζόντων» είπε ο Πέτρος Κόκκαλης. «Συγκινημένη θα συμφωνήσω» συμπλήρωσε η Δήμητρα Ματσούκα.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου τους ρώτησε τι λατρεύουν ο ένας στον άλλον και τι τους ενοχλεί.

Ο Πέτρος Κόκκαλης με πολύ χιούμορ δήλωσε ότι έχουν πρόβλημα με τους φορτιστές.

«Λατρεύω την ενσυναίσθησή της, την ικανότητα να ταυτίζεται, την ευφυΐα, το χιούμορ» ανέφερε.

«Λατρεύω την ευφυΐα του και την καλοσύνη του και τον τρόπος που περπατάει, ζαλίζομαι. Με ενοχλεί πάρα πολύ η ευκολία με την οποία τον παίρνει ο ύπνος. Αισθάνομαι σαν τον Κόκορα του Αρκά» είπε η Δήμητρα Ματσούκα.

Η κόρη του Πέτρου Κόκκαλη

Από τις πρώτες εκπλήξεις της βραδιάς η κόρη του Πέτρου Κόκκαλη, Σοφία η οποία προκάλεσε συγκίνηση με το μήνυμά της για τον πατέρα της. 

«Μου έλειπε ο μπαμπάς όταν ήμουν μικρή και τώρα μου λείπει, δεν τον βλέπω όσο θα ήθελα να τον βλέπω. Τον αγαπάω πάρα πολύ, του έχω αδυναμία, δεν ξεχωρίζω κανέναν  από τους γονείς μου. Πιστεύω ότι έχω πάρει από εκείνον αυτή την αγάπη που έχω για την ιστορία. 

Δεν είναι δύσκολο να είσαι παιδί του Πέτρου, είναι δύσκολο να έχεις αυτό το επίθετο. Είναι ένα όνομα που και με έχει βοηθήσει πολύ, αλλά και πολλές φορές είναι ευχή και κατάρα. Αυτό το έχει ζήσει ο μπαμπάς σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από ότι το έζησα εγώ με τον αδερφό μου», είπε η κόρη του Πέτρου Κόκκαλη.

Η συγκίνηση της Δήμητρας Ματσούκα

Μια έκπληξη περίμενε την Δήμητρα Ματσούκα από το στενό της περιβάλλον, αφού η αδελφή της, Μαρία μίλησε στην εκπομπή για τις παιδικές της αναμνήσεις και τις αξέχαστες στιγμές τους.

Η αφηγήσεις προκάλεσαν δάκρυα συγκίνησης στη Δήμητρα Ματσούκα.

«Ήταν ένα παιδί μέσα σε όλα. Διάβαζε πολύ, μιλούσε εξαιρετικά, ήταν ευγενική, αλλά παράλληλα άκουγε και τις μουσικές της, πήγαινε στα Εξάρχεια. Σίγουρα η ομορφιά ανοίγει κάποιες πόρτες, αλλά εάν δεν αξίζεις αυτό που κάνεις, δεν έχει διάρκεια. Και η αδελφή μου πλέον είναι πολλά χρόνια στο χώρο. Είχε πολλές ευθύνες από μικρή, όσον αφορά εμένα, με διάβαζε, με πρόσεχε, η μαμά μου δούλευε», είπε η Μαρία Ματσούκα για την αδελφή της Δήμητρα.

Παρακολουθώντας το απόσπασμα η Δήμητρα Ματσούκα «λύγισε» με δάκρυα συγκίνησης: «Είμαι πολύ δεμένη με την αδελφή μου και με τον αδελφό μου , αδελφή μου είναι και η μικρή της οικογένειας. Δεν έχω συγκινηθεί ξανά ποτέ σε εκπομπή, είναι κάτι το οποίο πάντα απευχόμουν, να μου που συνέβη. Είναι καλό ο λόγος», είπε για το μήνυμα που έλαβε από την αδελφή της.

Μεταξύ άλλων, δε, η πανέμορφη ηθοποιός μίλησε από καρδιάς για τις δύσκολες συνεργασίες που συνάντησε στην μακρόχρονη καλλιτεχνική της διαδρομή.

Ειδικότερα, η Δήμητρα Ματσούκα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η αγένεια είναι μια κόκκινη γραμμή για εμένα, γενικά, στη δουλειά και στη ζωή. Ανήκω στους ανθρώπους που μας ενοχλεί και την αντιμετωπίζω ευθέως. Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που αισθάνομαι ότι λειτουργούν και κινούνται πάντα με βάση το συμφέρον τους. Υπάρχουν ιδιοσυγκρασίες που το αντιλαμβάνεσαι αυτό. Ότι δηλαδή ο κόσμος να χαλάσει, θα τα φέρουν έτσι ώστε να πετύχουν. Αυτό είναι κάτι που μου δημιουργεί απέχθεια. Απέχθεια μου δημιουργούν και οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν με μια πολύ μεγάλη οικονομική προσέγγιση τα πράγματα. Δηλαδή τι συμφέρει την τσέπη τους και αυτό είναι κάτι που με απωθεί».

«Στο θέατρο είχα και συνεργασίες που ήταν έντονες και με ανθρώπους που υπήρξαν δύσκολοι. Έγινα πολύ νωρίς γνωστή εγώ και αυτό βεβαίως διευκολύνει τη θέση σου σε μια δουλειά. Είναι αλλιώς να είσαι ένας ηθοποιός που θέλει να κάνει πράγματα και αλλιώς κάποιος που σε φωνάζουν και με έναν τρόπο σε έχουν ανάγκη για τον ρόλο. Πιο εύκολα τότε μπορείς να προστατέψεις τον εαυτό σου και να επιβληθείς, πιο δύσκολα και ο άλλος σε προσεγγίζει με έναν άλλον τρόπο».

«Είχα όμως δύσκολες συνεργασίες και πάντα έμπαινα στη θέση του άλλου, γιατί συνήθως αυτά τα έκαναν άνθρωποι μεγαλύτεροι μου και με παρελθόν. Αντιλαμβανόμουν ότι κάτι υπήρχε και μιλάω για τρόπους που, αν εγώ ήμουν στη θέση τους, δεν θα τους ακολουθούσα. Υπήρχε ένα καθεστώς αποδοχής, λέγαμε ότι «δεν πειράζει, είναι ο σκηνοθέτης και έτσι πρέπει». Θεωρούνταν περίπου κανονικό» συμπλήρωσε, ακόμα, η Δήμητρα Ματσούκα στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στον ΑΝΤ1.

Δειτε Επισης

Η Αθηναΐς Νέγκα ξαναχτυπά για το «καρφί» της στη Μαρίνα Σάττι: «Θα το ξαναέλεγα…»
#SurvivorGR: «Κλείδωσαν» τα δυο τελευταία εισιτήρια για τον ημιτελικό - H πιο άτυχη αποχώρηση
Το #AfterDark επιστρέφει στο Omega Channel, πιο αποκαλυπτικό από ποτέ, την Παρασκευή 21 Ιουνίου στις 23:25
Mahmood: «Ένιωσα καταπληκτικά, γιατί είναι η πρώτη διάκριση που λαμβάνω στην Ελλάδα. Αγαπώ την χώρα»
H on stage μπηχτή της Αθηναΐδας Νέγκα στην Μαρίνα Σάττι και η δικαιολογία μετά τον σάλο
Σοκαρισμένος ο Χρήστος Φερεντίνος με παίκτρια: «Με έβγαλαν από το πορτ μπαγκάζ, έχασα τις αισθήσεις μου»
#MadVMA 2024: Τα φαντασμαγορικά live act, οι ανατρεπτικές συνεργασίες, oι συγκινητικές βραβεύσεις & ο Mahmood!
#SurvivorGR: Ο τελευταίος ομαδικός αγώνας της χρονιάς και η νίκη του τελευταίου επάθλου επικοινωνίας
#MadVMA 2024: Απόψε η μεγάλη γιορτή της μουσικής – Οι υποψήφιοι και οι εκπλήξεις
Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Λιανoύ μετά την επιστροφή από τον Άγιο Δομίνικο