Σμαράγδα Καρύδη: «Είχα δυο εαυτούς. Έκανα αγώνα. Νομίζουν ότι είμαι σνομπ, ενώ εγώ νιώθω φόβο & τρόμο»

«Eίχα κάνει μηνύσεις σε περιοδικά, που τις κέρδισα, υπήρχαν άνθρωποι και εκδότες από πίσω, τώρα στα social που να κάνω μήνυση, στο κουνελάκι;»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Για τον ρόλο της Ντάλιας στο «Παρά 5» αλλά και τον αγώνα που έκανε μέχρι να μπορέσει να «ξεκλειδώσει» τον εαυτό της, μίλησε η Σμαράγδα Καρύδη στη διαδικτυακή εκπομπή της Zoe Pre, «Κρίμα».

«Ο τελευταίος άνθρωπος που θέλανε για τον ρόλο της Ντάλιας ήμουν εγώ… Δε με θέλανε καθόλου γιατί ο Μιχάλης Μαρίνος πίστευε ότι είμαι πάρα πολύ σοβαρό άτομο και ότι θα διαβάζω διάφορα βιβλία στα γυρίσματα. Δε ξέρω πως του είχε καρφωθεί αυτό. Ότι εγώ θα είμαι σοβαρή στα γυρίσματα, σαν αυτές τις παλιές δασκάλες και θα διαβάζω διάφορα βιβλία, και δε θα έχει πλάκα. Τελικά κάποια στιγμή φτάσαμε σε εμένα, και λύθηκε πολύ γρήγορα αυτή η παρεξήγηση με τα βιβλία. Πολύ γρήγορα κατάλαβαν ότι το πρόσωπο αυτό είναι πολύ γελοίο και όχι σοβαρό. Μου την είπαν μετά αυτή την ιστορία» είπε η Σμαράγδα Καρύδη για την περίοδο του «Παρά 5».

«Σαν παιδί ήμουν πολύ ντροπαλή. Τραγική. Είχα δυο εαυτούς. Έναν πάρα πολύ εξωστρεφή εαυτό που έκανε αηδίες όταν ένιωθε οικειότητα και όταν έπρεπε να αναλάβω ευθύνες ήμουν πολύ εσωστρεφής. Ένιωθα έναν τρόμο… Έκανα τεράστιο αγώνα για να εκτεθώ. Στη σχολή έλυσα πολλά προβλήματα, αλλά και μετά τη σχολή, μου πήρε πολύ χρόνο μέχρι να δείξω αυτό που είμαι… Έχω παρεξηγηθεί με πάρα πολύ κόσμο γιατί νομίζουν ότι είμαι σνομπ, ενώ εγώ νιώθω φόβο, και τρόμο…

Πρώτη μέρα στη σχολή, εγώ χάλια, δεν έχω κοιμηθεί όλο το βράδυ από το άγχος, σκεφτόμουν ότι θα πάω και θα με κοιτάνε όλοι, και πρέπει να κάνω κάτι να τους τρομάξω. Πάω, ανοίγω την πόρτα απότομα, ανάβω κι ένα τσιγάρο – με πολύ ύφος – και γυρνάνε όλοι και με κοιτάνε. Αντιπαθέστατη. Αυτά τα παιδιά, ήταν κανονικά. Εγώ ήμουν τόσο φοβισμένη αλλά να μη το δουν αυτοί γιατί θεωρούσα ότι αν το καταλάβουν θα το δω στα μάτια τους και θα γίνω χειρότερα…» αποκάλυψε σε άλλο σημείο η ηθοποιός.

«Έχουν γραφτεί πολλά πράγματα για μένα που δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Γίνεται μάλλον γιατί δεν έχουν τι να γράψουν, γιατί έχουν πολλή άδεια σελίδα. Παλιά υπήρχαν πάρα πολλά περιοδικά που γράφονταν τόσο… και ανώνυμα. Επίσης, τώρα υπάρχουν και τα social. Εκεί κι αν μπορείς να γράψεις ό,τι θες ανώνυμα.

Παλιά είχα κάνει κάποιες μηνύσεις σε περιοδικά, που τις κέρδισα, υπήρχαν άνθρωποι και εκδότες από πίσω, τώρα στα social που να κάνω μήνυση, στο κουνελάκι; Επίσης, επειδή θέλω να με προστατεύω, πολλά αποφεύγω να τα διαβάζω, βάζω λίγο φίλτρο σε αυτό, ξέρω ότι θα με πειράξει γι’ αυτό προβλέπω και δεν τα διαβάζω» είπε ακόμα η Σμαράγδα Καρύδη. 

Δειτε Επισης

Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Αργυρού για το νησί μας: «Κύπρος πατρίδα μου γλυκιά - 20/07-/1974 - Δεν Ξεχνώ»
Η ανάρτηση της Αφροδίτης Γραμμέλη για την απώλεια του πατέρα της: «Σήμερα δεν ακούγεται τίποτα»
Λάκης Λαζόπουλος: «Δεν είναι ο κόσμος τόσο χυδαίος. Δεν γίνεται να υπάρχουν τόσοι βόθροι»
«Μάλε βράσε» Έλενας Ακρίτα με Ελεονώρα Μελέτη για μία ανάρτηση που δεν έγινε ποτέ & η δημόσια παραδοχή της
Η Ευρυδίκη συγκλονίζει με την σπαρακτική ερμηνεία της, στο νέο της συνταρακτικό τραγούδι της, για την Κύπρο
Η συγκινητική ανάρτηση της Άννας Βίσση για τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο
Οι αναρτήσεις της κόρης του Τόλη Βοσκόπουλου, Μαρίας για τα τρία χρόνια από τον θάνατό του πατερα της
Σπύρος Μπιμπίλας για Αλέξη Κούγια: «Δεν θα πέσω στο επίπεδό του. Περιμένω διακαστική απόφαση τον Οκτώβριο»
Τα βίντεο και οι φωτογραφίες της Carla Bruni και του Nicola Sarkozy από τις διακοπές στην Ελλάδα
Παντρεύονται Θανάσης Τσαλταμπάσης και Αγοραστή Αρβανίτη