Η Shannen Doherty προετοιμάζεται για τον θάνατό της – Χαρίζει όλα της τα πράγματα

Να πουλήσει ή να χαρίσει τα πράγματά της αποφάσισε η Shannen Doherty, η οποία πάσχει από καρκίνο του μαστού στο τέταρτο στάδιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Όπως η ίδια εξομολογήθηκε, ο λόγος που την έκανε να πάρει αυτή την απόφαση, ήταν προκειμένου να κάνει πιο εύκολα τα πράγματα για τη μητέρα της, σε περίπτωση που τα πράγματα με την υγεία της δεν εξελιχθούν καλά και πεθάνει.

«Η προτεραιότητά μου αυτή τη στιγμή είναι η μαμά μου», δήλωσε η ηθοποιός κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της Δευτέρας του podcast «Let’s Be Clear». «Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο για εκείνη αν πεθάνω πριν από εκείνη».

Και συνέχισε: «Επειδή θα είναι τόσο δύσκολο για εκείνη, θέλω άλλα πράγματα να είναι πολύ πιο εύκολα. Δεν θέλω να έχει ένα σωρό πράγματα να αντιμετωπίσει. Δεν θέλω να έχει τέσσερις αποθήκες γεμάτες με έπιπλα».

Πρόσφατα, η ηθοποιός βρέθηκε στο σπίτι της στο Τένεσι για να μαζέψει τα πράγματά της και να τα δωρίσει ή να τα χαρίσει, εγκαταλείποντας παράλληλα το όνειρο που είχε, να μπορεί μια μέρα να ζει στο κτήμα και να φροντίζει άλογα.

«Ήμασταν λοιπόν στο Τενεσί και πακέταρα τα πράγματα εκεί», συνέχισε. «Ήταν πραγματικά δύσκολο και πραγματικά συναισθηματικό, επειδή – σε κάποιο βαθμό – ένιωθα ότι εγκατέλειπα αυτό το όνειρο να χτίσω αυτό το κτήμα και να έχω ένα σπίτι για μένα και ένα σπίτι για τη μητέρα μου και στη συνέχεια να επεκτείνω τον στάβλο».

Η Shannen Doherty πρόσθεσε ότι σχεδίαζε να κατασκευάσει ένα καταφύγιο για άλογα που εγκαταλείφθηκαν από τους ιδιοκτήτες τους επειδή ήταν πολύ μεγάλα σε ηλικία ή επειδή ήταν σε κακή κατάσταση.

Η ηθοποιός εξήγησε ότι το να αφήσει πίσω της το ακίνητο και άλλα υπάρχοντα βοηθάει «να αφήσει πίσω της μια πιο καθαρή, πιο εύκολη μετάβαση» για την οικογένειά της.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία, η Shannen Doherty έμαθε ότι τα υπάρχοντά της δεν της δίνουν τόση χαρά όσο το να δημιουργεί αναμνήσεις με τη μαμά της και τους αγαπημένους της.

«Μου επιτρέπει να κάνω περισσότερα ταξίδια, επειδή βγάζω χρήματα, τα πουλάω», συνέχισε. «Τότε μπορώ να φτιάχνω διαφορετικές αναμνήσεις και φτιάχνω αναμνήσεις με τους ανθρώπους που αγαπώ. Μπορώ να πηγαίνω τη μαμά μου διακοπές επειδή έχω όλα αυτά τα έξτρα χρήματα διαθέσιμα και δεν αντλώ από τα χρήματα που υπάρχουν στην περιουσία μου, τα οποία θα διασφαλίσουν ότι όλοι στη ζωή μου θα είναι τακτοποιημένοι όταν πεθάνω».

Δειτε Επισης

Τι απαντά ο Ρέμος για τη δέσμευση της περιουσίας του-«Δεν έχω φοροδιαφύγει, δεν με κάλεσαν για εξηγήσεις»
Σοκάρει o Γιάννης Στάνκογλου: «Tο παιδί δεν ήταν ούτε ενάμιση έτους και το κοπανούσε με βέργα!»
Φαίη Σκορδά για την σχέση της με τον Γιώργο Μπαρμπαλιά: «Σώνει και ντε ότι είμαι με κάποιον, δεν είμαι»
Γιώργος Περρής: «Το ότι μίλησα ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά μου, ήταν μία πολιτική κίνηση»
Αυτός είναι ο γοητευτικός επιχειρηματίας που έκλεψε την καρδιά της Κατερίνας Καινούργιου - Η κοινή φωτό
Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Περνάω πολύ δύσκολα λόγω των κιλών. Είχα τάσεις αυτοχειρίας με τα χάπια»
Γιώργος Παπακώστας: «Όταν ήρθε η ώρα που καταστραφήκαμε οικονομικά, ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω»
Η τρυφερή αγκαλιά της κόρης του Στέλιου Ρόκκου: «Έχω ένα όπλο, ένα φτυάρι και ένα άλλοθι για τα παιδιά μου»
Η Έφη Θώδη από το…«γατοξέρασμα» του Ζαριού στην σκηνή με τη Μαρίνα Σάττι
Οι τρυφερές ευχές της Νόνης Δούνια για τα γενέθλια της 19χρονης κόρης της: «Βλέπω μια γυναίκα που θαυμάζω»