Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»

«Χυδαίο να με αποκαλείς Αλίκη στο ναυτικό, αλλά θεωρώ πιο χυδαίο το να πάω να κάνω κολονοσκόπηση. Από τέτοια αρσενικά, δεν πάει μπροστά ούτε η θρησκεία, ούτε η οικογένεια όλων των ακροδεξιών» - Ο Γιώργος Λιάγκας πέταξε εκτός αέρα τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ: «Αφορήστε με κιόλας παπά μου! Ντροπή σας! Πηγαίνετε στον Βελόπουλο να κάνετε εκπομπές μαζί!»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Απάντηση στους χαρακτηρισμούς του Κυριάκου Βελόπουλου στο ραδιόφωνο #Focus, ο οποίος άνοιξε γι’ ακόμα μία φορά πυρ εναντίον του, έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας στο #ToPrwino.

Ο παρουσιαστής είπε ότι οι αναφορές περί Αλίκης στο ναυτικό και κολονοσκόπησης είναι χυδαίες.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Το τελευταίο διάστημα γίνεται ένα άτυπο ping pong χωρίς την θέλησή μου. Τη μία ημέρα παίζουμε στο ραδιόφωνο και την άλλη μέρα, σχολιάζουμε αυτά που είπε για εμάς ο κ. Βελόπουλος. Μετά λέει στη Βουλή κάτι, το σχολιάζουμε μετά εμείς. Εγώ δέχομαι την κριτική και είμαι από τους ανθρώπους που όλα αυτά τα χρόνια έχω δεχτεί κριτική και εν πολλοίς άδικη κριτική. Χθες, Κυριάκο ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χαρακτηρίζω όμως χυδαιότητα και χυδαίες τις χθεσινές σου αναφορές.

Δε μπορείς να αποκαλείς έναν άνθρωπο, πατέρα 2 παιδιών ότι είναι η Αλίκη στο ναυτικό επειδή χθες φόρεσα μαρινιέρα που είναι κάτι που φορούν πάρα πολλοί. Αν εσύ με φαντασιώνεσαι όπως θες να με δεις, τουλάχιστον μην το λες δημόσια γιατί είναι υποτιμητικό και χυδαίο. Επίσης, επειδή αναρωτήθηκες πόσους ομοφυλόφιλους έχουμε στην εκπομπή, θα σου πω ότι δεν τους μετράω. Έχουμε όμως και είναι κάποιοι που μου το λένε. Από την άλλη, θέλω να σου πω ότι δεν προσλαμβάνω αλλά συναινώ προφανώς. Αλλά για εμένα δεν είναι κριτήριο το αν κάποιος είναι ομοφύλοφιλος».

«Θεωρώ χυδαία την αναφορά στην Αλίκη αλλά θεωρώ πιο χυδαία την αναφορά στο να πάω να κάνω κολονοσκόπηση. Από τέτοια αρσενικά, δεν πάει μπροστά ούτε η θρησκεία, ούτε η οικογένεια όλων των ακροδεξιών σε αυτές τις εκλογές» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Τι δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης σημείωσε για τον Γιώργο Λιάγκα στο ραδιόφωνο: «Ο κύριος Λιάγκας ντύθηκε σαν την Αλίκη στο ναυτικό, με το ριγέ και το σακάκι. Ωραίο ντύσιμο για Πάρο, Νάξο κι Αμοργό. Γιατί δεν πας με τον Κασσελάκη ρε Λιάγκα να πάτε ένα ταξιδάκι μαζί; Να σε δω μπάτλερ του Κασσελάκη και τι στον κόσμο… Ή όχι μούτσος! Ο Λιάγκας κάνει μόνος του απογραφές και βγάζει ό,τι θέλει. Είναι 10 άτομα πάνελ εκεί μαζί και ο Περρής. Οι 2-3 θα ‘ ναι ομοφυλόφιλοι. Για ψαχτείτε μεταξύ σας… Αν δε μπορείτε, μία κολονοσκόπηση βοηθάει {…} Με ρωτάνε γιατί δεν πάω στον Λιάγκα, τι να πάω να κάνω; Ξέρει να κάνει τη δουλειά του. Αλλά μεταξύ σιλικόνης στήθους και μπουτιού, τι δουλειά έχω εγώ;».

Λίγο αργότερα έγινε χαλασμός στον αέρα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1!

Ο Γιώργος Λιάγκας βγήκε από τα ρούχα του με τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ, ο οποίος απέφυγε να καταδικάσει το χαστούκι που δέχθηκε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Αγγελική Δεληκάρη, σε ναό στην Καβάλα.

Στο φινάλε της κουβέντας τους, ο Γιώργος Λιάγκας εξοργισμένος με αυτά που άκουγε, είπε: «Ο άνθρωπος δεν χτυπάει πατέρα Σεραφείμ. Με θλίβει το γεγονός ότι ως ιερέας, ένας πατέρας που διδάσκει αγάπη, δεν βρίσκει το θάρρος να καταδικάσει μια πράξη βίας! Με θλίβει»!

«Βρίσκω πάρα πολύ εύκολα το θάρρος να σας καταδικάσω γιατί καλλιεργείτε τον διχασμό. Σας καταδικάζω κύριε Λιάγκα γιατί καλλιεργείτε τον διχασμό. Σας καταδικάζω κι εσάς και τους συνεργάτες σας», απάντησε ο Αρχιμανδρίτης.

Εκείνη τη στιγμή, ο Γιώργος Λιάγκας βγήκε από τα ρούχα του και είπε φωνάζοντας: «Η καταδίκη από παπά σας εσάς είναι τιμή μου! Με τιμά! Αφορήστε με κιόλας παπά μου! Ντροπή σας! Πηγαίνετε στον Βελόπουλο να κάνετε εκπομπές μαζί! Ντροπή σας! Πάρτε τον! Πάρτε τον τέλος! Πάρτε τον»!

Δειτε Επισης

Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor