Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες

«Η δικιά μας βεντέτα έληξε σύντομα. Ήταν λίγο αντίποινα και οι απόγονοι των οικογενειών το έληξαν σύντομα. Από τη μεριά του παππού μου ήταν από ατύχημα. Η μαμά μου έζησε δύσκολα πράγματα που τη σημάδεψαν!»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Καλεσμένη στην εκπομπή, #The2NightShow, βρέθηκε η Νεκταρία Γιαννουδάκη. Η ηθοποιός από την σειρά #Ψυχοκόρες μίλησε για τα παιδικά της χρόνια στην Κρήτη, την αυστηρή οικογένεια και για το μεγάλο όνειρό της, την υποκριτική - Γιατί αποχώρησε από τη σειρά #Sasmo;

«Μεγαλώνω στην Κρήτη. Η οικογένειά μου ήταν αυστηρή. Μοναχοκόρη και δύο αδέλφια. Δεν έπρεπε να περάσω σε κάποιο Πανεπιστήμιο στο Ρέθυμνο. Κι αποφάσισα να έρθω στην Αθήνα. Οι γονείς μου ήταν λαϊκοί άνθρωποι από χρονιά της Κισάμου, υπέροχοι και οι δύο. Δεν ήθελαν να γίνω ηθοποιός. Το όνειρό τους ήταν ότι αφού πέρασα Γαλλική Φιλολογία, να την τελειώσω και να ανοίξω φροντιστήριο γαλλικών στην Κρήτη. Από ένα σημείο και μετά το πήραν απόφαση. Τους ανακοίνωσα ότι θα γίνω ηθοποιός στο δεύτερο έτος της δραματικής. Το πήραν λίγο κατάκαρδα, το μετέφεραν διαφορετικά στον παππού μου γιατί ήταν πιο αυστηρός και μου είχε αδυναμία. Του είπαν ότι πάω σε σχολή δημοσιογραφίας. Έπρεπε να παλέψω και να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Φοβόντουσαν μην γίνω εξώλης και προώλης!»

«Τα πρώτα χρόνια στην Αθήνα είναι να βγω και να διασκεδάσω όσο δεν τα είχα καταφέρει στα Χάνια λόγω των αυστηρών γονιών. Πέρασα ωραία. Ήμουν καλή μαθήτρια στη δραματική σχολή αλλά ήμουν κάκιστη φοιτήτρια στη Γαλλική Φιλολογία. Το 13 είναι το αγαπημένο μου χρόνια! Γεννήθηκα ανάποδα οπότε σε εμένα λειτουργούν αντίστροφα. Δεν μου αρέσει να έχω εκκρεμότητες και πήρα το πτυχίο μετά από 13 χρόνια».

«Δεν μου χαρίστηκε τίποτα στη δουλειά μου. Πολλές φορές σκέφτηκα να τα παρατήσω. Από απορρίψεις, δυσκολίες. Στα δικά μου ωραία χρόνια ξέσπασε η κρίση, λιγόστεψαν οι δουλειές, πιο κλειστές οντισιόν! Μου αρέσει να είμαι μαθήτρια και μπορεί να έκανα κι άλλη σχολή. Οι γονείς μου με στήριξαν πολύ ως φοιτήτρια γαλλικής φιλολογίας. Θεώρησα για όλα αυτά τα χρήματα που μου έστελναν, το λιγότερο που μπορούσα να κάνω είναι να τους πάω το πτυχίο.

Όσον αφορά στον λόγο που αποχώρησε από τη δημοφιlή σειρά «Σασμός» του Alpha, η ηθοποιός αποκάλυψε: 

Ήμουν στον Σασμό και έκανα τη μαμά της Ευγενίας Σαμαρά. Δεν ήταν γραμμένο το τέλος μου, ζει και βασιλεύει. Όταν μου ήρθε η πρόταση για τις Ψυχοκόρες δεν ήταν σίγουρο ότι θα ήταν ο Σασμός τρίτη χρονιά και αν η οικογένειά μου θα είχε συνέχεια. Μιλώντας με τον κ. Καραγιάννη μου είπε ότι δεν έχει απάντηση εκείνη τη στιγμή. Δεν μπορούσα να το στηρίξω γιατί ήταν 10 ώρες κάθε μέρα οι Ψυχοκόρες για αρκετό καιρό. Ο Πυγμαλίων μπήκε στον Σασμό αφού ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα από τις Ψυχοκόρες».

«Μέσα στην καραντίνα που κοιτούσαμε όλοι οι ηθοποιοί το ταβάνι είχε γίνει κάτι σαν βεντέτα στην Κρήτη. Είχα βρει εγκληματολόγο και είχα σκεφτεί να κάνω μια παράσταση με το όνομα Σασμός. Και λίγους μήνες μετά βλέπω ανακοίνωση που θα βγει μια σειρά με το όνομα Σασμός. Ήταν καρμικό! Και εγώ μέσα στην απραξία έστειλα ένα βιογραφικό. Δεν ήξερα ότι θα βρω ρόλο στον Σασμό. Στο κάστινγκ πήγα με ένα μαύρο τσεμπέρι. Δεν ήξερα ότι θα κάνω μια αστή και χωρίς να μιλάω κρητικά.

Η δικιά μας βεντέτα έληξε σύντομα. Ήταν λίγο αντίποινα και οι απόγονοι των οικογενειών το έληξαν σύντομα. Από τη μεριά του παππού μου ήταν από ατύχημα. Η μαμά μου έζησε δύσκολα πράγματα που τη σημάδεψαν!».

Oι Ψυχοκόρες

«Στις ασπρόμαυρες ταινίες βλέπαμε τις υπηρετριούλες χαρούμενες, σέξι, να την λένε στα αφεντικά τους. Καμία σχέση με την πραγματικότητα! Η Πέννυ Φυλακτάκη και ο Βαγγέλης Νάσης στηρίζονται σε αληθινά γεγονότα. Θα γίνουν πολλές ανατροπές. Μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο που διαβάζαμε δεν το πιστεύαμε. Η Αρχοντούλα είναι στους Κοτρώτσηδες, σε δύο πολύ ιδιαίτερα αφεντικά που ο ψυχισμός τους είναι ιδιότροπος. Δείχνει να μην φοβάται, τη δένει ένα μεγάλο μυστικό με τη Νέλλα.

Γνωρίζοντας πόσο βίαιοι μπορούν να γίνουν τα αφεντικά της, γίνεται θύτης. Προκειμένου να προλάβω και να προστατέψω θα είμαι εγώ αυστηρή γιατί η σκληρότητα δεν έχει επιστροφή. Όσο περνάει ο καιρός δένομαι με τις Ψυχοκόρες. Πιο πολύ λειτουργώ προστατευτικά παρά αυστηρή. Η Αρχοντούλα καταλαβαίνει για τους βιασμούς που γίνονται στο σπίτι. Έχει περάσει πολύ δύσκολα, της έχει φερθεί δύσκολα η οικογένειά της αλλά δεν βιάστηκε.

Φαινομενικά φαίνεται ότι η μία θα καλοπεράσει ή δεν θα είναι δύσκολα τα πράγματα, τελικά είναι δύσκολα αλλά από άλλη διαδρομή!».

Δειτε Επισης

Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor