Ξεκίνησε σταδιακά η προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα - Τι αποκάλυψε η σύζυγός του;

Στην εντατική παραμένει ο Δημήτρης Κόκοτας, στο νοσοκομείο Γεννηματάς, δίνοντας σκληρή μάχη για τη ζωή του - Πώς εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Οι γιατροί κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να τον επαναφέρουν και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να πραγματοποιηθεί ακόμα μία προσπάθεια αποσωλήνωσής τους.

«Δεν έχει αλλάξει κάτι προς παρόν ως προς την κατάσταση του Δημήτρη, περιμένουμε με υπομονή κι εμείς μαζί με τους γιατρούς, οι οποίοι λένε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή», δήλωσε αρχικά η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα, Κατερίνα.

Για το αν έχει γίνει κάποια προσπάθεια αποσωλήνωσης, απάντησε: «Όχι, δεν έχει γίνει ολοκληρωμένα μέχρι στιγμής. Είχε γίνει προσπάθεια τις προηγούμενες εβδομάδες, αλλά δεν ολοκληρώθηκε»

Για το πώς είναι η ψυχολογία της, τόνισε: «Δεν μπορώ να σας περιγράψω την ψυχολογία μου, προσπαθώ να βάλω τη λογική μπροστά αλλά κάποιες φορές το συναίσθημα δεν με αφήνει. Προσπαθώ όμως γιατί έτσι πρέπει και για το παιδί και για τον Δημήτρη. Αν εγώ πέσω, διαλύθηκαν όλα».

Για το τι τους λένε οι γιατροί και να είναι αισιόδοξοι, απάντησε: «Οι γιατροί μας ενημερώνουν μέρα με τη μέρα, ούτε προβλέψεις μπορούν να κάνουν. Σε γενικές γραμμές μας λένε ότι κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και αντιδρά διαφορετικά και ότι οι ασθενείς σε τέτοιες περιπτώσεις θεραπεύονται με τον ύπνο και την καταστολή, αλλά ο κάθε ασθενής έχει τους δικούς του χρόνους. Δεν μπορεί να γίνει καμία πρόβλεψη από τους γιατρούς. Οι εξετάσεις που είχαν γίνει, όπως και οι αξονικές, μας είχαν πει ότι είναι καθαρές, αλλά μέχρι εκεί, δεν μας έχουν πει κάτι παραπάνω».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Θάνου Βάγιου στο #ToPrwino, αυτήν την ώρα, οι γιατροί κάνουν προσπάθειες αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα.

«Η συγκεκριμένη διαδικασία αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη, με όλη την απαραίτητη προσοχή και λεπτότητα. Γίνεται μία σταδιακή προσπάθεια αφύπνισής του ώστε τα αμέσως τα επόμενα 24ωρα να έχουμε μία εικόνα για τη γενικότερη κατάστασή του» είπε ο δημοσιογράφος στον ΑΝΤ1.

Δειτε Επισης

Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δεν έχω αυτί, το πτερύγιο έχει απανθρακωθεί και ψάχνω λύση στο εξωτερικό