Μαγγίρα, Βερύκιος, Πατέρα, Πούμπουρας, Ζαρίφη, Χατζηδημητρίου κ.α. ψέλνουν... της Μενεγάκη το ανάγνωσμα

Ελένη Μενεγάκη: Ποια είναι τα σενάρια για τα επόμενα τηλεοπτικά βήματά της - Θα συνεργαστεί με τον Ατζούν Ιλιτζαλί ή θα επιστρέψει στο κανάλι που την ανέδειξε, τον ΑΝΤ1;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Ελένη Μενεγάκη δεν σχεδιάζει μόνο τι θα κάνει την επόμενη σεζόν στην τηλεόραση και σε ποιο κανάλι θα την δούμε, αλλά ήδη προγραμματίζει τις καλοκαιρινές διακοπές της.

Η παρουσιάστρια ανυπομονεί να ολοκληρωθεί η τηλεοπτική σεζόν και να ξεκινήσει τις εξορμήσεις της.

Φυσικά ένα μήνα θα ξεκουραστεί στον επίγειο παράδεισό της, τα Άχλα της Άνδρου και στη συνέχεια θα κάνει tour με το σκάφος της στα ελληνικά νησιά με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της.

Όσο για τα μέρη που θέλει να επισκεφτεί όπως ανέφερε σε μία από τις εκπομπές της είναι η Πάρος και η Αντίπαρος, στην Τήνο πηγαίνει κάθε χρόνο, ενώ ένα από τα αγαπημένα της μέρη στο Ιόνιο είναι το Μεγανήσι.

Ελένη Μενεγάκη: Ποια είναι τα σενάρια για τα επόμενα τηλεοπτικά βήματά της - Θα συνεργαστεί με τον Ατζούν Ιλιτζαλί ή θα επιστρέψει στο κανάλι που την ανέδειξε, τον ΑΝΤ1;

Η Μπέττυ Μαγγίρα παραχώρησε συνέντευξη στo #HappyDay, η οποία προβλήθηκε σήμερα.

Η παρουσιάστρια απάντησε σε ό, τι κι αν ρωτήθηκε ενώ, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην Ελένη Μενεγάκη και το τέλος της από το Mega.

«Φαντάζομαι ότι μετά το Πάσχα θα ξεκινήσουμε τις συζητήσεις. Οι σχέσεις μου με τον σταθμό είναι πάρα πολύ καλές. Δεν ξέρουμε γενικά τι ισχύει, μέχρι να τεθεί το θέμα στο τραπέζι με το κανάλι. Τη βραδινή ζώνη πάντα την αγαπούσα. Αν υπάρχει φορμάτ, όπως το YFSF, που θεωρώ ότι μου ταιριάζει, βεβαίως θα ανταποκριθώ στο κάλεσμα του καναλιού να παρουσιάσω κάτι τέτοιο, γιατί μου αρέσει», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Και συνέχισε:: «Το “TV Stars παρουσιάστε” δεν είχε τόσο απήχηση τότε. Δεν είναι εύκολο να γίνει αρεστό ένα τέτοιο πρότζεκτ. Η Ελένη Μενεγάκη είναι σκληρή διαπραγματεύτρια και καλά κάνει γιατί είναι ένα brand name της ελληνικής τηλεόρασης. Η τελευταία σταρ... Από το 1996 έχω κάνει τόσα διαφορετικά πράγματα στην τηλεόραση που δεν μου έδωσαν ταυτότητα. Θα κυνηγήσω αυτά που πιστεύω ότι μου πάνε και θα είναι για το καλό μου».

maggira

Για την αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα από τον ΣΥΡΙΖΑ, με απόφαση Κασσελάκη, αλλά και την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το Mega, μίλησε ο Δήμος Βερύκιος στην κάμερα του #PrwinoSousou

«Αυτή είναι η αλήθεια, όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες. Ο καθένας στο είδος του. Ο Δημήτρης ο Παπανώτας το είδος του δεν είναι η πολιτική», δήλωσε αρχικά ο δημοσιογράφος και συνέχισε:

«Ο Δημητράκης, τόσο καλό παιδί, δεν ξέρει από πολιτικό παρασκήνιο και του το έλεγα. Του έλεγα “παιδί μου, τι πας να ανακατευτείς; Μια χαρά περνάς, είσαι καλοζωισμένος, δεν ανακατεύτηκες ποτέ με την πολιτική ίντριγκα, θα σε φάνε οι κότες… ” και δυστυχώς τον έφαγαν πριν πέσει με τα πίτουρα στο κοτέτσι».

«Δεν τον ήθελαν τον Παπανώτα στο ψηφοδέλτιο. Η νέα προσπάθεια που κάνει ο Κασσελάκης ήθελε πιο φρέσκα, πιο νέα πρόσωπα και ίσως πιο απολιτίκ», εξήγησε.

Σε ερώτηση για την Ελένη Μενεγάκη και την αποχώρησή της από το Mega, απάντησε: «Εγώ το μόνο που ξέρω είναι αυτό που ξέρει ο κόσμος, ότι η Ελένη Μενεγάκη είναι μία μπαρουτοκαπνισμένη φρεγάτα, που έχει κάνει αρκετά μίλια στον ωκεανό της ελληνικής τηλεόρασης».

«Η Ελένη υπήρξε μία καλοπληρωμένη σταρ της ελληνικής τηλεόρασης, μία businesswoman που έκανε πάντα σκληρές διαπραγματεύσεις για το τηλεοπτικό και το εμπορικό της προϊόν, που έφερνε εισόδημα και στην ίδια και στο κανάλι», πρόσθεσε για να καταλήξει:

«Η Ελένη είναι μία πολύ σκληρή διαπραγματεύτρια. Διαπραγματεύεται πολύ σκληρά το τομάρι της που λέει και ο λαός».

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Λίτσα Πατέρα και μίλησε για όλους και για όλα.

Η γνωστή αστρολόγος μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το «τέλος» της Ελένης Μενεγάκη από το Mega αλλά και το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά.

«Είναι φυσικό την περίοδο αυτή να γίνονται αυτές οι αλλαγές. Χρόνια τώρα γίνονται, άλλοτε γιατί θέλει ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος και άλλοτε γιατί θέλουν τα κανάλια. Μέχρι τις 25 Απριλίου δεν πρέπει να πάρουν καμία απόφαση, γιατί μέχρι τότε θα κρατήσει ο Ανάδρομος», είπε αρχικά η Λίτσα Πατέρα. 

Σχετικά με το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον ΑΝΤ1 η Ελένη Μενεγάκη, η Λίτσα Πατέρα απάντησε: «Η Ελένη είναι στο αίμα μου, έχουμε ζήσει πολλές στιγμές μαζί και είναι και πάρα πολύ άξιο πλάσμα, τα έχει όλα. Δεν μπορώ να γνωρίζω τις διαπραγματεύσεις της που κάνει σχετικά με το συμβόλαιό της, αλλά έχει πείρα και αξία». 

Τον Σάββα Πούμπουρα συνάντησε η κάμερα του #PrwinoSousou στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Ο παρουσιαστής επέστρεψε από την Κρήτη όπου είχε ταξιδέψει και ρωτήθηκε για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το Mega, στο τέλος της σεζόν.

«Δεν με απασχολεί καθόλου, να είστε καλά παιδιά», απάντησε και αποχώρησε με γοργό βήμα, χωρίς να συνεχίσει να απαντά σε ερωτήσεις σχετικά με το θέμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυο τους είχαν συνεργαστεί για δύο σεζόν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega, με το τέλος της συνεργασίας τους να μην είναι το καλύτερο δύνατόν, καθώς οι φήμες ανέφεραν ότι υπήρχαν «σύννεφα» ανάμεσά τους.

Για την πρώτη τηλεοπτική συνάντηση ανάμεσα στον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον Κωνσταντίνο Βασάλο στην #ΟδόΖαρίφη, μίλησε η Κατερίνα Ζαρίφη, ενώ στη συνέχεια μίλησε για το «τέλος» της Ελένης Μενεγάκη από το Mega.

«Ήταν από τις πιο ωραίες μας στιγμές φέτος, η συνύπαρξη Αλεξάνδρου – Βασάλου. Είχα φέρει και λάσπες και μαγιό, γάντια του μποξ, αλλά τελικά αγαπιούνται τα ντούκια. Το ήξερα ότι τα παιδιά έχουν καλή σχέση. Είναι αυτό που θα ακούσεις ένα σχόλιο, θα σου μεταφερθεί κάτι. Εμένα με ενδιαφέρει ότι και οι δύο είναι καλά μεταξύ τους και γίναμε μια τέτοια εκπομπή, “Πάμε πακέτο”», σχολίασε αρχικά η παρουσιάστρια.

Αναφορικά με την Ελένη Μενεγάκη και την αποχώρησή της από το Mega, απάντησε: «Εμείς συνεργαστήκαμε με την Ελένη Μενεγάκη 12 χρόνια. Είναι μία σχέση ζωής που έχω μαζί της, τη λατρεύω. Θεωρώ ότι έχει ακόμα τηλεοπτικό ψωμί η Ελένη και φαίνεται στο πόσο πολύ απασχόλησε η είδηση της αποχώρησής της. Είναι ένας άνθρωπος που απασχολεί, αυτό και μόνο δείχνει ότι ο κόσμος τον ενδιαφέρει η Ελένη Μενεγάκη. Κανείς δεν ξέρει τι θα κάνει, μόνο εκείνη ξέρει.

Η κάθε απόφαση που θα πάρει θα είναι σωστή αν την κάνει ευτυχισμένη. Αυτή η δουλειά θέλει χαρά, θέλει κέφι, αυτό το κέφι από αυτήν το έμαθα και το πώς πρέπει όταν βγαίνουμε στο γυαλί να τα αφήνουν όλα πίσω και να είμαστε στην πιο καλή ή στην πιο αληθινή μας έκφανση. Είμαι υπέρ της απόφασης που θα την κάνει πιο ευτυχισμένη. Τη θέλω στην TV».

Η προκάτοχος της Ελένης Μενεγάκη στον #ΠρωινόΚαφέ του ΑΝΤ1, Πόπη Χατζηδημητρίου, μίλησε για την απόφαση της παρουσιάστριας να αποχωρήσει από το Mega.

«Ένας άνθρωπος στην τηλεόραση, όπως η Ελένη, έχει την πολυτέλεια – και όλοι θα πρέπει να το κάνουμε – να πάρει μία απόσταση όταν κάτι στη δουλειά μας, δεν μας πάει καλά. Δεν έχει η Ελένη ανασφάλεια να πάρει μια απόσταση, τον χρόνο της και τον χώρο της για να δει ποιο θα είναι το επόμενό της βήμα», δήλωσε αρχικά η Πόπη Χατζηδημητρίου και συνέχισε:

«Πάντα χρειάζεται να παίρνεις μία απόσταση, όταν βλέπεις ότι θέλεις να κάνεις το επόμενό σου βήμα».

«Δεν πρέπει να βαλτώνουμε σε τίποτα, ούτε στη δουλειά, ούτε στη σχέση μας. Όταν βλέπεις ότι είσαι σε μία καμπή και πρέπει στο επόμενο βήμα, μείνει λίγο πίσω, να καθαρίσει το μυαλό σου, να πάρεις τις αποφάσεις σου και ξαναμπαίνεις. Η ζωή δεν είναι ένα. Εγώ είμαι υπέρ του να παίρνεις τις αποστάσεις σου για να κάνεις καλύτερες επιλογές».

Για το αν θα τη δούμε σε κάποιο τηλεοπτικό πρότζεκτ: «Χλωμό. Τώρα είμαι πιο του καλλιτεχνικού. Ήμουν που ήμουν, τώρα έχει φύγει η ιστορία».

Δειτε Επισης

Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor