Λύγισε το Twitter με την ιστορία της «Δέσποινας» στο #Famagusta - Η τηλεοπτική επιστροφή της Άντρης Αγαθαγγέλου

Για άλλο ένα βράδυ Κυριακής οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά #Famagusta κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Αυτή τη φορά πρωταγωνίστρια ήταν η κυρία Δέσποινα, την οποία και υποδύεται η Άντρη Αγαθαγγέλου η οποία όπως και οι προηγούμενοι πρωταγωνιστές της σειράς, συγκλόνισε με την ιστορία της και ένα δώρο γενεθλίων που είχε έρθει η ώρα να παραλάβει και να δει τι ακριβώς ήταν.

Η κυρία Δέσποινα διηγείται τη δική της ιστορία όταν πριν από πενήντα ολόκληρα χρόνια, όταν έγινε η εισβολή, ήταν έγκυος λίγων εβδομάδων. Τότε λοιπόν έχασε τον άντρα της που πήγε να πολεμήσει. Ένα δώρο γενεθλίων είχε μείνει άθικτο μέχρι τη στιγμή που η ίδια αποφάσισε να το ανοίξει μπροστά στον Μάικλ για να δει τι ακριβώς περιείχε. Το περιεχόμενό του λοιπόν ήταν ένα κασκόλ από την αγαπημένη ομάδα του άντρα της. Όταν το αντίκρισε άρχισε να κλαίει ασταμάτητα.

«Για μια στιγμή νόμιζα πως έχασα την αίσθηση της πραγματικότητας. Κοιτούσα τρομαγμένη, ήθελα να φωνάξω αλλά δεν έβγαινε η φωνή μου. Πρώτη φορά στη ζωή μου είδα κάτι τέτοιο, μόνο στις ταινίες» είπε και συνέχισε: «Πήγα στο δωμάτιο και είδα τον Θεόδουλο να ακούει ραδιόφωνο. Ήταν το μήνυμα για τους έφεδρους, να τους καλούν. Όρμησα πάνω του, παλέψαμε για λίγο, εκείνος με έσπρωξε, εγώ έπεσα πίσω και χτύπησα. Κρατούσα την κοιλιά μου όχι από πόνο αλλά από φόβο και αγωνία μην έπαθε κάτι το μωρό μου. Ο Θεόδουλος πανικοβλήθηκε. Αυτό το δώρο, από εκείνα τα γενέθλια, 50 χρόνια πριν δεν το άνοιξε ποτέ. Ήταν από τον φίλο του τον Φίλιο, πέθανε πριν από 3 χρόνια. Του ζήτησα σαν χάρη να μην μου αποκαλύψει τι έχει μέσα. Το φύλαγα! Αποφάσισα ότι ήρθε ο καιρός να μάθω τι είχε αυτό το πακέτο».

Αυτό το δώρο γενεθλίων και η πολύ συγκινητική ιστορία της κυρίας Δέσποινας έκανε το Twitter να «λυγίσει», με τα σχόλια να πέφτουν βροχή.

Δειτε Επισης

Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της Eurovision
Αυτοί είναι τέσσερις μονομάχοι που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στο Survivor
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»
Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»