Χρήστος Λούλης: «Με φλερτάρουν στα social media, μου στέλνουν αποκαλυπτικές φωτογραφίες. Γελάμε με τη Έμιλυ»

Ο Χρήστος Λούλης μίλησε για το πρώτο φιλί, το «μπλα μπλα» που δεν έχει, τα 24ώρα στο θέατρο και τις «χοντράδες» που έχει πει

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο ηθοποιός μίλησε στο #MEGAΚαλημέρα για την παιδική ηλικία του και τις σπουδές του.

«Λείπω 20 χρόνια από τον Κορυδαλλό, γυρνώντας εδώ παθαίνω σοκ με το πόσα έχουν αλλάξει. Ο φίλος και κουμπάρος του Χρήστου Λούλη αποκαλύπτει άγνωστες ιστορίες από τη ζωή τους. Με πείραζαν στο σχολείο για το επώνυμο μου και μία κοπέλα με ρωτούσε γιατί με φωνάζουν «Λούλη». Στον Κορυδαλλό έζησα τον πρώτο μου έρωτα, αλλά το πρώτο φιλί το έδωσα στην κατασκήνωση. Οι γονείς μου ήταν μετανάστες στην Αυστραλία. Έχω συγγενείς εκεί και είναι σαν δεύτερη πατρίδα μου. Ήμουν πολύ κάλος μαθητής, υπήρξα και απουσιολόγος», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε ο Χρήστος Λούλης: «Πέρασα οικονομικά στο πανεπιστήμιο του Πειραιά άλλα βαριόμουν πολύ. Οι γονείς μου ήταν υποστηρικτικοί να γίνω ηθοποιός άλλα ήθελαν πρώτα να πάρω το πτυχίο μου. Παράτησα το πανεπιστήμιο γιατί δεν μπορούσα να το συνδυάσω με τη σχολή θεάτρου. Δεν σκέφτηκα ποτέ να παρατήσω την υποκριτική, ήμουν πολύ τυχερός από την αρχή. Θυσίασα πολλά για αυτή τη δουλειά μου. Στις αρχές είχα αφοσιωθεί τόσο πολύ που δεν μιλούσα ούτε με τους γονείς μου. Παράλληλα με τη σχολή, δούλευα στο θέατρο από τις 8 το πρωί. Έχω πει και έχω κάνει «χοντράδες», δεν θέλω να βάλω φίλτρα σε αυτά που λέω», ούτε να «ψαλιδίσω» τη γλώσσα μου»

Για τα ταλέντα του υπογράμμισε πως «προτιμώ να δεχθώ διαδικτυακό κράξιμο, από το να με κοιτάω στον καθρέφτη και να μην με σέβομαι. Το ταλέντο δεν μετριέται, πρέπει να πείσεις τον άλλον ότι «το έχεις». Δεν έχω το ταλέντο με το «μπλα μπλα» γι’ αυτό δεν ξέρω αν θα έκανα κάποια τηλεοπτική εκπομπή. Η γυναίκα μου το έχει περισσότερο από έμενα να κρατάει το ενδιαφέρον της παρέας. Δεν είμαι τόσο «ζεν» όσο φαίνομαι».

Ποια είναι η γνώμη του για το φλερτ;

Όπως αποκαλύπτει ο ηθοποιός, «έχω πληγωθεί και έχω πληγώσει. Με φλερτάρουν, μέσω social media μου στέλνουν πολλές φωτογραφίες αποκαλυπτικές, άλλα δεν απαντάω. Γελάμε μαζί με τη σύζυγό μου, Έμιλυ Κολιανδρή με τις φωτογραφίες που μου στέλνουν στα social».

Δειτε Επισης

Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor