Ξαφνικός χωρισμός για τον σκηνοθέτη Γιώργο Ευαγγέλου & την ηθοποιό από τη #GiTisElias, Αντιγόνη Νεόφυτου

Ο σκηνοθέτης της σειράς #GiTisElias Γιώργος Ευαγγέλου και η Kύπρια ηθοποιός Αντιγόνη Νεόφυτου που συμμετέχει στο καστ του σήριαλ αποφάσισαν να χωρίσουν ύστερα από τέσσερα χρόνια σχέσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου, στην εφημερίδα #RealLife, ο χωρισμός είναι ακόμη νωπός ενώ οι δυο τους συγκατοικούσαν μέχρι πρότινος μαζί στην Κύπρο, όπου γίνονται και τα γυρίσματα της σειράς του Mega.

«Στις ερωτικές σκηνές εκείνος είναι πιο cool από μένα. Είμαστε μαζί σχεδόν τρία χρόνια. Ένας σύντροφος πρέπει να σε αποδεχτεί πλήρως και το αντίστροφο» ανέφερε η ηθοποιός Αντιγόνη Νεόφυτου σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Η Αντιγόνη Νεοφύτου έχει κάνει σπουδές πάνω στον χορό, ενώ έκανε τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική, μέσα από την πετυχημένη σειρά του Αντρέα Γεωργίου.

evaggeloy-neofitoy-1

Ο λόγος του χωρισμού τους δεν έχει γίνει γνωστός, ωστόσο και οι δύο έσβησαν τις κοινές φωτογραφίες τους από τα social media.

ff6b5a51-42aa-4054-ba3e-3342f5b46baa_xe

Η Αντιγόνη Νεοφύτου μίλησε σήμερα στο #PameDanai για τον ρόλο της στην #GiTisElias.

«Εγώ ετοιμαζόμουν για να πάω στο φεστιβάλ Βενετίας με τον χορό, αλλά με πηρέ τηλέφωνο ο αν Γεωργίου και μου είπε «έχουμε έναν ρόλο για σένα. Θυμάμαι το πρώτο γύρισμα για την «Γη της Ελιάς», ήταν με την Αφροδίτη Λιάντου κι από τότε γίναμε «αυτοκόλλητες». Η πιο δύσκολη στιγμή στη «Γη της Ελιάς» ήταν η σκηνή με την απώλεια του παιδιού»

Για την συνεργασία της με τον τηλεοπτικό «σύζυγό» της, και τους άλλους συντελεστές της σειράς αποκάλυψε πως, «Την πρώτη φορά που είδα τον Τάσο Ιορδανίδη και μας σύστησαν έπαθε ένα σοκ επειδή ήμουν πολύ μικρή. Η συμβουλή που κρατάω από τον Νίκο Γαλανό είναι “να μην ντρέπεσαι, υπήρξαμε κι εμείς στην ηλικίας σας”».

Για τις εξελίξεις στην σειρά: «Ο Μάνος θα συνεχίσει τη χρήση απαγορευμένων ουσιών και θα το μάθει η Μαρίνα, δεν θα το πάρει καθόλου καλά. Ο Ισίδωρος υποψιάζεται την αλήθεια, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα αν θα τη μάθει ή όχι. Νομίζω ότι η Αγγελική για την τρίτη σεζόν δεν θα αποκτήσει αδελφάκι».

Για τον σύντροφό της, η Αντιγόνη Νεοφύτου ανέφερε: «ο σύντροφός μου δεν με ζηλεύει γενικά, εγώ ζηλεύω εκεί που πρέπει. Την επόμενη σεζόν θα είμαι στη «Γη της Ελιάς».

Δειτε Επισης

Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor