Μαίρη Συνατσάκη: «Με παρουσιάζουν σαν μια παράλογη που θέλει να ευνουχίσει τους άντρες»

«Με έκριναν για κάτι που δεν είπα ποτέ! Να μην υπάρχουν φύλα, να είναι όλα ουδέτερα! Με βρίζουν χυδαία, είναι μια παραπλάνηση που καταλαβαίνω ότι βολεύει, αλλά εγώ θα συνεχίσω να λέω αυτό που λέω»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στην εκπομπή #ΧαμογέλακαιΠάλι βρέθηκε καλεσμένη η Μαίρη Συνατσάκη.

Η επιχειρηματίας αναφέρθηκε στις αντιδράσεις που προκάλεσε το νέο βίντεο της στο Youtube που μιλούσε για την πατριαρχεία. 

«Με βρίσκεις και σε δύσκολη εβδομάδα. Κάθε φορά που ανεβάζω κάτι στα social media που έχει έτσι ένα πιο κοινωνικό περιεχόμενο περνάω ακριβώς τον ίδιο κύκλο μέσα μου εσωτερικά. Ανεβάζω κάτι και παρεξηγείται πάντα. Την τρίτη μέρα θα πω γιατί το κάνω; Γιατί δεν κάνω μόνο giveaway. Είναι ένας τέτοιος κύκλος και μετά λέω ξέρω γιατί το κάνω, δεν με νοιάζει. Την επόμενη φορά θα πάρω κάτι από την κριτική που μου ήρθε. Μπορώ να γίνω πιο επεξηγηματική; Αυτή την εβδομάδα με έκριναν για κάτι που δεν είπα ποτέ.

Οι τίτλοι που έλεγαν ότι στα βρεφικά ρουχαλάκια μου έκανε εντύπωση που υπάρχουν κοριτσίστικα και αγορίστικα, ήταν ένα από τα πράγματα που ανέφερα, ξεκινώντας πάντα με το κομμάτι της βίας που έρχεται απέναντι στις γυναίκες. Οι άνθρωποι κατάλαβαν ότι εγώ είπα ότι δεν θέλω να υπάρχουν φύλα. Ότι δεν θέλω να υπάρχουν άνδρες και γυναίκες και να είμαστε όλοι ουδέτερα. Αυτό δεν κατάλαβα πως βγήκε ως συμπέρασμα. Ως τι να το πω; Με ποια ιδιότητα; Με ενοχλεί που είναι σαν να παίρνουν τον προβολέα από αυτό που ουσιαστικά λέω. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μπορούμε κάποια στιγμή να καταφέρουμε να γίνουμε ισότιμοι; Δεν μισώ κανέναν, δεν μισώ το αντρικό φύλο» τόνισε η Μαίρη Συνατσάκη.

«Το να με βάζουν σαν μια παράλογη κυρία που θέλει να ευνουχίσει τους άντρες, να μην υπάρχουν φύλα, να είναι όλα ουδέτερα και να εστιάζουν σε αυτό και να με βρίζουν χυδαία είναι μια παραπλάνηση που καταλαβαίνω ότι βολεύει, αλλά εγώ δεν λέω αυτό, και θα συνεχίσω να λέω αυτό που λέω» συμπλήρωσε η Youtuber.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»