Έβελυν Καζαντζόγλου: «Με είχαν παραγκωνίσει, με έριχναν στις λάσπες και μου κολλάγανε τσίχλες στα μαλλιά»

«Δεν λέω ότι θα ήθελα να το ξαναζήσω και δεν λέω ότι θα ήθελα να το ζήσει οποιοδήποτε παιδί»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Την Έβελυν Καζαντζόγλου φιλοξένησε η Μαρία Μπακοδήμου στο πλατό της εκπομπής #GeiaSou, με αφορμή τη συμμετοχή στην κριτική επιτροπή του #MyStyleRocksGR και έπλεξε το εγκώμιο στη Μαρίας Μπακοδήμου!

«Ξέρεις πόσο καιρό περιμένω να έρθω στην εκπομπή σου; Με εσάς έμαθα να κάνω τηλεόραση! Λοιπόν, θέλω να σας εξομολογηθώ κάτι...

Η Μαρία αν δεν υπήρχε στη ζωή μου θεωρώ ότι δε θα είχα καταφέρει πολλά πράγματα και πόσο μάλλον τηλεοπτικά.

Εσύ Μαρία, είσαι μία γυναίκα σταθμός στη ζωή μου. Όχι μόνο μου έμαθες να κάνω τηλεόραση. Αρχικά ανέπνεα τον ίδιο αέρα με εσένα, οπότε και ποπ κορν να έτρωγα δίπλα σου κάτι θα μάθανε, αλλά με συμβούλευσες. Είχαμε τις δύσκολες στιγμές μας που κάπως ζοριστήκαμε εκείνη την περίοδο, με έμαθες, έκατσες μαζί μου ακομπλεξάριστα που δε το κάνουν πολλές γυναίκες αυτό.

Αν δεν υπήρχες στην τηλεόραση θα ήταν φτωχότερη. Έκατσες και μου έμαθες πράγματα. Δεν υπάρχεις», είπε η Έβελυν Καζαντζόγλου εκφράζοντας την αγάπη και τον θαυμασμός της προς το πρόσωπο της Μαρίας Μπακοδήμου.

Η Έβελυν Καζαντόγλου μίλησε επίσης και για την Τόνια Σωτηροπούλου με αφορμή της έκπληξη που της ετοίμασε η γνωστή ηθοποιός.

Συγκεκριμένα, οι δύο γυναίκες είναι πάνω από 10 χρόνια πολύ καλές φίλες.

«Την αγαπάω την Τόνια πάρα πολύ. Ευτυχώς που υπάρχει η Τόνια στη ζωή μου κάπως για να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους. Κάθε μέρα με κάνει και λίγο καλύτερη. Οι φίλες μου, όπως και η Τόνια, με βελτιώνουν απέναντι στο περιβάλλον, στην ενσυναίσθηση, στη συνείδηση. Είμαι τυχερή που έχω πολύ ωραίες γυναίκες στη ζωή μου», είπε η Έβελυν Καζαντόγλου.

Μέσα σε όλα, ωστόσο, το εντυπωσιακό μοντέλο γύρισε πίσω στα νεανικά του χρόνια και μίλησε για το μπούλινγκ που βίωσε από τις συμμαθήτριες της.

Ειδικότερα, η Έβελυν Καζαντζόγλου δήλωσε χαρακτηριστικά πως «ήμουν πολύ μαζεμένο παιδί, όπως είμαι και τώρα γενικά σαν προσωπικότητα. Επειδή δεν ήμουν αυτό που ήταν τα υπόλοιπα κορίτσια, δεν ταίριαζα γενικά στο σχολείο στην Ελλάδα. Ήμουν αδυνατούλα, κοντούλα… Ένιωσα λίγο σαν να ξεριζώθηκα και ήρθα σε ένα καινούργιο περιβάλλον, όπου δεν είχα καθόλου φίλους, αλλά σε αυτό οι γονείς μου ήταν πάρα πολύ προστατευτικοί. Νομίζω όμως ότι, επειδή δεν ήμουν το ίδιο με τα άλλα παιδιά, κάπως με είχαν παραγκωνίσει».

«Δεν είχα και μια extreme προσωπικότητα για να χωθώ στις παρέες οπότε κάπως κατέληξα να με ρίχνουν στις λάσπες, να μου κολλάνε τσίχλες στα μαλλιά και να δουλεύουν ο μπαμπάς μου και η μαμά μου υπερωρίες! Να πηγαινοέρχονται στο σχολείο και να κάνουν παρατηρήσεις στους καθηγητές!

«Δεν λέω ότι θα ήθελα να το ξαναζήσω και δεν λέω ότι θα ήθελα να το ζήσει οποιοδήποτε παιδί. Αυτό εμένα προσωπικά με ανάγκασε να αναπτύξω μια προσωπικότητα, να μην βασίζομαι στην εξωτερική μου εμφάνιση, να αποκτήσω χιούμορ και να κάνω άλλα πράγματα για να αποκτήσω ενδιαφέρον για τους άλλους ανθρώπους» πρόσθεσε, επίσης, η Έβελυν Καζαντζόγλου στην ψυχαγωγική εκπομπή.

Δειτε Επισης

Ο Hovig, μετά την επιτυχία στην παρουσίαση της #Eurovision, γιόρτασε το πρώτο πάρτι γενεθλίων του γιου του!
Ατύχημα για την Ντορέττα Παπαδημητρίου κατά τη διάρκεια των προβών της
Δικάζεται σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος για την υπόθεση της εκδικητικής πορνογραφίας
Γρηγόρης Πετράκος: «Με τη Θεοφανία Παπαθωμά, δεν υπάρχει νέα συνθήκη. Είμαστε μια φυσιολογική οικογένεια»
Η σπάνια φωτογραφία της Ήβης Αδάμου με την κόρη της στην πολύχρωμη Κοπεγχάγη!
Πέτρος Συρίγος: «Η κόρη μου ήπιε νερό στη θάλασσα και ήταν ένα στάδιο πριν από την ανάνηψη»
Γιάννης Κουκουράκης: «Είπαν ότι είμαι βίζιτα, μακάρι να μπορούσα και να είχα οικόπεδα στην Μύκονο τώρα»
Στην Κύπρο ο John Malcovich την Πέμπτη! Μια μοναδική ανοικτή συζήτηση για Τέχνη, Κουλτούρα & Οικονομία
Γιώργος Βογιατζής: «Ερωτεύτηκα τη σύζυγο του πρίγκιπα, τα παράτησε όλα! Συνειδητοποίησα ότι δεν έχω φράγκο»
Έγκυος για τρίτη φορά η Μαντώ Γαστεράτου! «Η οικογένεια μας μεγαλώνει, θα είμαστε 5 και εγώ 3ευτυχισμενη»