Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»

«Πιο παλιά, όταν ήμουν πολύ νέα, είχα μέσα μου το αίσθημα της εκδίκησης, ήθελα να ανταποδώσω το κακό, τώρα δεν το έχω ούτε αυτό».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μια σπάνια αλλά εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Γλυκερία στον Άρη Καβατζίκη και την εκπομπή #PameDanai.

Η γνωστή ερμηνεύτρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην πρόσφατη απώλεια της μητέρας της αλλά και στον ρόλο της γιαγιάς που απολαμβάνει στο έπακρο.

«Πρόσφατα έχασα τη μητέρα μου. Είναι ένας ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Όσο ετών και να είναι  ο δικός σου άνθρωπος, ο πατέρας, η μητέρα σου, όταν χάνονται είναι σαν να κόβονται οι ρίζες σου. Αλλά, από εκεί και πέρα υπάρχει η παρηγοριά ότι οι ψυχές τους ταξιδεύουν και ότι είναι στα καλύτερα. Αυτό είναι μεγάλη παρηγοριά. Λείπει όμως η φυσική τους παρουσία. Αυτό είναι που μας λείπει πάρα πολύ. Μιλάω μαζί της. Νομίζω ότι έχω μια εσωτερική επικοινωνία με την ψυχούλα της και με παρηγορεί αυτό» είπε αρχικά η Γλυκερία.

«Έχω δυο εγγονές. Ο ρόλος της γιαγιάς είναι ο ομορφότερος ρόλος. Είναι πολύ όμορφο να ζεις με τα παιδιά… Η μεγάλη μου εγγονή έχει καταλάβει τι δουλειά κάνω, δε ξέρει βέβαια πως είναι αυτός ο χώρος…» ανέφερε σε άλλο σημείο.

Ακόμα, η Γλυκερία μίλησε για τον σύζυγό της Στέλιο Φωτιάδη αλλά και τη σχέση της με τα χρήματα.

Με αφορμή τις παραστάσεις της στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο είπε:

«Τους εκκλησιαστικούς ύμνους τους γνωρίζω από παιδί, μεγάλωσα σε χωριό, όπου το Πάσχα ήταν όμορφο, γραφικό και παραδοσιακό. Από τότε τους τραγουδούσα. Αυτοί οι ύμνοι είναι μέσα στο DNA μου, ο πατέρας μου ήταν ερασιτέχνης ψάλτης, αλλά γνώριζε τη βυζαντινή μουσική και μου το μετέδωσε. Όταν ερμηνεύω το Ω γλυκύ μου έαρ, ο γιος μου είναι στο μυαλό μου, αλλά και τα παιδιά όλου του κόσμου, είναι ο σπαρακτικός θρήνος μιας γυναίκας που χάνει το γιο της. Όταν τραγουδάω -μου αρέσει να λέω τραγουδάω όχι ερμηνεύω- έρχονται στον νου μου εικόνες από πολέμους, από μητέρες που έχουν χάσει τα παιδιά τους πρόωρα, είναι συγκινητικό».

«Όσοι εργάζονται εναντίον των φωτεινών πραγμάτων, είναι καταδικασμένοι»

«Αν πάρεις κατά γράμμα όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, θα έπρεπε να είσαι συνέχεια θυμωμένος, προσπαθώ να το ισορροπήσω με την ψήφο μου. Θέλω να κρατάω μια ψυχραιμία και μια αισιοδοξία ότι ο άνθρωπος υπάρχει εδώ στη γΓη για να επιβιώσει, ότι θα νικήσει το δίκαιο, και ότι το φως θα νικήσει το σκοτάδι. Όσοι εργάζονται εναντίον των φωτεινών πραγμάτων, νομίζω ότι είναι καταδικασμένοι» δήλωσε.

«Όπως συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια που περνούν πολλά χρόνια μαζί, υπάρχει και φθορά, αλλά στο θέμα της εργασίας ο Στέλιος (Φωτιάδης) είναι απαιτητικός και καταπιεστικός. Ενώ επαγγελματικά είμαι πολύ συνεπής, δεν είμαι συνεπής με τον εαυτό μου.

Δεν είμαι συνεπής στο να διεκδικώ αυτά που πρέπει για τη Γλυκερία, αυτά που δικαιούται. Δεν είναι έλλειψη θάρρους, αλλά να συγχωρώ τα πάντα, να δείχνω καλοσύνη. Η μεγαλοψυχία είναι μεγάλη λέξη,  δεν ξέρω αν είμαι μεγαλόψυχη, αλλά δεν θέλω να υποφέρουν οι άνθρωποι δίπλα μου. Καμιά φορά αυτό είναι εις βάρος δικό μου.

Όταν διαπίστωσα τη φθορά στη σχέση μου με το σύζυγό μου, δεν έκανα τίποτε, είναι ένας κύκλος που περνάει και κλείνει, ανθρώπινα είναι αυτά. Σε μια σχέση υπάρχουν καβγάδες και διαφορές, κανένας άνθρωπος δεν είναι ίδιος με κάποιον άλλον.

Μιλώντας για τα πισώπλατα μαχαιρώματα είπε:

«Πιο παλιά, όταν ήμουν πολύ νέα, είχα μέσα μου το αίσθημα της εκδίκησης, ήθελα να ανταποδώσω το κακό, τώρα δεν το έχω ούτε αυτό. Πραγματικά μου αρέσει να συγχωρώ, να κατανοώ για ποιο λόγο ένας άνθρωπος μπορεί να φέρθηκε έτσι εναντίον μου. Μπορώ να αναγνωρίσω ότι μπορεί να θέλει να με προσπεράσει επαγγελματικά, δεν πειράζει. Τα χρήματα είναι αναγκαία για το βιοπορισμό μας, αλλά δεν είμαι της συσσώρευσης του χρήματος, δεν είμαι άπληστη».

Δειτε Επισης

Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δεν έχω αυτί, το πτερύγιο έχει απανθρακωθεί και ψάχνω λύση στο εξωτερικό
Η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε πως δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν μικρή
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κάθριν δημοσίευσαν νέα φωτογραφία της κόρης τους
Ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα-Αισιόδοξη σύζυγος του