#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!

#MasterChefGR: Ποιος πήρε το τελευταίο εισιτήριο για την τελική 10άδα; Έβγαλε την ποδιά και έφυγε σε μονομαχία θρίλερ: «Με έχει πιάσει ταχυπαλμία»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ξέρουμε ποιοι θα καταφέρουν να κερδίσουν τα δύο τελευταία εισιτήρια για την τελική δεκάδα. Ταυτόχρονα, μαζί με τους υπόλοιπους οκτώ, θα μπουν την επόμενη εβδομάδα στον αγώνα για τη διεκδίκηση του 3ου μεγαλύτερου επάθλου στον διαγωνισμό, αξίας 20.000 ευρώ!

Η γνωστή σε όλους Silver Week ξεκινάει από τη Δευτέρα 22/4, με το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο που έχει δοθεί ποτέ στην ιστορία του MasterChef!

Τελευταία ημέρα της εβδομάδας θρίλερ και όλοι περιμένουν με αγωνία να μάθουν ποιος θα είναι o όγδοος παίκτης, που θα πάρει  το χρυσό εισιτήριο για την τελική δεκάδα του φετινού MasterChef 2024! Ο Food and Styling chef του MasterChef, Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, είναι έτοιμος να ανακοινώσει τα αποτελέσματα της δοκιμασίας Follow the Chef και όλοι κρέμονται από τα χείλη του.

Ο Σοφοκλής Πουλής, ο Αλέξανδρος Λούπο, ο Χρήστος Μοίρας ή ο Ηλίας Παναγιώτου, θα παρακολουθήσει από την ασφάλεια του εξώστη τις μαγειρικές δοκιμασίες, που περιμένουν τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση;

Την ύστατη μάχη στο MasterChef έμελλε να δώσουν τρεις διαγωνιζόμενοι στο νέο επεισόδιο που είδαμε, τη νύχτα της Παρασκευής. Την μάχη για την παραμονή στον διαγωνισμό μιας και ακριβώς σε αυτό το σημείο θα είχαμε την τελευταία αποχώρηση πριν από την τελική δεκάδα.

Στον μαγειρικό τάκο βρέθηκαν ο Αλέξανδρος, ο Χρήστος και ο Ηλίας για να τα δώσουν όλα για την παραμονή. Αρχικά, οι τρεις παίκτες του MasterChef κλήθηκαν να ετοιμάσουν μια απολαυστική σαλάτα ώστε να υπάρξει ένα προβάδισμα στην επερχόμενη δεύτερη και τελική δοκιμασία.

Το πιάτο που συγκέντρωσε τα περισσότερα θετικά στοιχεία ήταν αυτό που ετοίμασε ο Αλέξανδρος με αποτέλεσμα να έχει το προβάδισμα στην δεύτερη και τελική δοκιμασία.

Έτσι, ο νεαρός παίκτης του MasterChef δεν τα έκανε… σαλάτα και βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην τελική δεκάδα του ριάλιτι μαγειρική. «2 πόντους για τον Άλεξ, 1 πόντος για τον Ηλία και κανένας πόντος για την προσπάθεια του Χρήστου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Σε αυτή την πρόκληση κατόρθωσε να πάρει τη νίκη ο Αλέξανδρος, οπότε και είχε το σημαντικό πλεονέκτημα των δυο βαθμών με το… καλησπέρα στην τελευταία δοκιμασία.

Στη συνέχεια, οι τρεις σεφ και κριτές του MasterChef υποδέχθηκαν στο πλατό τον καλό τους φίλο, Νίκο Θωμά ο οποίος και είχε ετοιμάσει ένα πιάτο υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων που θα έπρεπε να αντιγράψουν πιστά οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Αν και οι αστοχίες και τα λάθη δεν χωρούσαν σε αυτό το χρονικό σημείο του διαγωνισμού, δεν απουσίασαν μερικά από τις προσπάθειες που δοκίμασαν στο τέλος της δοκιμασίας οι κριτές και ο καλεσμένος τους. Έτσι, έπειτα από αρκετή σκέψη και βεβαίως συζήτηση, η βαθμολογία σημειώθηκε και το αποτέλεσμα είχε ήδη κριθεί.

Ως είθισται, δε, στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μαζί με τον Νίκο Θωμά στάθηκαν απέναντι από τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση για να τους ανακοινώσουν τα αποτελέσματα. Ο Αλέξανδρος, ο Ηλίας ή ο Χρήστος δεν έπρεπε να βγάλει την μαύρη του ποδιά και να κλείσει την πόρτα του MasterChef για πάντα πίσω του;

Σύμφωνα με την βαθμολογία, λοιπόν, ο παίκτης που ανέβηκε πρώτος στον εξώστη και κατ’ επέκταση βρέθηκε στην τελική 10αδα του διαγωνισμού ήταν ο Ηλίας. Ο νεαρός μάγειρας πραγματοποίησε μια εξαιρετικά προσπάθεια, κατά κοινή ομολογία, που δικαίωσε πλήρως τις προσδοκίες των ειδικών.

Έτσι, στην αρένα συνέχισαν να καρδιοχτυπούν οι άλλοι δυο. Δηλαδή ο Αλέξανδρος και ο Χρήστος με τον εξώστη να συμπάσχει με την συναισθηματική τους φόρτιση. «Με έχει πιάσει ταχυπαλμία» εκμυστηρεύτηκε ο Κώστας στους υπόλοιπες παίκτες που ήταν στον εξώστη πλάι του.

Οι βαθμοί των κριτών και του καλεσμένου τους, Νίκου Θωμά έδειξαν πως ο παίκτης που έπρεπε να αποχωρήσει από το MasterChef ακριβώς πριν από την τελική 10αδα ήταν ο… Αλέξανδρος, ο οποίος και ηττήθηκε μόλις κατά έναν πόντο από τον αντίπαλο του.

«Έχω ξενερώσει με το σημερινό μου λάθος, το θεωρώ χαζό. Μάθημα όμως είναι» παραδέχθηκε, μεταξύ άλλων, ο νεαρός μάγειρας για να βγάλει στην πορεία την ποδιά του και να αποχωρήσει από την κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής.

Trailer Δευτέρα 22.4.2024

Δειτε Επισης

Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της Eurovision
Αυτοί είναι τέσσερις μονομάχοι που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στο Survivor
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»
Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»