BE ON time! Παιδική συλλογή για τη νέα σεζόν: Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024

Η παιδική γκαρνταρόμπα της Benetton μοιάζει να κάνει τη δική της επανάσταση: για να κάνει τα ρούχα της ακόμη πιο ελκυστικά στους νεαρούς της πελάτες, η UCB αποφάσισε να φέρει επανάσταση στα καταστήματά της, ώστε να υποστηρίξει ενδυματολογικά τόσο την εκάστοτε εποχή όσο και το πάθος των παιδιών για τη μόδα, τα οποία είναι πλέον σχεδόν τόσο συνειδητοποιημένα όσο και τα μεγαλύτερα αδέρφια τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Για τα νεαρά κορίτσια της UCB, υπάρχουν υπέροχες συλλογές σχεδιασμένες για ειδικές περιστάσεις, όπως τα ανοιξιάτικα πάρτι.

Ρούχα από τούλι, με ρομαντικά βολάν, φορέματα, πουκάμισα και φούστες από κρεπ και τυπωμένα μικρά λουλούδια με όμορφα πλισέ τελειώματα, δαντέλες, φουσκωτούς γιακάδες και κομψά χρώματα.

Οι χαρακτηριστικές ρίγες της μάρκας βρίσκονται παντού: πάνω σε μπλούζες, φούτερ και ελαφριά πουλόβερ, ενώ τα ελαφριά puffer μπουφάν συνδυάζονται με μοντέρνα τζιν με καμπάνα, φαρδιά παντελόνια από χοντρό ύφασμα, denim φόρμες, ριγέ φούστες-παντελόνια και κολάν με φλοράλ σχέδια.

Μια πραγματικά υπέροχη μόδα, που ξεκινάει από τις πρώτες μέρες της άνοιξης με tie-dye φούτερ, τα οποία συνδυάζονται με τζιν, πουλόβερ με κρόσσια και βαμβακερά σακάκια, και καταλήγει σε σούπερ καλοκαιρινές εμφανίσεις με βαμβακερά ρούχα από δαντέλα και γάζα και υπέροχες στάμπες, όπως φράουλες και μίνι λουλούδια.

Κοντά τοπ, σορτς και πολύ ελαφριά μίνι φορέματα, στολισμένα με βολάν και ρομαντικές λεπτομέρειες μακραμέ. Ένα μπλουζάκι ή ένα πουκάμισο από ύφασμα γκιγκάν, αποτελεί απαραίτητο κομμάτι της γκαρνταρόμπας τους· ένα κομψό σχέδιο που αγαπούν πολύ οι μικροί μας φίλοι.

Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια διασκεδαστική, χαριτωμένη, εύκολη, σύγχρονη συλλογή σε αποχρώσεις του κρεμ, του εκρού, του φούξια, του ροζ, του λευκού και του μπλε ή του λευκού και του κόκκινου.

Ενώ οι φαρδιές ρίγες είναι ιδανικές για μίνι φορέματα, φούστες και κοντά τοπ, οι στενές ρίγες χαρίζουν μια κομψή γοητεία σε λινά τοπ και φορέματα μπαλούν για τις μικρότερες φίλες μας.

2

ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ

Η ίδια φιλοσοφία της UCB εφαρμόζεται και στη συλλογή για αγόρια: κάθε μήνα στα καταστήματα υπάρχουν τα cult κομμάτια, που πρέπει να φορεθούν άμεσα.

Τον Μάρτιο θα διατίθενται ελαφριά μονόχρωμα puffer σακάκια, γιλέκα, φούτερ με κουκούλες με τα χαρακτηριστικά χρώματα – με την προσθήκη του κίτρινου ως εποχιακή απόχρωση – και cargo παντελόνια με μεγάλες τσέπες.

Προς τον Μάιο θα διατίθενται special looks με σακάκια, φαρδιά παντελόνια και ριγέ βαμβακερά πουκάμισα.

Τα αγόρια, στον ελεύθερο χρόνο τους, όταν αθλούνται ή όταν πάνε σχολείο, φορούν τα άνετα και ποιοτικά ρούχα της Benetton: T-shirts με θεματικά γραφικά – από αθλητικά μέχρι την Άγρια Δύση – φόρμες και αντιανεμικά μπουφάν με πρωτότυπες βαφές. Ρίγες παντού: ένα πεδίο που η Benetton θέλει πάντα να εξερευνά.

Ρίγες μεγάλες, μικρές, πάνω σε φούτερ, σε πουκάμισα πόλο, κάλτσες και σορτς.

Η συλλογή διαθέτει τεράστια ποικιλία σε τζιν, για κάθε γούστο και σε ποικιλία σχεδίων: από κλασικά τζιν με 5 τσέπες έως ελαστικά indigo blue ή πετροπλυμένα, με εφέ fleece ή ξεθωριασμένα.

Όλα τα κομμάτια της συλλογής συνδυάζονται με τα κομμάτια της μίνι συλλογής Far West, η οποία περιλαμβάνει τζιν πουκάμισα ή καρό καουμπόικα και βαμβακερές φόρμες.

Για τα νεογέννητα και τα μικρά παιδιά, τα ρούχα και η μόδα της UCB αποτελούν πάντα εγγύηση: από τα χαριτωμένα σχέδια με το λαγουδάκι, τα καρό και τις στάμπες με τα άλογα, μέχρι την άριστη ποιότητα των υφασμάτων, όλα τα κομμάτια – από τα φορμάκια μέχρι τα μπλουζάκια και τα μικρά πουκάμισα πόλο – είναι οι τέλειοι σύμμαχοι για τις πρώτες ζεστές μέρες της άνοιξης και του καλοκαιριού. benettongroup.com/media-press/ benetton.com instagram.com/benetton facebook.com/benetton youtube.com/benetton pinterest.it/benetton

3

Δειτε Επισης

Οι δυναμικές κυρίες του επιχειρείν, έκλεψαν τις εντυπώσεις και στο Red Carpet των 16ων #INBusinessAwards
Δήμητρα Μακρυγιάννη & Στέλλα Στυλιανού παρουσίασαν την λαμπερή βραδιά των 16ων #INBusinessAwards
Η γνωστή επιχειρηματίας, Πόλυ Χατζηγεωργίου παρουσιάζει τις νέες ultra sexy & chic Raffia bags, των Blue Turtle
Στέλιος Κουδουνάρης: Η συμβουλή του στις γυναίκες & τι πρέπει να έχει μια γυναικεία ντουλάπα
Η Celine Dion, επέστρεψε με μια τόπλες φωτογράφιση στην #Vogue – Όσα είπε για την ασθένειά της
Lewis Hamilton και George Russell με Tommy Hilfiger στο Grand Prix της Σανγκάης
H Victoria Beckham γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της - Ο χορός με τις Spice Girls και o ιππότης David Beckham
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
Όταν η Καίτη Γαρμπή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Roberto Cavalli στην έπαυλή του - Το μήνυμα της
Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli