Το καλοκαίρι έρχεται: BE ON time! Η νέα συλλογή Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024 της United Colors of Benetton

Mείγμα από νέα βασικά ρούχα, τις παραδοσιακές ρίγες και τα χρώματα της μάρκας καθώς και πλεκτά με λουλούδια και ζουμερά φρούτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Βασικό κομμάτι της συλλογής είναι το πουκάμισο πόλο, unisex και ιδιαίτερα κομψό, με στυλ των ’90s αλλά πάντα επίκαιρο. Φτιαγμένο για όλους.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ

Σε συνέχεια της τελευταίας επίδειξης μόδας της Benetton, όπου το θέμα της ήταν BE ON, στη νέα συλλογή οι ποπ ιδέες του Andrea Incontri και η χρηστικότητα των ενδυμάτων παίρνουν σάρκα και οστά.

Η κύρια έμφαση δίνεται στο denim, το οποίο συναντάμε σε μίνι, σε ολόσωμες φόρμες, πουκάμισα. Τα τζιν φοριούνται όλες τις ώρες σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, όπως καμπάνα, cropped, φαρδιά, με χαμηλή μέση αλλά και ιδανικό για cropped σακάκια.

Στη συλλογή περιλαμβάνονται σακάκια χωρίς φόδρα, φορέματα με κουμπιά και μίντι φούστες. Οι επιλογές για τους συνδυασμούς των πλεκτών είναι ατελείωτες.

Ζακάρ μοτίβα με στάμπες αλόγου, τρισδιάστατες πλέξεις, κυματισμούς και λουλούδια.

Τα «συλλεκτικά» μοτίβα είναι γεμάτα με λουλούδια: ντάλιες, μαργαρίτες, μικρά μπουμπούκια αγριολούλουδων, φύλλα και φτέρες.

Ένας ολάνθιστος κήπος, σε ζακάρ ή βαμβακερό με στάμπες, που ζωντανεύει τις εμφανίσεις σας και αναδεικνύει τα crop tops ή τα φαρδιά παντελόνια και πουκάμισα.

Δεδομένου ότι το χρώμα είναι συνώνυμο της United Colors of Benetton, τα παστέλ χρώματα της συλλογής χρησιμοποιούνται σε εξαιρετικά κομψά τουίντ κοστούμια, κοντά σακάκια, μίνι φούστες και πουλόβερ με γιακάδες στολισμένους με στρας, ενώ μια ζωηρή παλέτα με κόκκινο, πράσινο, ροζ και μπλε χρώμα χρησιμοποιείται για τα νέα καλοκαιρινά παρκά, τα σακάκια για το γραφείο και τα βασικά T-shirts.

Τα απαραίτητα κομμάτια της γκαρνταρόμπας περιλαμβάνονται στη μίνι συλλογή, η οποία είναι εμπνευσμένη από το polo και περιλαμβάνει ζακέτες και πουλόβερ με λαιμόκοψη και ρίγες, που θα φορεθούν πάνω από λευκές fleece φόρμες με τα χαρακτηριστικά χρώματα της μάρκας.

Ρούχα από ποπλίνα, βαμβακερά T-shirt με λαιμόκοψη σε έντονα χρώματα.

Οι ρίγες εμφανίζονται και στα κοντομάνικα πουκάμισα και τις πουκαμίσες που αγκαλιάζουν το σώμα.

Τα πλεκτά της νέας συλλογής Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024 είναι ανάλαφρα, με ιδιαίτερες πλέξεις και συνδυάζονται με ένα οικολογικό-πράσινο σχέδιο που περιλαμβάνει πουκάμισα, φούστες και μάξι φορέματα από ύφασμα lyoncell διακοσμημένα με σχέδια λουλουδιών.

Τα αμάνικα βαμβακερά φορέματα, με κορδόνι στη μέση και μοτίβα λουλουδιών, αποτελούν απαραίτητο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας. Be On, Be Happy.

ΑΝΤΡΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ

Η United Colors of Benetton αγαπά την πρακτική, καθαρή, έξυπνη, ποπ εμφάνιση με την πιο σύγχρονη έννοια: φτιαγμένη για όλους.

Η αντρική γκαρνταρόμπα έχει το δικό της χαρακτηριστικό στυλ, αναμειγνύοντας στάμπες από φρούτα, όπως βατόμουρα, μπανάνες, μύρτιλλα πάνω σε τέλεια κομμένα πανωφόρια, μαλακά πλισέ παντελόνια και μαλακά, μίνιμαλ πλεκτά.

Οι στάμπες με τα φρούτα είναι το σήμα κατατεθέν της φετινής σεζόν της Benetton, και μπορείτε να τα δείτε παντού: σε κοντομάνικα πουκάμισα, σε πουλόβερ με λαιμόκοψη από πικέ πλέξη και σε unisex μπλουζάκια για την παραλία και την πόλη.

Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης πολλά βασικά κομμάτια της μάρκας, όπως Τ- shirt, πουκάμισα polo και πλεκτά σε όλα τα χρώματα της Benetton, κατασκευασμένα από οργανικά βαμβακερά νήματα ή ζέρσεϊ.

Στον άντρα της Benetton αρέσει πολύ ο γιακάς – είτε είναι σε στυλ bowling, όπως στα πουκάμισα από οργανικό βαμβάκι piqué με ίσια κοψίματα, είτε σε στυλ gabardine, είτε στο κομψό πουκάμισο από βαμβακερή μουσελίνα με στάμπες. Απαραίτητο κομμάτι για αυτή τη σεζόν, το μακρυμάνικο ριγέ πουκάμισο polo σε διάφορες παραλλαγές, με κεντημένο λογότυπο στο αριστερό στήθος.

Η νέα συλλογή έχει ένα διάχυτο άρωμα καλοκαιριού και περιλαμβάνει T-shirts με στάμπες, σε πράσινο, γαλάζιο και απαλό ροζ, καθώς και ριγέ πουλόβερ κολεγιακού στυλ από πολύ ελαφρύ ζέρσεϊ.

Και κάπως έτσι λύνεται κάθε απορία για το πώς πρέπει να ντύνονται οι άνδρες σήμερα. benettongroup.com/media-press/ benetton.com instagram.com/benetton facebook.com/benetton youtube.com/benetton pinterest.it/benetton

cac9e678-5bb1-4f70-86aa-163d98e06ff7

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Μαλού: Tραγουδούσε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο Μαρούσι την ώρα της φονικής συμπλοκής - Τι δήλωσε
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»