Η Kate Middleton αναγκάστηκε να αποκαλύψει πως έχει καρκίνο μετά από εκβιασμό & απειλή διαρροής της είδησης

Μια νέα αποκάλυψη βλέπει το φως της δημοσιότητας όσον αφορά στη σοβαρή περιπέτεια υγείας της Κate Middleton. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας αναγκάστηκε να αποκαλύψει δημοσίως ότι πάσχει από καρκίνο και υποβάλλεται σε προληπτικές χημειοθεραπείες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η σοκαριστική αποκάλυψη που έκανε η ίδια η Κate Middleton ότι πάσχει από καρκίνο φέρεται να έγινε εσπευσμένα για να προλάβουν τη διαρροή της είδησης στον Τύπο, σύμφωνα με την #Dailymail.

Η Κate Middleton επιβεβαίωσε ότι έχει καρκίνο και υποβάλλεται σε «προληπτική χημειοθεραπεία» σε ένα μήνυμα που δόθηκε στη δημοσιότητα στις 22 Μαρτίου 2024.

Σύμφωνα όμως με καλά πληροφορημένη πηγή που επικαλείται η #MailOnline η χρονική στιγμή που αποφάσισε να το κάνει δεν σχετίζεται με μία προσωπική της απόφαση αλλά είχε προηγηθεί εκβιασμός προς την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Συγκεκριμένα φαίνεται πως κάποιος γνώριζε για την κατάσταση της υγείας της με αποτέλεσμα η Κate Middleton να μην έχει άλλη επιλογή από το να βιαστεί να κάνει την αποκάλυψη.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το παλάτι του Κένσινγκτον είχε γίνει αποδέκτης μηνυμάτων για τη διάγνωση της Κate Middleton με αποτέλεσμα να μην αφήνει πολλά περιθώρια στην πριγκίπισσα της Ουαλίας από το να δημοσιοποιήσει την κατάστασή της.

Το δημοσίευμα δεν αναφέρει ωστόσο αν η πληροφορία έχει διαρρεύσει από την London Clinic, στην οποία βρισκόταν η Κate Middleton ή από κάπου αλλού.

Kαι η γερμανική εφημερίδα, #Bild που επικαλείται βρετανικές πηγές, επισημαίνει ότι η Κate και το Παλάτι εξαναγκάστηκαν να δημοσιοποιήσουν το πρόβλημα υγείας που ταλαιπωρεί την σύζυγο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και μητέρα των τριών παιδιών τους.

Από την στιγμή που επιβεβαιώθηκε ότι είχε διαρρεύσει ο ιατρικός φάκελος της Κate, ήταν θέμα χρόνου να αποκαλυφθεί και το πρόβλημα υγείας της.

«Άγνωστοι στους βασιλικούς κύκλους απείλησαν το Μπάκιγχαμ ότι θα δημοσιοποιήσουν το περιεχόμενο του φακέλου της μητέρας του Τζορτζ, της Σάρλοτ και του Λούις», επισημαίνει η εφημερίδα #Bild.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»