Η πρώτη ανάρτηση του Βασίλη Ζούλια μετά τη φωτιά στο ατελιέ του: «Θα διεκδικήσω αυτά που μου αναλογούν»

Βασίλης Ζούλιας και Περικλής Κονδυλάτος μετά την φωτιά στο ατελιέ τους στο κέντρο της Αθήνας: «Θα γίνουν ανακρίσεις και θα δούμε τι έγινε, ακούστηκαν δραματικά πράγματα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Πιο αναλυτικά, γύρω στις 5 το απόγευμα ξέσπασε φωτιά στο ατελιέ του σχεδιαστή, πιθανότητα από κάποιο κερί που βρισκόταν στο χώρο, την ώρα μάλιστα που μέσα βρίσκονταν άνθρωποι για τις ανάγκες φωτογράφισης.

Σε δηλώσεις του στη δημοσιογράφο Μάρω Κανελλάκη, ο Βασίλης Ζούλιας σημείωσε: «Είχαμε μία προγραμματισμένη φωτογράφιση όπου ήταν 20 άτομα στον χώρο και προξενήθηκε αυτό. Είναι στα χέρια της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής. Προλάβαμε από τα 350 τ.μ. που είναι το ατελιέ, να καούν τα 50. Θα μπορούσε να πει κάποιος το θησαυροφυλάκιό μας με τον Περικλή Κονδυλάτο γιατί εκεί ήταν τα πράγματα που αγαπούσαμε πιο πολύ». 

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Βασίλης Ζούλιας και ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησαν μέσω Skype στην εκπομπή #FaysTime για όλα όσα συνέβησαν χθες, τονίζοντας πως φωτιά έπιασε μόνο σε ένα μέρος του ατελιέ και όχι σε όλο τον χώρο.

«Μόνο η ανθρώπινη ζωή έχει σημασία και τίποτα άλλο» ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Ζούλιας.

«Δεν κάηκε το ατελιέ, έπιασε φωτιά ένας μέρος του. Κάηκαν δύο δωμάτια του ατελιέ. Κάηκε το βεστιάριο μας με όλη τη δουλειά 15 ετών, ό,τι είχαμε κάνει εγώ και ο Περικλής μαζί. Δεν ήμασταν μέσα. Γινόταν μια φωτογράφιση και έγινε ένα λάθος. Είναι στα χέρια της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής. Περιορίστηκε στα δύο δωμάτια και μετά ήρθε η Πυροσβεστική. Δεν ξέρω τι έγινε, γιατί δεν ήμουν εδώ. Όταν έφτασα είχε ήδη σβήσει. Θα γίνουν ανακρίσεις και θα δούμε τι έγινε. Το σημαντικό είναι ότι δεν τραυματίστηκε κανείς. Μόνο ένα μέρος του ατελιέ κάηκε, είναι μεγάλος χώρος. Από τα 700 τ.μ κάηκαν τα 35 τ.μ. Ακούστηκαν δραματικά πράγματα» τόνισε ο σχεδιαστής μόδας.

«Η αξία είναι ανυπολόγιστη γιατί δεν μιλάμε για ντουβάρια, μιλάμε για ρούχα 15 ετών υψηλής ραπτικής» είπε με τη σειρά του ο Περικλής Κονδυλάτος.

Λίγες ώρες αργότερα ο Περικλής Κονδυλάτος ανέβασε φωτογραφίες από το σημείο.

«Ευτυχώς λένε που δεν χάθηκε καμία ανθρώπινη ζωή. Μα χάθηκε. Η δική μας. Γιατί αυτά τα ρούχα και τα κοσμήματα, ήταν αποτέλεσμα πολύ σκληρής δουλειάς, μεγάλων θυσιών και η μεγαλύτερη θυσία απ' όλες είναι ότι για αυτό το όνειρο θυσιάσαμε την ζωή μας όλα αυτά τα χρόνια. Είμαστε όρθιοι, αλλά με μια σφαίρα στην καρδιά που θα την κουβαλάμε για πάντα.
Ευχαριστώ όλους όσους μας πήραν τηλέφωνο η μας έστειλαν μηνύματα να μας συμπαρασταθούν, αυτούς που είναι δίπλα μας, τους εργαζομένους στο ατελιέ που είναι η οικογένεια μας, αυτούς που έχουν μεγάλη οικονομική δύναμη και μας ρώτησαν αν χρειαζόμαστε κάτι, και αυτούς που δεν έχουν καμία δύναμη και μας είπαν αν θέλουμε παρέα να έρθουν να κλάψουν δίπλα μας την ώρα που κοιτάμε τις στάχτες.

Αυτα εκ βαθέων.

Για τα υπόλοιπα ραντεβού στα δικαστήρια.

ΥΣ. Μέμα σε αγαπώ._», έγραψε ο ίδιος.

20240401_082951-2048x1153 20240401_083019-768x1371 image0-1 image3 image4 image2-1
20240401_082951-2048x1153 20240401_083019-768x1371 image0-1 image3 image4 image2-1

Το απόγευμα της Δευτέρας 1/4 ο Βασίλης Ζούλια έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα social media, δημοσιεύοντας ένα βίντεο μέσα από το οποίο ευχαρίστησε όλους όσοι έστειλαν μηνύματα για να του συμπαρασταθούν, ενώ παράλληλα εξέφρασε και το παράπονό του προς κάποια άτομα.

«Καλησπέρα, καλό μήνα. Δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο ότι το ατελιέ μου πήρε φωτιά εχθές και θέλω να απευθυνθώ σε όλους αυτούς που μου έστειλαν ευχές και μηνύματα συμπαράστασης στο Instagram και να του ευχαριστήσω από την καρδιά μου. Θέλω να βάλω τα πράγματα στη θέση τους για ότι ακούστηκε. Πρώτον δεν έχω ασφάλεια, για όσους είπαν ότι αυτό το κάναμε εμείς για να πάμε διακοπές. Έχω περάσει πολύ δύσκολα, προσπαθώ να κρατηθώ δυνατός. Είμαι ευγνώμων που ξύπνησα το πρωί, γιατί σκέφτηκα ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα αν είχε χαθεί μια ανθρώπινη ζωή. Δεν με νοιάζει τίποτα από αυτά που καταστράφηκαν και ας ήταν οι κόποι 15 ετών. Αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι η εταιρεία παραγωγής δεν ανέλαβε καμία ευθύνη διότι δεν είχαμε καμία γραπτή συμφωνία και αυτό ήταν μεγάλο λάθος μου. Σε ανθρώπινο επίπεδο θα ήθελα να με πάρουν αυτοί οι άνθρωποι και να μου πουν “Βασίλη πως μπορούμε να σε βοηθήσουμε:”. 

Θέλω να ευχαριστήσω τις πελάτισσες που επισκέφθηκαν τον χώρο μας. Η ζωή συνεχίζεται. Από τα 330 τ.μ. του ατελιέ μας κάηκαν ολοσχερώς τα 70. Η στενοχώρια μου είναι μεγάλη, άσχετα με το τι δείχνω. Θα βγω και θα διεκδικήσω το δίκιο μου, αυτά που μου αναλογούν», είπε ο Βασίλης Ζούλιας στο βίντεο που ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram. 

Βασίλης Ζούλιας και Περικλής Κονδυλάτος μίλησαν και σήμερα στην εκπομπή #PrwinoSousou, μέσα από το ατελιέ που ξέσπασε η πυρκαγιά, ενώ έδειξαν τις πρώτες εικόνες της καταστροφής.

«Όπως βλέπετε βρισκόμαστε στο καλό κομμάτι του χώρου που δεν κάηκε. Είχαμε εχθές μια φωτιά που ξέσπασε κατά το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια μιας προγραμματισμένης φωτογράφισης. Είμαι πολύ ευγνώμων που δεν θρηνούμε κάποιον άνθρωπο σήμερα. Η αξία της ανθρώπινης ζωής δεν έχει αντάλλαγμα», ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Ζούλιας.

«Είχαμε πάει για ένα Σαββατοκύριακο να ξεκουραστούμε και μάθαμε το γεγονός προς στο τέλος της Κυριακής. Γυρίσαμε άρον άρον Αθήνα για δούμε από κοντά το μέγεθος της καταστροφής που μας είχαν περιγράψει οι υπάλληλοι μας, οι οποίοι είχαν έρθει όλοι για να βοηθήσουν την κατάσταση. Υπεύθυνοι για την πυρκαγιά είναι η εταιρεία παραγωγής, έχουμε κινήσει ήδη τις νομικές διαδικασίες. Δεν θα το αφήσουμε έτσι», συμπλήρωσε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Μαλού: Tραγουδούσε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο Μαρούσι την ώρα της φονικής συμπλοκής - Τι δήλωσε
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»