Απασφάλισαν Χατζίδου, Γκουντάρας, Κωνσταντάρας & Τσιμτσιλή για την Super Κική

«Είναι ντροπή να ακούγονται αυτά! Εγώ τα βάζω με αυτούς που την καλούνε» - «Αυτό είναι το πιο χοντρό που είπε για τον Λιάγκα, δεν αμφισβητείς τον ανδρισμό κάποιου για πλάκα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη την Τρίτη 16/4 επέστρεψε με νέο βίντεο μέσα από τη διαδικτυακή εκπομπή της στο #RawHouse.

Καλεσμένη της αυτή τη φορά ήταν η Super Κική, με την οποία σχολίασαν μαζί ειδήσεις της επικαιρότητας.

Το γνωστό μοντέλο φιλοξένησε την Super Κική και μεταξύ αυτών αναφέρθηκαν στην κόντρα της Κατερίνας Καινούργιου με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, καθώς και στον ντόρο που προκλήθηκε ανάμεσα στην παρουσιάστρια του Alpha και τη Δανάη Μπάρκα, με αφορμή τις φωτογραφίες με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, τον Γιώργο Λιάγκα, τον Γρηγόρη Γκουντάρα και άλλους.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας έδωσε τη δική του απάντηση στους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε η γνωστή instagrammer εναντίον του, ενώ και η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στο μεταξύ τους περιστατικό που περιέγραψε στο ίδιο βίντεο η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

«Υπάρχουν κάποιοι σιχαμένοι στην εκπομπή της Καινούργιου. Αυτός ο Γρηγόρης Γκουνάρας, ας πούμε, πιάνει πολύ χώρο. Πρέπει να έχει μεγάλο συμβόλαιο», σχολίασε χαρακτηριστικά η Super Κική.

«Δεν μπορεί να αρέσεις σε όλους τους ανθρώπους. Αυτή μπορεί να με βλέπει και να με θεωρεί σιχαμένο. Καθένας μπορεί να έχει όποια άποψη θέλει. Εγώ μιλώντας για τη Super Κική πάντα σχολιάζω τα λεγόμενά της, δεν αναφέρομαι σε προσωπικά της θέματα», απαντά ο παρουσιαστής του Alpha.

«Εμένα δεν με προσβάλλει αυτό, είναι η άποψή της», επισημαίνει ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Όλοι μας έχουμε αντιπάθειες με τηλεοπτικά πρόσωπα αλλά σιχαμένο δεν νομίζω ότι μπορεί να σε πει κάποιος εσένα. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν σιχαμένα πρόσωπα στην τηλεόραση εκτός από ένα που μου έρχεται τώρα στο μυαλό… και μοιάζει και το όνομα», σχολίασε από την πλευρά της η Κατερίνα Καινούργιου, αφήνοντας αιχμές για γνωστό παρουσιαστή.

«Εγώ πάντα μιλάω με ευαισθησία για εκείνη εδώ στην εκπομπή. Δεν υπήρχε περίπτωση να μιλήσω άσχημα για έναν άνθρωπο που ξέρω πόσο δύσκολα έχει περάσει», συμπλήρωσε στην απάντησή του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Απόσπασμα από το νέο βίντεο της Σουπερ Κικής στο youtube με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη προβλήθηκε στο #HappyDay, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να σχολιάζει τις ατάκες τους για τους celebrities και media.

Η παρουσιάστρια του Alpha διαφώνησε με τα λεγόμενα της instagrammer μες τον Γιώργο Λιάγκα.

«Το πιο χοντρό που είπε η Σούπερ Κική και φαντάζομαι ότι θα απαντήσει, είναι αυτό για τον Λιάγκα. Του τύπου: “όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι”. Έχει προϊστορία με τον Λιάγκα. Αλλά το να αμφισβητείς τον ανδρισμό κάποιου, έστω και για πλάκα…  Όταν ο άλλος σου λέει “είμαι αυτό” και εσύ κάνεις μια δήλωση με υπαινιγμό, εκεί ίσως είναι», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Όποιος επιμένει πολύ για τη σεξουαλικότητά του, είναι πρόβλημα» είπε χαρακτηριστικά η Σούπερ Κική στο βίντεο με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη για τον Γιώργο Λιάγκα με αφορμή τα όσα είχε πει ο παρουσιαστής για τα σχόλια κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Απόσπασμα από το νέο βίντεο της Σούπερ Κική πρόβαλε και το #StarBreakfast, με τους παρουσιαστές να διαφωνούν με τα λεγόμενα της για τα πρόσωπα της τηλεόρασης και τα media.

Η Ελένη Χατζίδου ακούγοντας όσα είπε η Σούπερ Κική για τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, τόνισε πως είναι «ντροπή» να ακούγονται τέτοιου είδους σχόλια, ενώ έριξε ευθύνες σε youtubers και εκπομπές που καλούν τη Σούπερ Κική για τα καυστικά της σχόλια

«Αχ βρε Κική… Θέλω να πω για την Κική ότι είναι ένα πονεμένο κορίτσι, δεν ξέρω αν ξέρετε την ιστορία της, εγώ είχα συγκινηθεί όταν είχα ακούσει τη ζωή της και όλα αυτά. Δεν δικαιολογούνται  όλα αυτά που λέει κατά καιρούς, που δεν είναι και λίγα, όπως αυτά που λέει τώρα που υποτιμάει τόσο πολύ. Είναι ντροπή να ακούγονται οπουδήποτε», είπε η Ελένη Χατζίδου.

«Ένας λόγος που τα προβάλλουμε είναι για να ακούγεται και η άλλη γνώμη. Αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να λέγονται και εγώ τα βάζω και με αυτούς που την καλούνε, δηλαδή και με τον Fipster που είναι σε αυτό το κανάλι και τους θεωρώ συνένοχους σε όλο αυτό», πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Star.

Με τη σειρά του ο Ετεοκλής Παύλου ανέφερε: «Ανοίγει μια κουβέντα κατά πόσο πρέπει να υπάρχει έλεγχος στο διαδίκτυο με αφορμή όλο αυτό το οποίο είναι κατακριτέο από όλους. Δεν γίνεται να λες για τον Γρηγόρη Γκουντάρα τώρα που είναι ένας άνθρωπος που έχει την πορεία του, την καριέρα του, έχει κάποια χρόνια στην τηλεόραση, δεν μπορείς να λες: “Ποιος είναι αυτός”».

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Super Κική: «Να σταματήσουμε να προωθούμε τις ηλιοθιότητες»

«Αρχικά, είναι ανακριβές αυτό που λέει. Δεν είμαι στη Φαίη με τα παρακάλια. Και δεύτερον, γιατί να χτυπήσω τη δική της πόρτα για το οτιδήποτε; Να σταματήσουμε να προωθούμε τις ηλιθιότητες», δηλώνει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Να έχουμε λιγότερους ηλίθιους ανθρώπους στην τηλεόραση. Γενικά, δεν θέλω να ασχολούμαι με τέτοια άτομα, δεν με αφορά καθόλου αυτή η ψευτομαγκιά και η ελαφρότητα με την οποία λένε κάποια πράγματα», συμπληρώνει ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να κινηθώ νομικά για τέτοια θέματα. Αυτό είναι στα όρια του cringe, ας κάνει και ας λέει ό,τι θέλει», καταλήγει στις δηλώσεις του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για τη Super Κική.

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Μαλού: Tραγουδούσε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο Μαρούσι την ώρα της φονικής συμπλοκής - Τι δήλωσε
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»