H Meghan Markle ζήτησε από γυναίκα να μην είναι δίπλα στον πρίγκιπα Harry - Την αποκαλούν αγενή & ανασφαλή

Σάλος και με το βίντεο του αδερφού της Meghan Marle που τη γελοιοποιεί στο YouTube

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η εμφάνιση της Μeghan Markle και του πρίγκιπα Harry σε φιλανθρωπικό αγώνα έφιππου πόλο, απασχόλησε ιδιαίτερα τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Το ζευγάρι αντάλλαξε ένα φιλί στο στόμα που έγινε viral, ενώ θεατές παρατήρησαν ότι στον χώρο υπήρχαν και οι κάμερες του #Netflix, μιας και ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ, ετοιμάζουν νέο πρότζεκτ για την πλατφόρμα, με θέμα το συγκεκριμένο άθλημα.

Ο Harry συμμετείχε στον αγώνα και τον κέρδισε, με τη Μeghan Markle να του δίνει το τρόπαιο. Ωστόσο, το ένας λογαριασμός στο Instagram με όνομα χρήστη sussexroyal_hm, έφερε στη δημοσιότητα μια ακόμη κίνηση της άλλοτε ηθοποιού, που θα συζητηθεί.

Η Μeghan Markle καταγράφηκε από παρευρισκόμενο στον αγώνα, να μην αφήνει μια γυναίκα να σταθεί δίπλα στον πρίγκιπα Χάρι για μια φωτογραφία προκειμένου να γιορτάσει και εκείνη την νίκη του.

Στα πλάνα που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η 42χρονη δούκισσα και ο πρίγκιπας βρίσκονται μεταξύ άλλων στη σκηνή του Grand Champions Polo Club στο Wellington της Φλόριντα για να βγάλουν φωτογραφίες με το τρόπαιο. Εκείνη τη στιγμή, μια γυναίκα προσπάθησε να βρεθεί δίπλα στον δούκα.

Η Μeghan Markle στάθηκε όρθια καθώς η άγνωστη γυναίκα δεν έφευγε από το πλευρό του Harry και η Μeghan της είπε, σύμφωνα με την #PageSix: «Θέλεις να έρθεις εδώ;». Στην αρχή η γυναίκα δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημα της δούκισσας μέχρι να το επαναλάβει κάποιος τρίτος. Τότε εκείνη πήγε και στάθηκε δίπλα στη Markle.

Τα σχόλια κάτω από το βίντεο κατακεραύνωσαν τη Μeghan Markle. «Ανασφαλής, ελεγκτική, που πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο» γράφουν.

Tην ίδια ώρα ο ετεροθαλής αδερφός της Μeghan Markle έφερε αναστάτωση στα βρετανικά μέσα, μετά το βίντεο στο οποίο γελοιοποιεί τη δούκισσα του Σάσσεξ αφού το δημοσίευσε στο YouTube.

Ο 57χρονος Τhomas Markle junior φόρεσε μια περούκα με μια κορδέλα και πέρασε ένα μαξιλάρι κάτω από την μπλούζα του, για να μιμηθεί τη Μeghan Markle ως έγκυο.

«Το όνομά μου είναι Me-again (εγώ πάλι)» ακούγεται να λέει ειρωνικά για την αδερφή του. «Απλώς επιδείκνυα το νέο καρούμπαλο που αγόρασα μεταχειρισμένο στο eBay από το Μοντεσίτο» συνέχισε. Όσο μιμείται την αδερφή του, είναι προσβλητικός και επιθετικός για τη δούκισσα.

Από τους πρώτους αντέδρασε με το παραπάνω βίντεο η βασιλική σχολιάστρια, Τζένη Μποντ, η οποία κατακεραύνωσε τον Τhomas Markle junior λέγοντας στην #DailyMail: «Με το να έχει την ίδια της τη σάρκα και το αίμα της να ηγείται της επίθεσης εις βάρος της, πρέπει να είναι κάτι σαν την απόλυτη προδοσία για τη Μeghan».

Η ίδια περιέγραψε ακόμη το υλικό ως «γκροτέσκο».

Δειτε Επισης

Η συγκινητική ανάρτηση της Ζωής Παπαδοπούλου για τη φίλη της που έχασε
Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη: «Μπήκε ο Νίκος Παπανδρέου, έλυσε τη ζώνη του και έκανε να με χτυπήσει»
Nέα καταγγελία για βιοπράγια του σκηνοθέτη, Κώστα Κωστόπουλου: «Mε βάρεσε με ντοσιέ & χαστούκισε ηθοποιό»
Ο Στηβ Ντούζος, νοσηλεύεται εδώ και τρεις εβδομάδες - Τι λέει από το νοσοκομείο
H Μaria Menounos βάφτισε την κόρη της - Το όνομα, το πάρτι, οι καλεσμένοι & το ζεϊμπέκικο του πατέρα της
Αυτός είναι ο λόγος που ανακοίνωσαν τώρα το διαζύγιο η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος
Οι φήμες που υπήρχαν για τρίτο πρόσωπο στην σχέση Αντωνά - Σοϊλέδη τελικά επιβεβαιώνονται...
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Ο Justin Bieber «φωνάζει για βοήθεια» - Η νέα ανάρτηση που προκαλεί ανησυχία
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω μεγάλη ανάγκη τη συντροφικότητα, δεν μπορώ να μπαίνω σπίτι να κοιτάω το ταβάνι»